djtaz13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα.Πρόσφατα άλλαξα διεύθυνση email και έχω κάνει προώθηση τα καινούργια μέιλ που πηγαίνουνστον παλιό λογαριασμό να έρχονται στο νέο. Αγόρασα χτες ένα προιόν από ebay και ενώ το μειλεπιβεβαίωσης της παραγγελίας από το ebay ήρθε κανονικά το αντίστοιχο του paypal δεν ήρθε ποτέ (ίσως μπλοκάρετε η προώθηση μειλ από το paypal?).Στο ebay και στο paypal έχω το παλιό μου μειλ ακόμα. Η χρέωση φαίνεται κανονικά στο paypal.Υπάρχει τρόπος να ζητήσω από το paypal να μου το στείλει ξανά ή κάτι παρόμοιο?Ευχαριστώ.
prixtis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Θα μπεις στις ρυθμήσεις του λογαριασμού σου και θα προσθέσεις το νέο email account που έχεις και θα το κάνεις primary.
djtaz13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Οκ. Το έκανα αυτό. Μήπως υπάρχει όμως τρόπος να μου σταλεί ξανά το μειλ επιβεβαίωσης της αγοράς μου (της απόδειξης δηλαδή)?
prixtis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Το έχεις στο παλιό email απ' ότι κατάλαβα. Γιατί δεν το κάνεις ένα απλό forward?
djtaz13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δεν το έχω γιατί η προώθηση δεν μου κράταγε αντίγραφα των προωθημένων μειλ (λάθος μου).
NikosKallithea Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 οποτε το εχασες, να στο ξαναστειλει το ππ το ξεχνας
djtaz13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Σίγουρα έτσι? Δεν υπάρχει εναλλακτική κάτι σαν request?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα