oneofthem Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 hello, μου χάλασε το τροφοδοτικό μιας μικρής κάμερας (cisco/linksys) και δεν υπάρχει πια, τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; υπάρχει κάποιο πιο εξειδικευμένο κατάστημα στην αθήνα που να χει μεγάλο stock να πάω να ρωτήσω ή μήπως να πάρω ότι πλησιέστερο βρω και να του αλλάξω το βύσμα; βρήκα ένα με ίδια volt/ampere στο output ενώ στο input αυτό που χάλασε λέει 1A max και αυτό που βρήκα στο internet λέει 0.5Α υπάρχει κάποια δυσκολία στην αλλαγή καλωδίου/βύσματος;
Sheogorath Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Θες με παραπάνω Α (ή ίδια) για να δουλέψει. Πήγαινε σε ένα κατάστημα, και θα βρείς εύκολα αρεκτά ισχυρό. Για το βύσμα, αλλάζει πανεύκολα με λίγο κολλητήρι και θερμοσυστελόμενο καλώδιο.
skfn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Πρόσεχε μόνο την πολικότητα των καλωδίων. 1
oneofthem Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 ωχ σωστά είναι dc, στην τύχη θα τα βαζα αν δεν μου το λεγες, ευχαριστώ
skfn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2017 ωχ σωστά είναι dc, στην τύχη θα τα βαζα αν δεν μου το λεγες, ευχαριστώ Την έχω πατήσει και δεν το ξεχνάω. ... Αν τα βάλεις ανάποδα κάτι θα κλαψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα