Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν σε 2 ημέρες μου έφαγε 2gb περίπου με ανοιχτά δεδομένα, έχει καμία ρύθμιση μήπως και βρω άκρη;

Δημοσ.

Μια εφαρμογή που θα σε βοηθήσει είναι η 3G Watchdog,εκεί θα δεις που τα καταναλώνεις

Ξέρω την έβαλα, το θέμα είναι πως θα γίνει να κάνω οικονομία να μην τραβάνε στο background mb τα apps.

Στο p9 lite είχε να κλείνεις τα δεδομένα από όποια εφαρμογή ήθελες, εδώ υπάρχει;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το κάνει η pro εκδόση

Κάτσε τώρα βλέπω το δικό μου

Πας ρυθμίσεις -κάρτα SIM & δικτυα κινητής -ρυθμίσεις προγράμματος δεδομένων εκεί έχει ότι θες

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το κάνει η pro εκδόση

Κάτσε τώρα βλέπω το δικό μου

Πας ρυθμίσεις -κάρτα SIM & δικτυα κινητής -ρυθμίσεις προγράμματος δεδομένων εκεί έχει ότι θες

Δεν θέλω να βάλω όριο, θέλω να μην τρέχουν από πίσω οι εφαρμογές, αυτό που λες εσύ είναι άλλη περίπτωση.

Δημοσ.

Δεν θέλω να βάλω όριο, θέλω να μην τρέχουν από πίσω οι εφαρμογές, αυτό που λες εσύ είναι άλλη περίπτωση.

Ναι βρε έχει και αυτό που θες

Λέγετε Αγνοηστε τη χρήση δεδομένων

post-330623-0-84564400-1487706804_thumb.png

• Like 1
Δημοσ.

Ναι βρε έχει και αυτό που θες

Λέγετε Αγνοηστε τη χρήση δεδομένων

attachicon.gifScreenshot_2017-02-21-21-52-44-625_com.miui.securitycenter.png

Ε δεν το βγαζει σε εμενα αυτο !!! Τι παιζει ;

EDIT : το βρηκα ειναι ολα κλειστα...αρα λογικα το MI αυτο το χαζο με τα backup μου εφαγε 10 ευρω.

Για να καταλαβω τωρα που ειναι κλειστα ολα τι σημανει ξερεις ;

Δημοσ.

Μπορεί να μην το έχει δεν ξέρω....

το εχει τελικα οκ..

τι σημαινει οταν ειναι κλειστα ολα ; ξερεις ;

Γαμωτο UI της Σιαομι μπερδεμα

Δημοσ.

Όχι δεν ξέρω,μάλλον ότι τρέχουν γιατί τώρα που το έκανΑ από τις 141 εφαρμογές μου πήγε στις 140

Ψάχτω λιγο γιατί δεν χρησιμοποιω δεδομένα

Δημοσ.

Όχι δεν ξέρω,μάλλον ότι τρέχουν γιατί τώρα που το έκανΑ από τις 141 εφαρμογές μου πήγε στις 140

Ψάχτω λιγο γιατί δεν χρησιμοποιω δεδομένα

αρα αν αναψω κατι σταματαει ...ωραια θα το δοκιμασω !! Σε ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Ξέρω την έβαλα, το θέμα είναι πως θα γίνει να κάνω οικονομία να μην τραβάνε στο background mb τα apps.

Στο p9 lite είχε να κλείνεις τα δεδομένα από όποια εφαρμογή ήθελες, εδώ υπάρχει;

Αφιερωσε λίγο χρόνο, σκάλισε και μάθε τη συσκευή σου. Εχει πάρα πολλά features. Οτι δεν καταλαβαίνεις, google it, σιγουρα θα βρεις μεχρι και βιντεο.

ontopic: Απο hosme screen πατα security ->data usage->restrict data usage και εκει διαλέγεις ποιες εφαρμογές θα εχουν προσβαση στο νετ και αν αυτό θα ειναι απο wifi ή mobile data. Ετσι π.χ. σε κάποιες εφαρμογές τους κόβεις για παντα προσβαση στο νετ. 

Αν τωρα πατήσεις το γραναζακι πανω δεξια, μπορεις να διαλεξεις τη default ρυθμιση για οποιαδήποτε νεα εφαρμογή (που εγκαθιστάς). Εγω by default τα εχω blocked και αν εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή που κρίνω οτι πρεπει να εχει προσβαση στο νετ, κανω τις αναλογες ρυθμισεις.

περισσότερο ontopic στο ερωτημα σου

Αν δεν έκανες broswing σε video/εικόνες (αυτα τραβάνε πολύ traffic), τοτε τα 2 GB στα έφαγε είτε ο συγχρονισμός των λογαριασμών (ρυθμίσεις λογαριασμοι google & mi - > συγχρονισμος μονο με wifi ) ή κάποιο προγραμμα κατεβασε υλικό (π.χ. facebook/gmail/mail/viber/κλπ)

• Like 1
Δημοσ.

Αφιερωσε λίγο χρόνο, σκάλισε και μάθε τη συσκευή σου. Εχει πάρα πολλά features. Οτι δεν καταλαβαίνεις, google it, σιγουρα θα βρεις μεχρι και βιντεο.

ontopic: Απο hosme screen πατα security ->data usage->restrict data usage και εκει διαλέγεις ποιες εφαρμογές θα εχουν προσβαση στο νετ και αν αυτό θα ειναι απο wifi ή mobile data. Ετσι π.χ. σε κάποιες εφαρμογές τους κόβεις για παντα προσβαση στο νετ.

Αν τωρα πατήσεις το γραναζακι πανω δεξια, μπορεις να διαλεξεις τη default ρυθμιση για οποιαδήποτε νεα εφαρμογή (που εγκαθιστάς). Εγω by default τα εχω blocked και αν εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή που κρίνω οτι πρεπει να εχει προσβαση στο νετ, κανω τις αναλογες ρυθμισεις.

περισσότερο ontopic στο ερωτημα σου

Αν δεν έκανες broswing σε video/εικόνες (αυτα τραβάνε πολύ traffic), τοτε τα 2 GB στα έφαγε είτε ο συγχρονισμός των λογαριασμών (ρυθμίσεις λογαριασμοι google & mi - > συγχρονισμος μονο με wifi ) ή κάποιο προγραμμα κατεβασε υλικό (π.χ. facebook/gmail/mail/viber/κλπ)

Security Που το βρίσκω;
Δημοσ.

Security Που το βρίσκω;

Στο χρυσό οδηγό

Στην αρχική οθόνη δεν εχει ένα εικονίδιο σαν πράσινη ασπίδα με όνομα security (ασφάλεια) ; Αν δε το εχει, μηπως το μετακίνησες σε αλλη οθόνη;

Αφου σου φαίνεται μεγάλο, δώσε το γρήγορα, να το χαρεί κάποιος αλλος

Δημοσ.

Στο χρυσό οδηγό

Στην αρχική οθόνη δεν εχει ένα εικονίδιο σαν πράσινη ασπίδα με όνομα security (ασφάλεια) ; Αν δε το εχει, μηπως το μετακίνησες σε αλλη οθόνη;

Αφου σου φαίνεται μεγάλο, δώσε το γρήγορα, να το χαρεί κάποιος αλλος

Χάχα ρε συ νόμιζα πατάς την κεντρική οθόνη ριλαξ :)

Είσαι κούκλος, αυτό ήθελα... Σε ευχαριστώ!

Η xiaomi έχει χάλια ui, στο p9 lite το έβρισκα από το μενού..

Αύριο το δίνω κ παίρνω το 4αρι... Redmi 4 pro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...