Προς το περιεχόμενο

Αγορά Tablet απο GearBest

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδες! ηθελα να κανω μια ερωτηση! στις 8 φεβρουαριου παρηγγειλα ενα ταμπλετ απο το gearbest σε flash sale..τελος παντων απο 390 σε 150 οπως λεει το σαιτ..θελω να ρωτησω αν θα περασει σιγουρα απο τελωνειο...το τρακ μου λεει οτι ειναι ολλανδια και ερχεται ελλαδα..με απλο ταχυδρομειο συστημενο..τελος δεν ξερω αν γραφει πανω την πραγματικη τιμη του ο κινεζος..ευχαριστω εκ των προτερων παιδες μου!

Δημοσ.

θελω να ρωτησω αν θα περασει σιγουρα απο τελωνειο.

Άγνωστο, μπορεί ναι μπορεί όχι. Αν δε μπεί Ελλάδα δεν ξέρεις.

τελος δεν ξερω αν γραφει πανω την πραγματικη τιμη του ο κινεζος.

Δε θα γράφει την πραγματική κατα 99% αλλα αυτό δε σημαίνει τίποτα. 

Υπομονή και πολλές προσευχές :)

Δημοσ.

φιλε papp0us σε ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση σου! εχω κανει πολλες αγορες (και ακριβες) απο κινα ομως γενικα ακουγεται οτι απο τον νοεμβριο του 2016 εχουν αλλαξει και εχει πολλες πιθανοτητες να περασει..εσυ εχεις ακουσει κατι τετοιο?

Δημοσ.

Φιλε μου το θεμα δεν ειναι η απαντηση... Αν ηταν τοσο απλο δεν θα υπηρχαν τα sub-forum ή τεσπα οι διαφοροι τομεις του φορουμ τουτου και ολοι θα γραφαν χυμα με ο.τι αυτο συνεπαγεται... Αν τωρα εσυ απλα περιμενεις μια "ξερη" απαντηση μου,τοτε οχι δεν ξερω γιατι ποτε δεν εχω αγορασει απο "εξω". Αν και λιγο πολυ ενημερωνομαι εδω μεσα και ξερω τι τρεχει... Αλλα εγω προσπαθω να σου πω αλλο.... Που δεν καταλαβαινεις.... Ισως καταλαβεις αν μεταφερθει το ερωτημα σου..

Δημοσ.

Φιλε μου το θεμα δεν ειναι η απαντηση... Αν ηταν τοσο απλο δεν θα υπηρχαν τα sub-forum ή τεσπα οι διαφοροι τομεις του φορουμ τουτου και ολοι θα γραφαν χυμα με ο.τι αυτο συνεπαγεται... Αν τωρα εσυ απλα περιμενεις μια "ξερη" απαντηση μου,τοτε οχι δεν ξερω γιατι ποτε δεν εχω αγορασει απο "εξω". Αν και λιγο πολυ ενημερωνομαι εδω μεσα και ξερω τι τρεχει... Αλλα εγω προσπαθω να σου πω αλλο.... Που δεν καταλαβαινεις.... Ισως καταλαβεις αν μεταφερθει το ερωτημα σου..

ναι φιλε σε ευχαριστω πολυ που με παροτρυνες να το στειλω εκει και το εκανα αμα δεις! θα το σβησω αμεσως το θεμα

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/574635-capital-controls-paypal-ebay-αγορές-εξωτερικού/

Εδω οπως λεει και το νημα ειναι για ειδησεις που εχετε εσεις ή που βρηκατε στο νετ.. Αυτο δεν ειναι ειδηση. Αντε στην καλυτερη για ερωτηση στα ταμπλετς

Μπορούσες απλά να κάνεις αναφορά στο αρχικό post αφού είσαι πιο έξυπνος.

Ηλία, δεν έχω δει κάτι τέτοιο που λες. Πάντως όπως είπε και ο pappous είναι όλα στον αέρα μέχρι να μπει Ελλάδα. Πάντως τα tablet έχουν μικρό κουτάκι οπότε μπορεί και να το γλυτώσεις. 

Δημοσ.

Μπορούσες απλά να κάνεις αναφορά στο αρχικό post αφού είσαι πιο έξυπνος.

Ηλία, δεν έχω δει κάτι τέτοιο που λες. Πάντως όπως είπε και ο pappous είναι όλα στον αέρα μέχρι να μπει Ελλάδα. Πάντως τα tablet έχουν μικρό κουτάκι οπότε μπορεί και να το γλυτώσεις.

Στο 1ο μου μνμ απλα γραφω οτι ειναι σε λαθος section. Με ρωταει ποιο ειναι το σωστο και του δινω το λινκ. Καταλαβες καπου να το παιζω πιο εξυπνος;;. Επισης,εχεις δικιο σχετικα με το κουμπακι της αναφορας. Αλλα ποτε δεν θα μαθαινε οτι ειναι σε λαθος μερος ή που θα επρεπε να θεσει το ερωτημα. Νομιζω οτι προσπαθησα να βοηθησω και οχι να παιξω τον εξυπνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...