takisanar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕGA ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ? ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ? ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΕ ΜΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΜΠΑΚΑΠ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ DROPBOX ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ, ΤΟ MEGA ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 50 GB ΔΩΡΕΑΝ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ TA SITE
evoracing Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, αρχικά δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς κεφαλαία. Το mega ήταν το πρώην Megaupload. Τώρα απ' όσο ξέρω ο ίδιος άνοιξε το mega ως επιστροφή του megaupload. Όσο για το mega, είναι πάνω εδώ και αρκετά χρόνια (νομίζω 4-5). Τώρα πόσο ασφαλές το κάνει αυτό δεν ξέρω. Πάντως αν θες για εικόνες-βίντεο θα σου έλεγα να τα ανεβάσεις private στο flickr. Άμα τον σκληρό τον έχεις συνδεδεμένο μόνιμα στο PC θα χαλάσει. Για να μην χαλάσει, μαζεύεις τα δεδομένα σου και τον συνδέεις μια φορά (και όχι κάθε μέρα) και μετά πίσω στο ειδικό του σακουλάκι. Επίσης δεν ακουμπάμε με τα χέρια την πλακέτα.
makfil Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕGA ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ? ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ? ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΕ ΜΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ, ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟ ΜΠΑΚΑΠ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ DROPBOX ΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟ, ΤΟ MEGA ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ 50 GB ΔΩΡΕΑΝ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ TA SITE Κακώς χρησιμοποιείς κεφαλαία. Χρησιμοποιώ 3 χρόνια τα 50GB του Mega σαν ένα από τα διαφορετικά Clouds που αποθηκεύω αρχεία. Δεν είχα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα.
stelios18120 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Το έχω στο κινητό και ανεβάζω σαν δεύτερο cloud αρχεία της δουλειάς (πρώτο έχω το onedrive) Εδώ και 1.5 χρόνο μία χαρά είναι τα δωρεάν 50gb του.
theopan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Έχω εγκαταστήσει το megasync και by default έφτιαξε ένα φάκελο "MEGA" μέσα στο My documents του system δίσκου (C:) των Windows οπότε συγχρονίζονται ό,τι αρχεια ανεβάζω στο root του MEGA. Σήμερα μετά από αρκετές μέρες, κατάφερα να ολοκληρώσω το upload ενός μεγάλου φακέλου με 20GB αρχεία της δουλειάς μου ο οποίος βρισκόταν σε άλλο εξωτερικό δίσκο (Η: ) στο pc μου. Πως μπορώ να ορίσω από τα seetings της εφαρμογής να συγχρονίζει τα υπόλοιπα αρχεία/φακέλους που βρίσκονται στο root στον φάκελο MEGA του δίσκου C: αλλά τον φάκελο με τα αρχεία της δουλειάς στον δίσκο Η: ξέρετε;
molot12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Γενικά δεν εμπιστεύομαι τα cloud συστήματα, προτιμώ την λύση του διπλού backup σε εξωτερικούς σκληρούς. Αν πάντως χρησιμοποιούσα το οποιοδήποτε cloud θα έβαζα ενα ''μικρό εμπόδιο'' για προστασία των προσωπικών μου δεδομένων σε ενα ξένο server ώστε να μην έχει πρόσβαση ο κάθε τυχαίος εκεί με ενα κλικ. Κυκλοφορούν πολύ απλές δωρεάν εφαρμογές κρυπτογράφησης αρχείων (εσύ ορίζεις την λέξη - κλειδί της κρυπτογράφησης) ώστε τα αρχεία σου να κρυπτογραφούνται πριν ανέβουν στο cloud. Εννοείται οταν τα κατεβάζεις απο το cloud στο pc σου θα πρέπει μέσω της ίδιας εφαρμογής να τα αποκρυπτογραφήσεις για αυτό και δεν πρέπει να ξεχάσεις την λέξη κλειδί με την οποία κρυπτογραφήθηκαν !
theopan Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ο σκοπός μου δεν είναι το backup αλλά να έχω προσβάσιμα επαγγελματικά αρχεία από διαφορετικούς υπολογιστές όταν βρίσκομαι εκτός του γραφείου μου και όταν δουλεύω από αλλού να συγχρονίζονται οι αλλαγές που κάνω. Και δεν με απασχολεί καθόλου το ζήτημα "προσωπικών δεδομένων" γιατί πολύ απλά δεν είναι προσωπικά δεδομένα. Γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να κάνω αυτό που ζητάω στο προηγούμενο post;
takisanar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις..Στο flickr τι γινεται ποσο χωρο εχει; σαν cloud ειναι κ αυτο;
evoracing Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Ευχαριστω για τις απαντησεις..Στο flickr τι γινεται ποσο χωρο εχει; σαν cloud ειναι κ αυτο; Στο flickr έχεις 1tb για εικόνες/video. Το έχω βάλει στο κινητό και ότι τραβάω αμέσως ανεβαίνει και εκεί σαν prive.
fidolos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 εγω που θελω να εχω τα αρχεια μου παντα και παντου προτιμησα google drive και εχω 100gb με 20€ το χρονο (3 ποτα). Δεν ειναι πολλα πιστευω για μια εταιρια πιο αξιοπιστη απο το μελλον του mega ή καποιων αλλων γεναιοδωρων, σε χωρο, εταιριων.
makfil Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Δημοσ. 5 Μαΐου 2017 Ξαφνικά προέκυψε πρόβλημα με το Cloud Mega αλλά και με άλλο cloud και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο. Μπήκα από laptop, Chrome, και άλλο χώρο στο λογαριασμό μου και βλέπω να έχει αρχεία 15 ημερών πίσω και όχι τα τελευταία. Μπήκα και με άλλους browsers και πάλι τα ίδια. Έσβησα τα cookies του Chrome και ξαναμπήκα αλλά πάλι τα ίδια. Προσπάθησα να ανοίξω τα ίδια αρχεία και από άλλο cloud αλλά πάλι μου φέρνει παλαιότερα και όχι τα τελευταία. Επομένως, δεν πρέπει να είναι θέμα των clouds αλλά του laptop και του λειτουργικού του (xp). Θυμάμαι ότι παλαιότερα μου το είχε κάνει με το Dropbox που δεν συγχρόνιζε αλλά το παράτησα αφού εγκατέλειψε τα xp. Υπάρχει κάποια πρόταση για τη λύση του προβλήματος, επειδή χρειάζομαι άμεσα τα αρχεία;
fidolos Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Κατσε, αν μπεις στο λογαριασμο σου στο web interface δεν σου εμφανιζει τα προσφατα? Με καμια εφατμογη σε κινητο κλπ κοιταξες? Μηπως τα εσβησες καταλαθος? (αυτες οι εταιριες εχουν και καδο ανακυκλωσης, για κοιταξε)
makfil Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Δημοσ. 7 Μαΐου 2017 Τελικά, το λάθος ήταν δικό μου. Επιστρέφοντας στη βάση μου, διαπίστωσα ότι ναι μεν είχα επικαιροποιήσει (ενημερώσει) πρόσφατα τα αρχεία που χρειαζόμουν στο σκληρό, όπως θυμόμουνα, αλλά δεν τα είχα ανεβάσει στα clouds
sarantatessera Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μου ήρθε αυτό το email από Mega: Your MEGA account is using 29.26 GB, which is over your storage limit of 15 GB. Please upgrade to a PRO plan to increase your storage space and avoid the risk of data loss from your MEGA account: Upgrade my Account Warning: please note that MEGA may delete your data automatically if you do not remedy the situation. If you have any questions or concerns, please contact our support team at [email protected] Στα 50GB δεν ήταν για τα free accounts; Άλλαξε κάτι;
The_Judas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Παλιά ήταν 50gb, μετέπειτα έγινε 15, αλλά μπορείς να πάρεις επιπλέον gb αν βάλεις την εφαρμογή και στο κινητό ή αν κάνεις referral σε φίλους. Δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί είναι λιγο μπερδεμένοι οι όροι. εγώ έχω ακόμη 50gb επειδή είμαι παλιός χρήστης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις