Yperaspisths Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Aπορώ με την μανία των πολλών αντρών με την Νομικού και την Τζούλια Νόβα. Και οι 2 τύπισσες είναι σαν παγοκολόνες. Προσωπικά θα προτιμούσα μια κοντούλα ας πούμε μαυρομάλλα και ας μην έχει το τέλειο σώμα αρκεί να βγάζει θηλυκότητα και σεξουαλικότητα. Πάντως συνήθως οι γυναίκες που μοιάζουν εμφανισιακά με την Νομικού και την Τζούλια έχουν και τον ίδιο απόμακρο χαρακτήρα. 5
idomeneas7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Νόμιζα εννοούσες να έχουν κρύα πόδια. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Τις έχεις μελετήσει και όλες και έβγαλες τα συμπεράσματα ε;
NikosKallithea Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Aπορώ με την μανία των πολλών αντρών με την Νομικού και την Τζούλια Νόβα. Και οι 2 τύπισσες είναι σαν παγοκολόνες. Προσωπικά θα προτιμούσα μια κοντούλα ας πούμε μαυρομάλλα και ας μην έχει το τέλειο σώμα αρκεί να βγάζει θηλυκότητα και σεξουαλικότητα. Πάντως συνήθως οι γυναίκες που μοιάζουν εμφανισιακά με την Νομικού και την Τζούλια έχουν και τον ίδιο απόμακρο χαρακτήρα. Τις είχες και τις δυο ρε θηρίο και ξέρεις τον χαρακτήρα τους Μια παροιμία λεει "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" 14
volos27 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 ισως ειναι κρυες γιατι δεν με εχουν γνωρισει ακομη 1
sargio01 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό, σε περιμένουν για να τις βγάλεις απο την κατάψυξη! χαχαχαχα 1
Haldol Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό με τον απόμακρο χαρακτήρα με ξενίζει κι εμένα. Τις έχεις γνωρίσει και το λες; Αν όχι, πως το συμπεραίνεις; Το περπάτημα, το ύφος, ή ο τόνος της φωνής, δε σημαίνουν τίποτα. Τις περισσότερες φορές παραπλανούν κιόλας. Οι κοπέλες που λες μπορεί να είναι οι πιο γλυκές γυναίκες του πλανήτη ή πιο κρύες και από το σταθμό Vostok στην Ανταρκτική στις 21 / 07 / 1983. Αλλά αυτό θα το μάθεις μόνο αφού περάσεις κάποιο χρόνο μαζί τους. Ακόμα και οι πιο 'κρύες' (οπτικά) γυναίκες, που φοβάσαι να τους μιλήσεις μη σε κοιτάξουν με υπεροψία ή σε διαολοστείλουν, είναι σκέτα "γατάκια" όταν είναι ξαπλωμένες στο πλάι σου μετά από λίγη... "κούραση". 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δεν υπαρχουν κρυες η μαλλον οπως λες ντιβες..Θεωρεις οτι αυτο το προσωπο που βγαζουν αυτες και αλλες κοπελες στα κλαμπ ειναι αληθινο?Δηλαδη στον πατερα τους και στην μανα τους το παιζουν ντιβες,δεν χαμογελανε και ειναι κρυες κτλ?Ενα θεατρακι ειναι,και εκει αμα μπορεις τους το σπας αν οχι τρως την ακυρα σου[καλα μιλαμε τωρα για νορμαλ κοπελες εε,φυσικα νομικου κτλ δεν πλησιαζεις,κανει τζιζ]. 1
Έλεος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Σιγά που χρειάζεται να γνωρίσεις τη Νομικού για να καταλάβεις πόσο για τα μπάζα γκόμενά είναι από άποψη χαρακτήρα. Τη βλέπεις και εμφανίζεται στην εκπομπή της κάθε κωλοτελευταίας λέρας. Τι άλλο θες;
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Aπορώ με την μανία των πολλών αντρών εφήβων με την Νομικού και την Τζούλια Νόβα. Και οι 2 τύπισσες είναι σαν παγοκολόνες. Προσωπικά θα προτιμούσα μια κοντούλα ας πούμε μαυρομάλλα και ας μην έχει το τέλειο σώμα αρκεί να βγάζει θηλυκότητα και σεξουαλικότητα. Πάντως συνήθως οι γυναίκες που μοιάζουν εμφανισιακά με την Νομικού και την Τζούλια έχουν και τον ίδιο απόμακρο χαρακτήρα. fixed 2
Hellaslover Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ειναι κρυες,χαζες ειναι και δεν εχουν τιποτα να πουν για αυτο φενονται ετσι κρυες. Εγω προτιμω να ειναι -λιγοτερο-ομορφες με προσωπικοτητα και μια τσαχπινια παρα να ειναι σκετο ομορφια. Αν ηθελα κατι ωραιο να κοιταζω αγοραζω ενα πινακα για το τοιχο.
sargio01 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Αν ηθελα κατι ωραιο να κοιταζω αγοραζω ενα πινακα για το τοιχο.Μα ΤΙ λογική... (γειά σου NikosKallithea με την εικόνα σου )
stelios18120 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Απλά είναι ντίβες και φέρονται ανάλογα. (Κακώς βεβαια)
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μωρε η νομικου να το κανει που ειναι θεαρα και την ξερει ολη η ελλαδα.Η μαρια απο απεναντι που το παιζει[γιατι εκει μιλαμε θεατρο] γιατι το κανει?Η ματαιοδοξια των γυναικων σημερα ,ειδικα απο τα σοσιαλ μεντια τις εχει δημιουργησει.Σου λεει αφου η νομικου ειναι ντιβαρα ,θα το παιξω και εγω ετσι ,γιατι οχι και εγω?Αλλα αν δεν το πιστευεις μεσα σου οτι εισαι τετοια [το οποιο αν δεν εχεις τα αναλογα πραγματα απλα το παιζεις],τους τα σπας πανευκολα τα θεατρελ. O ετσι κ αλλιως μαιτοδοξος κοσμος της γυναικας εχει παρει τεράστιες διαστασεις με την λογικη¨"αφου το κανει αυτή μπορω και εγω"όχι δεν μπορεις, γιατι η άλλη πχ είναι μοντελο /γυμναστρια και εσυ εισαι μοδιστρα, γραμματεας , ανεργη κλπ. Kανε γυμναστικη για σενα, να αδυνατισεις, να εχεις υγεια, όχι να εχεις σκοπο κ στοχο για βγαλεις τον κωλο σου σε δημοσια θεα για Like η για να το παιζεις ντιβα στα κλαμπ.Το πρωι ανεργη με τυροπιτα και το βραδυ ειμαι η πιο γαμηστερη γυναικα στο κοσμο.Δεν παιζει,ενα απο τα 2 .Για αυτα μιλαω για θεατρα. 11
Έλεος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2017 Μωρε η νομικου να το κανει που ειναι θεαρα και την ξερει ολη η ελλαδα.Η μαρια απο απεναντι που το παιζει[γιατι εκει μιλαμε θεατρο] γιατι το κανει?Η ματαιοδοξια των γυναικων σημερα ,ειδικα απο τα σοσιαλ μεντια τις εχει δημιουργησει.Σου λεει αφου η νομικου ειναι ντιβαρα ,θα το παιξω και εγω ετσι ,γιατι οχι και εγω?Αλλα αν δεν το πιστευεις μεσα σου οτι εισαι τετοια [το οποιο αν δεν εχεις τα αναλογα πραγματα απλα το παιζεις],τους τα σπας πανευκολα τα θεατρελ. O ετσι κ αλλιως μαιτοδοξος κοσμος της γυναικας εχει παρει τεράστιες διαστασεις με την λογικη¨"αφου το κανει αυτή μπορω και εγω" όχι δεν μπορεις, γιατι η άλλη πχ είναι μοντελο /γυμναστρια και εσυ εισαι μοδιστρα, γραμματεας , ανεργη κλπ. Kανε γυμναστικη για σενα, να αδυνατισεις, να εχεις υγεια, όχι να εχεις σκοπο κ στοχο για βγαλεις τον κωλο σου σε δημοσια θεα για Like η για να το παιζεις ντιβα στα κλαμπ.Το πρωι ανεργη με τυροπιτα και το βραδυ ειμαι η πιο γαμηστερη γυναικα στο κοσμο.Δεν παιζει,ενα απο τα 2 .Για αυτα μιλαω για θεατρα. Μάστορα, στην πλειοψηφεία τους, τα γυναικεία πρότυπα που προωθούνται στην τηλεόραση, δεν προωθούνται επειδή αρέσουν στις γυναίκες. Προωθούνται επειδή αρέσουν στους άντρες. Δε φταίνε μόνο τα social media που οι γυναίκες θέλουν να μοιάσουν σε όμορφες γλάστρες. Αυτά επιδεινώνουν μία ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Κυρίως εγώ και εσύ φταίμε που βγαίνουμε δημόσια και ανακηρύσσουμε ως "θεάρες", φελούς σαν τη Νομικού, και την κάθε Νομικού. Και να πω οτι θα μας καθόταν ποτέ η Νομικού να το δεχτώ. Αλλά ούτε καν. Αν αυτό δεν είναι αντρική ματαιοδοξία δεν ξέρω τι είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις