Προς το περιεχόμενο

ανάκτηση gmail account

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να κάνω ανάκτηση του gmail account. Δεν επαληθεύεται ο κωδικός στο login.

Δε θέλω να δώσω κινητό.

Στη διαδικασία ανάκτησης, σε κάποιο step, συμπληρώνω έναν λογαριασμό, στον οποίο μου στέλνουν έναν 6-ψήφιο κωδικό επαλήθευσης. Τον συμπληρώνω κανονικά, αλλά δίνει συνέχεια μήνυμα "Google couldn't verify is you.".

Έχω κοιτάξει πάρα πολλές σελίδες, χωρίς αποτέλεσμα. Είπα να ανεβάσω εδώ μία ερώτηση, με σκεπτικό να απαντήσει κάποιος ο οποίος είχε το ίδιο πρόβλημα, και το έχει λύσει. Διότι, με τις πάμπολες σελίδες που διαβάζω, το χρόνο μου χάνω.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Για να έχει νόημα το κινητό πρέπει να το έχεις ήδη δηλώσει. Μάλλον ισχύει το ίδιο και το εναλλακτικό email.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Οπότε, και το κινητό μου να έδινα, εφόσον δεν το έχω ήδη δηλωμένο, δεν θα έκανε τίποτα.

Εδώ έχεις δοκιμάσει όλους τους τρόπους; https://accounts.google.com/signin/recovery

Ναι, εδώ τα έχω δοκιμάσει όλα. Δεν θυμάμαι τις απαντήσεις π.χ. μου ζητάει πότε δημιούργησα τον λογαριασμό (μήνα & έτος). Ή μου βγάζει να μου στείλει κωδικό σε κάποιο mail, του οποίου μου δίνει μόνο τα αρχικά, ab ************ @ yahoo.gr Απ' όσο μπορώ να θυμηθώ, τέτοιο mail δεν έχω. Βέβαια, δεν είμαι σίγουρος. Τέτοιο mail έχω πάνω από 10 χρόνια να χρησιμοποιήσω (εννοώ το ab ************ @ yahoo.gr). Μπορεί και να το 'χω, και να μην το θυμάμαι. Προφανώς, για να μου συστήνει να στείλει εκεί τον κωδικό ανάκτησης, είναι αυτό που είχα δηλώσει σαν security mail address για τέτοιες περιπτώσεις. Σωστά;

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Οπότε, και το κινητό μου να έδινα, εφόσον δεν το έχω ήδη δηλωμένο, δεν θα έκανε τίποτα.

Ναι, εδώ τα έχω δοκιμάσει όλα. Δεν θυμάμαι τις απαντήσεις π.χ. μου ζητάει πότε δημιούργησα τον λογαριασμό (μήνα & έτος). Ή μου βγάζει να μου στείλει κωδικό σε κάποιο mail, του οποίου μου δίνει μόνο τα αρχικά, ab ************ @ yahoo.gr Απ' όσο μπορώ να θυμηθώ, τέτοιο mail δεν έχω. Βέβαια, δεν είμαι σίγουρος. Τέτοιο mail έχω πάνω από 10 χρόνια να χρησιμοποιήσω (εννοώ το ab ************ @ yahoo.gr). Μπορεί και να το 'χω, και να μην το θυμάμαι. Προφανώς, για να μου συστήνει να στείλει εκεί τον κωδικό ανάκτησης, είναι αυτό που είχα δηλώσει σαν security mail address για τέτοιες περιπτώσεις. Σωστά;

Έτσι φαίνεται εκτός αν στο έχουν χακέψει. Ψάξε μήπως βρεις τα στοιχεία τού ab***@yahoo. Πάντως δεν είναι κακή ιδέα να δηλώνεις κινητό στους λογαριασμούς, τουλάχιστον σε Google-Microsoft-Apple. Σε γλυτώνει από μπελάδες και καμμία απ' τις τρείς εταιρείες δεν θα το χρησιμοποιήσει για άλλον σκοπό. 

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω νεώτερα.

Στην εφαρμογή για mails στο κινητό, έχω εγκατεστημένο τον λογαριασμό. Δουλεύει κανονικά (τουλάχιστον για την ώρα). Έστειλα 3 φορές selfie, και έλαβα κανονικά.

Το γεγονός ότι δουλεύει, υποδεικνύει ότι δεν είναι χακαρισμένος. Αν κάποιος τον είχε χακέψει, και αλλάξει password, δεν θα δούλευε.

Επίσης, ανάμεσα στα mails, βρήκα ένα του 2013, που είναι της Google, και το οποίο αναφέρει πως αλλάχτηκε password στον λογαριασμό. Αν τα συνδυάσουμε όλα αυτά φτάνουμε στο συμπέρασμα πως θυμάμαι το παλιό password που είχε ο λογαριασμός, και όχι αυτό που άλλαξα από το 2013 και εντεύθεν.

Επίσης... Βρήκα ποιό είναι το security mail address που θέλει η google να μου στείλει verification code. Είναι, όντως, κάποιο yahoo. Αλλά, καί σ' αυτόν, λόγω του ότι είναι πανάρχαιος (10+ χρόνια), δεν θυμάμαι password. Εδώ δε θυμόμουν αυτό το mail, θα θυμάμαι password;

Και, τέλος, να πω πως έκανα φύλλο και φτερό τα settings της εφαρμογής mails στο κινητό, αλλά δεν έχει πουθενά το password των accounts.

Δημοσ.

Τι κινητό είναι; Τους browsers τούς έψαξες για φυλαγμένα passwords;

Αφού έχεις πρόσβαση, δεν μπορείς να ζητήσεις reset password και να το κάνεις μέσω κινητού;

Την επιλογή στο recovery που σου ζητάει το τελευταίο password που θυμάσαι, τη δοκίμασες με το προ-2003 password;

Δημοσ.

SAMSUNG GALAXY TREND PLUS GT-S7580

Στους browsers έχω ήδη κοιτάξει:τίποτα.

Το reset password, που είναι ένα link button που μου έστειλε η Google μέσα στο mail message που σας είπα πριν, σχετικά με την αλλαγή του κωδικού (το 2013), το έχω δοκιμάσει κι αυτό. Σε στέλνει ακριβώς στην ίδια διαδικασία (steps) με την κλασική διαδικασία ανάκτησης. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Όσο για το τελευταίο password που θυμάμαι, είναι αυτό που είχα προ 2013, και αυτό βάζω, with no luck.

Κάτι άλλο που μπορώ να κάνω:να συνδέω έναν έναν τους 8-10 σκληρούς που έχω μήπως σε κάποιο browser βρω κάτι.

Βέβαια, αν στο μεταξύ σκεφτείτε κάτι, εδώ θα είμαι.

Δημοσ.

Το ότι μπορείς να βλέπεις τα mails του λογαριασμού θα μπορούσε να είναι το κλειδί στην περίπτωση που επικοινωνούσες με την Google. Δεν ξέρω όμως πώς γίνεται αυτό απ' τη στιγμή που δεν έχουν κινητό σου. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Δημοσ.

Γιά ρίξτε μια ματιά και δω:

http://techcrunch.com/2012/09/17/google-oauth-2-0-for-gmail-and-talk/

Μήπως έχει να κάνει με παλιές εκδόσεις browsers και του Thunderbird που έχω; Να βάζω σωστό password, και εξαιτίας αυτού το OAuth 2.0 να με πετάει εκτός; Δε νομίζω τόσο πολύ. Άλλο gmail που έχω, μπαίνει από αυτές τις versions firefox και opera, αλλά καί από thunderbird.

Πολύ υψηλά έχουν κάνει τα επίπεδα ασφαλείας. Καλό, πολύ καλό αυτό. Δε λέω. Αλλά, εάν αυτό φταίει στην περίπτωσή μου; Να βάζω σωστό κωδικό, και να μην τον δέχεται λόγω OAuth 2.0; Αν και, για να μη σας μπερδέψω, μάλλον δικό μου είναι το σφάλμα. Λάθος κωδικό πρέπει να δίνω.

Δημοσ.

Κάπου έκανα εγώ ένα λάθος.

Παρατήρησα καλύτερα τη διαδικασία και τα μηνύματα. Και τελικά, ο κωδικός που δίνω στο login είναι σωστός. Το εποδεικνύω με τα παρακάτω.

Όταν μπαίνω από web login, και όχι από την εφαρμογή στο κινητό (η οποία δυστυχώς τώρα δε με βάζει ούτε εκεί στο account - μπλόκαρε το authenticate στην εφαρμογή λόγω της Google - ), όταν, λοιπόν, προσπαθώ να κάνω login από browser, βάζοντας το password και πατώντας next, με οδηγεί στην παρακάτω οθόνη:

post-80634-0-11791800-1488106775_thumb.jpg

Σε περίπτωση που κάποιος βάλει λάθος κωδικο, το μήνυμα είναι όπως παρακάτω:

post-80634-0-39648500-1488106817_thumb.jpg

Στην δική μου περίπτωση, δεν βγάζει το μήνυμα όπως στην δεύτερη οθόνη.

Το password που βάζω είναι σωστό, διότι με βγάζει στην πρώτη οθόνη.

Στο πρώτο μήνυμα, λοιπόν, προσέξτε την αρχή τού μηνύματος:"Υπάρχει κάτι ασυνήθιστο στον τρόπο σύνδεσης...".

Τί το ασυνήθιστο βρίσκει; Δεν καταλαβαίνω. Εάν έχει πρόβλημα η Google το ότι έχω πάρα πολύ καιρό να κάνω web login, διότι δουλεύω συνέχεια το λογαριασμό από το mobile app, τότε τί να πω.

Ή μπορεί, το ασυνήθιστο γι' αυτούς να είναι το παραμικρό. Τί εννοώ παραμικρό; Μπορεί να κάνεις κανονικά web login, και να δουλεύεις το λογαριασμό σου από firefox για π.χ. ένα μήνα. Εάν, λοιπόν, πας μετά από ένα μήνα να κάνεις login από chrome, μπορεί αυτοί στη Google να θεωρήσουν "ασυνήθιστο" αυτό το login από chrome, και να ζητάνε πάλι αυτές τις επιβεβαιώσεις. Δεν πα να βάζεις εσύ σωστό password? Αυτοί εκεί. Το ότι προσπαθείς να μπεις από Chrome, μπορεί να το θεωρούν περίεργο. Είπαμε, ρε παιδιά. Ασφάλεια. Αλλά όχι κι έτσι. Το παραξεφτιλίσσατε!!

Βάζω, λοιπόν, το σωστό password, και με βάζει στην πρώτη φωτό.

Στη συνέχεια κάνω ένα πείραμα. Δίνω λάθος password. Εκεί, και σωστά, πιά, με βγάζει στην δεύτερη φωτό. Και, εάν βάλω ξανά λάθος password (για δοκιμή, πάλι), το μήνυμα βγαίνει, και ξαναβγαίνει, και ξαναβγαίνει, ...... Όσες φορές βάλω λάθος password.

Απλά, η πρώτη φωτό είναι αφού δώσεις σωστό password. Εκεί, η Google θέλει να κάνει μία ακόμη επιβεβαίωση λόγω, όπως λέει, ασυνήθιστου τρόπου login. Δεν ξέρω ποιά είναι τα κριτήριά τους για αυτό το "ασυνήθιστο".

Πάντως, λόγω του ότι δεν θέλω να δώσω κινητό, εάν δεν θυμηθώ τον κωδικό στο security mail που έχω δώσει (αυτό της Yahoo), δεν πρόκειται να μπω στον λογαριασμό.

Δημοσ.

Αν πιστεύεις ότι με το κινητό θα λυθεί το πρόβλημα (δεν ξέρω πώς, αφού δεν το είχες δηλώσει, εκτός αν το χρησιμοποιήσουν για να σε πάρουν), γιατί δεν το δίνεις; Μπορεί να σε πάρουν, να τους δώσεις κάποια στοιχεία (π.χ. το τελευταίο email που έστειλες) και να τον ξεκλειδώσουν. Δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν για κάτι άλλο και γενικότερα το κινητό δεν είναι και κανένα μυστικό εκτός αν είσαι κάποια ιδιαίτερη περίπτωση που και πάλι η Google δεν έχει λόγο να ασχοληθεί περαιτέρω μαζί σου.

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω μαζί σου πως, εφόσον δεν το έχω ήδη δηλωμένο στον λογαριασμό, δεν θα κάνει κάτι.

Ο λόγος που δεν θέλω να το δώσω δεν είναι πως είμαι κάτι ιδιαίτερο. Απλά, δεν θέλω να δίνω το κινητό

μου σε τέτοιες δημοσίου χαρακτήρα σελίδες (π,χ, free mail / g+ / fb / twitter / in κλπ κλπ).

Δημοσ.

<p>Θέλω να κάνω ανάκτηση του gmail account. Δεν επαληθεύεται ο κωδικός στο login.</p>

<p>Δε θέλω να δώσω κινητό.</p>

<p>Στη διαδικασία ανάκτησης, σε κάποιο step, συμπληρώνω έναν λογαριασμό, στον οποίο μου στέλνουν έναν 6-ψήφιο κωδικό επαλήθευσης. Τον συμπληρώνω κανονικά, αλλά δίνει συνέχεια μήνυμα "Google couldn't verify is you.".</p>

<p> </p>

<p>Έχω κοιτάξει πάρα πολλές σελίδες, χωρίς αποτέλεσμα. Είπα να ανεβάσω εδώ μία ερώτηση, με σκεπτικό να απαντήσει κάποιος ο οποίος είχε το ίδιο πρόβλημα, και το έχει λύσει. Διότι, με τις πάμπολες σελίδες που διαβάζω, το χρόνο μου χάνω.</p>

<p> </p>

<p>Ευχαριστώ</p>

Το ιδιο προβλημα και εγω

Για κανενα λογο δεν μπορω να ανακτησω την προσβαση μεσω οποιασδηποτε συσκευης android ...

Μονο απο browser pc εχω προσβαση απ οπου βεβαια και δεν μπορω να αλλαξω pswd ουτε και να βρω τον υπαρχον και φυσικα κολωνω να κανω log out ...

Στο tweeter της gmail και της google θα βρειτε πολυ λαο παγκοσμια με το ιδιο θεμα εδω καο 2-3 μερες :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...