deafman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Εταιρια που θα επρεπε να κλεινει ανοιγει νεα κεντρικα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Εταιρια που θα επρεπε να κλεινει ανοιγει νεα κεντρικα. Α?
CheOnWeb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Εταιρια που θα επρεπε να κλεινει ανοιγει νεα κεντρικα. Federer εσύ; 1
mariosk89 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μπράβο Apple, marketing μεχρι και για τα γραφεία που χτίζεις
rafeek Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=gvkh5udzKds
DJTaurus Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2017 Jony Ive: "We didn't make Apple Park for other people, and so a lot of the criticisms, I think, are utterly bizarre because it wasn't made for you. I know how we work and you don't." 2
Fotis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Απο τα πιο εικονικα κτιρια και απο τα λιγα που εχω διαβασει ενσωματωνει αρκετες καινοτομιες .Παραδειγμα αρχιτεκτονικης και μηχανικης . Θα ηθελα να το επισκεφτω μια φορα ειναι πολυ τυχεροι οσοι μπορουν να το απολαυσουν και κυριως οι εργαζομενοι της Αpple που θα δουλευουν σε ενα τοσο ελκυστικο περιβαλλον .
MichaelJackson Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Απο τα πιο εικονικα κτιρια και απο τα λιγα που εχω διαβασει ενσωματωνει αρκετες καινοτομιες .Παραδειγμα αρχιτεκτονικης και μηχανικης . Θα ηθελα να το επισκεφτω μια φορα ειναι πολυ τυχεροι οσοι μπορουν να το απολαυσουν και κυριως οι εργαζομενοι της Αpple που θα δουλευουν σε ενα τοσο ελκυστικο περιβαλλον . Apple Employees Apparently Hate Their New Open-Plan Office Campus Θες εσύ δηλαδή να δουλεύεις σε τέτοιο εφιάλτη; Ένα τεράστιο δωμάτιο όλο ανοιχτό με γραφεία δίχως διαχωριστικά δίχως τίποτα με το μόνο που χωρίζει τα δωμάτια είναι τζάμια; Σαν Bots σε μονάδα παραγωγής; Αν θες να δεις καινοτομίες κάνε μία αναζήτηση στο Google για τα γραφεία της Google ή του Airbnb. Ευτυχώς που η εταιρία που δουλεύω δεν έχει τέτοια διαρρύθμιση, προσωπικά όσο και να με πλήρωναν θα ήταν εφιάλτης σαν εργαζόμενος να δουλεύεις σε τέτοιο χώρο. Μου θυμίζει κάτι ταινίες της Pixar που όλα ήταν σινιέ πανομοιότυπα. 1
Fotis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Apple Employees Apparently Hate Their New Open-Plan Office Campus Θες εσύ δηλαδή να δουλεύεις σε τέτοιο εφιάλτη; Ένα τεράστιο δωμάτιο όλο ανοιχτό με γραφεία δίχως διαχωριστικά δίχως τίποτα με το μόνο που χωρίζει τα δωμάτια είναι τζάμια; Σαν Bots σε μονάδα παραγωγής; Αν θες να δεις καινοτομίες κάνε μία αναζήτηση στο Google για τα γραφεία της Google ή του Airbnb. Ευτυχώς που η εταιρία που δουλεύω δεν έχει τέτοια διαρρύθμιση, προσωπικά όσο και να με πλήρωναν θα ήταν εφιάλτης σαν εργαζόμενος να δουλεύεις σε τέτοιο χώρο. Μου θυμίζει κάτι ταινίες της Pixar που όλα ήταν σινιέ πανομοιότυπα. Nαι ειμαι σιγουρος πως δεν θα πηγαινες ,οπως ειμαι σιγουρος πως δουλευεις σε καλυτερη εταιρεια απο την Αpple και πως αμοιβεσαι περισσοτερο και το κτιριο σου ειναι πολυ καλυτερο . Καποιος αλλος ειπε πως και στην Ελβετια ειναι χαλια . 1
MichaelJackson Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Nαι ειμαι σιγουρος πως δεν θα πηγαινες ,οπως ειμαι σιγουρος πως δουλευεις σε καλυτερη εταιρεια απο την Αpple και πως αμοιβεσαι περισσοτερο και το κτιριο σου ειναι πολυ καλυτερο . Καποιος αλλος ειπε πως και στην Ελβετια ειναι χαλια . Διάβασες στο σχόλιο μου ότι αμείβομαι περισσότερο από ότι πληρώνει η Apple? Δεν έχεις πατήσει το πόδι σου στο Campus του Coupertino απλά θεοποιείς ακόμα και το δέντρο που που έβαλε η εταιρία στο Campus, δεν ξέρουν τα υψηλά στελέχη που δουλεύουν για την εταιρία και δεν θέλουν να πάνε στα καινούργια γραφεία και ξέρεις εσύ ο απλός πιστός καταναλωτής. Φώτη σοβαρέψου λίγο. Αντιδράς συχνά λες και σου έβρισαν την οικογένεια, μία εταιρία είναι όπως όλες οι άλλες.
Fotis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Διάβασες στο σχόλιο μου ότι αμείβομαι περισσότερο από ότι πληρώνει η Apple? Δεν έχεις πατήσει το πόδι σου στο Campus του Coupertino απλά θεοποιείς ακόμα και το δέντρο που που έβαλε η εταιρία στο Campus, δεν ξέρουν τα υψηλά στελέχη που δουλεύουν για την εταιρία και δεν θέλουν να πάνε στα καινούργια γραφεία και ξέρεις εσύ ο απλός πιστός καταναλωτής. Φώτη σοβαρέψου λίγο. Αντιδράς συχνά λες και σου έβρισαν την οικογένεια, μία εταιρία είναι όπως όλες οι άλλες. Eγω να σοβαρευτω η' εσυ ? Που βρηκες ενα random αρθρο στο internet και μου το βαζεις ως επιχειρημα λες και δεν υπαρχουν τα παντα με αντικρουωμενες αποψεις αν googlareιs . To μισος σου για την Αpple (γιατι αραγε ?) σε τυφλωνει και δεν μπορεις να κρινεις ορθολογικα .
MichaelJackson Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Eγω να σοβαρευτω η' εσυ ? Που βρηκες ενα random αρθρο στο internet και μου το βαζεις ως επιχειρημα λες και δεν υπαρχουν τα παντα με αντικρουωμενες αποψει αν googlareιs . To μισος σου για την Αpple (γιατι αραγε ?) σε τυφλωνει και δεν μπρορεις να κρινεις ορθολογικα . Διαβάζεις αυτά που γράφεις; Διάβασε το "Bold" και ξαναδιάβασε το σχόλιο σου. Ταυτίζεσαι με μία εταιρία λες και είναι θρησκεία. Ήμαρτον, πιο μίσος μου; Επειδή κρίνω κάτι που δεν βρίσκω σωστό είναι μίσος; Δηλαδή επειδή έχω κάποια προϊόντα της εταιρίας θα πρέπει να την προσκυνώ; Τα πλήρωσα δεν μου τα χάρισε. Εταιρίες είναι χαλάρωσε λίγο.
Fotis13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Διαβάζεις αυτά που γράφεις; Διάβασε το "Bold" και ξαναδιάβασε το σχόλιο σου. Ταυτίζεσαι με μία εταιρία λες και είναι θρησκεία. Ήμαρτον, πιο μίσος μου; Επειδή κρίνω κάτι που δεν βρίσκω σωστό είναι μίσος; Δηλαδή επειδή έχω κάποια προϊόντα της εταιρίας θα πρέπει να την προσκυνώ; Τα πλήρωσα δεν μου τα χάρισε. Εταιρίες είναι χαλάρωσε λίγο. Neg εσυ ?
MichaelJackson Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Neg εσυ ? Neg??? Δεν σε καταλαβαίνω, τέλοσπαντων. Δεν βλέπω να συναινοούμαστε, φιλικά πάντα. Καλή συνέχεια.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2017 Neg εσυ ? Για μια στιγμή το θεώρησα αστείο, αλλά φαίνεται πως έχεις δίκιο... Το αφήνω όμως για να φανεί η κατάντια και ο ξεπεσμός... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα