sargio01 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Λογικό Δεν μπορείς να "χτυπήσεις" τιμές με καλά υλικά. Και αφού τις περισσότερες φορές η "έρευνα αγοράς" του κόσμου είναι ουσιαστικά έρευνα τιμής και μόνο χωρίς να εξετάζει καμιά άλλη παράμετρο ("τίίί, θες 600 ευρώ να μου βάψεις το διαμέρισμα; βρήκα άλλον με 400") λογικό (ή τουλάχιστον αναμενόμενο) είναι να καταφύγει κάποιος στα 2α υλικά προκειμένου να δώσει τιμή που να φανεί ανταγωνιστική Ακριβώς όπως τα λες είναι. Προσωπικά μάλιστα, υπήρξαν άπειρες φορές που στο τηλέφωνο μου έλεγαν "Έλα να ξεκινήσουμε και ασ' τα υλικά, θα τα πάρω εγώ. Εσύ απλά στείλε μου σε μήνυμα τα υλικά που θα χρειαστούν για να σ'τα έχω έτοιμα". Το αστείο είναι οτι αρκετές φορές ενώ εξήγησα τι να προσέξουν με τις ποιότητες και την αναλογία τιμών, εμφάνισαν κάτι χρώματα άκυρα* με αποτέλεσμα να πληρώσουν εν τέλη περισσότερα ώστε να αγοράσουν μεγαλύτερη ποσότητα γιατί δεν κάλυπταν ούτε μ' εκατό χέρια! *Ορισμένα συνοικιακά χρωματοπωλεία έχουν και "δικά" τους χρώματα τα οποία σπρώχνουν σε όσους βλέπουν οτι δεν ξέρουν. Είναι ελεεινής ποιότητας, "νερό με στόκο χρωματισμένο" που λέει ο λόγος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα