Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα σε όλους! Να υπάρχει κάποιος που να ξέρει.... Ψάνω για δύο-τρία "ράφια" για παλιά βιβλιοθήκη ΝΕΟΣΕΤ, μήκους 44,5 εκατοστών και πλάτους 17 εκατοστών, χρώματος "πολύ ανοικτού ξύλου"... Ουσιαστικά, δεν πρόκειται για ράφια, αλλά για "πλάτες" που μπαίνουν κάτω από τα ράφια για να "δένει" η όλη κατασκευή. (Επισυνάπτω φωτό) Γνωρίζει κάποιος που στην περιοχή της Αττικής, υπάρχει στοκ από ανταλλακτικά / εξαρτήματα ΝΕΟΣΕΤ για να απευθυνθώ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
agamoi-thytai Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Πάρε μια υπάρχουσα και πήγαινε σε ενα ξυλουργείο να σου κόψουν. Νομίζω θα σου έρθει πιο φθηνά.
jennyV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω η Neoset έκλεισε κι έγινε pes room. Ψάξε το έτσι, για να βρεις καταστήματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Πάρε μια υπάρχουσα και πήγαινε σε ενα ξυλουργείο να σου κόψουν. Νομίζω θα σου έρθει πιο φθηνά. Ευχαριστω, το σκεφτηκα για το ξυλουργειο, απλα η σανιδα εχει τεσσερις πλαστικες "υποδοχες" στα ακρα για να μπαινουν οι βιδες που υπαρχουν στα καθετα σανιδια. Πολυ πιθανον να μπορει να το φτιαξει, θα ρωτησω. Ευχαριστω και παλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα