Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι από το Messenger πας στην τελευταία καρτέλα που σου βγάζει ποιοι είναι Ενεργοί και γυρνάς το διακοπτάκι σου πάνω.

Δημοσ.

Νομιζω οτι οταν μπαινεις απο πισι η λαπτοπ στο φεις θα φαινεσαι δεξια σε οσους σε εχουν φιλο οτι και να κανεις ο μονος τροπος να μην φαινεσαι ειναι να μπαινεις μεσω του κινητου σου(αν ειναι αυτο το ζητουμενο σου μπορει να μην καταλαβα).

• Like 2
Δημοσ.

με το http μια χαρα γινεται απλα αποσυνδεεται η λιστα των φιλων σου και πρεπει να ανανεωνεις αν θες να βλεπεις ποιοι ειναι οnline τη δεδομενη στιγμη

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει τροπος να μην σε βλεπουν καθολου οι φιλοι στην δεξια πλευρα?Απο οτι ξερω μονο οταν μπαινεις με κινητο μπορει να γινει αυτο αλλαξε κατι?

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει τροπος να μην σε βλεπουν καθολου οι φιλοι στην δεξια πλευρα?Απο οτι ξερω μονο οταν μπαινεις με κινητο μπορει να γινει αυτο αλλαξε κατι?

Gear icon -> Turn off chat

Δημοσ.

Gear icon -> Turn off chat

Αυτο δεν σταματα απο το να σε βλεπουν οι φιλοι σου το μονο που γινεται ειναι στην σελιδα σου να μην ειναι πολυ φωτεινη η δεξια πλευρα.Απο οτι εχω γκουκλαρει δεν υπαρχει τροπος....ειναι αληθεια?

Δημοσ.

Αυτο δεν σταματα απο το να σε βλεπουν οι φιλοι σου το μονο που γινεται ειναι στην σελιδα σου να μην ειναι πολυ φωτεινη η δεξια πλευρα.Απο οτι εχω γκουκλαρει δεν υπαρχει τροπος....ειναι αληθεια?

Απενεργοποιει το chat το παραπανω. Οποτε αν δεν συνδεθεις απο κανα Messenger ή αν εχει αλλη εφαρμογη δικαιωμα να δειχνει το ποτε εισαι ενεργος, τοτε θα σε δειχνει συνεχεια εκτος :)

• Like 1
Δημοσ.

Εχω ακουσει οτι αν εισαι συνδεδεμενος σε wifi και πχ κανεις κατι αλλο στο κινητο εκτος του μεσεντζερ πχ παρεις ενα τηλεφωνο μπεις στο chrome η κατι τετοιο,σε δειχνει ενεργο τωρα στο μεσεντζερ ακομα και αν δεν πατησεις να μπεις στο μεσεντζερ,ισχυει?

Δημοσ.

Απενεργοποιει το chat το παραπανω. Οποτε αν δεν συνδεθεις απο κανα Messenger ή αν εχει αλλη εφαρμογη δικαιωμα να δειχνει το ποτε εισαι ενεργος, τοτε θα σε δειχνει συνεχεια εκτος :)

Εχω απερνεργοποιησει το τσατ αλλα με βλεπουν μεσα συνεχεια πριν 1 λεπτο...!Επισης δεν συνδεομαι με μεσεντζερ...!

Ευχαριστω πολυ παντως!!

Δημοσ.

τωρα στο μεσεντζερ ακομα και αν δεν πατησεις να μπεις στο μεσεντζερ,ισχυει?

Για το messenger ναι, αφου ανα πασα στιγμη μπορεις να δεχθεις μηνυμα.

Εχω απερνεργοποιησει το τσατ αλλα με βλεπουν μεσα συνεχεια πριν 1 λεπτο...!Επισης δεν συνδεομαι με μεσεντζερ...!

Ευχαριστω πολυ παντως!!

Δες ποστ #8

• Like 2
Δημοσ.

Εχω ακουσει οτι αν εισαι συνδεδεμενος σε wifi και πχ κανεις κατι αλλο στο κινητο εκτος του μεσεντζερ πχ παρεις ενα τηλεφωνο μπεις στο chrome η κατι τετοιο,σε δειχνει ενεργο τωρα στο μεσεντζερ ακομα και αν δεν πατησεις να μπεις στο μεσεντζερ,ισχυει?

Διόλου απίθανο, μιας και συχνά συμβαίνει από desktop/laptop το να μπαίνεις οπουδήποτε αλλού (κι όχι fb) και να σε δείχνει συνδεδεμένο. Το 'χω δει κι από μένα, αλλά κι από άλλους.

-Ίσως και να 'ναι χαζό το ότι ασχολούμαστε, βέβαια. Το αν θα μπούμε και θελήσουμε ν' απαντήσουμε ή όχι (ή να κάνουμε το οτιδήποτε) εκείνη τη στιγμή, για τον xyz λόγο, είναι γούστο μας και καπέλο μας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...