Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για χαρά σε Όλα τα μελοι .

Πριν 3 χρόνια άνοιξα μια Σελίδα στο facebook για ένα εστιατόριο που τότε δούλευα εκεί με 5 Φωτογραφίες και 1 βίντεο μετά από ένα χρόνο έφυγα και βγήκα από διαχηριστης της σελίδας και δεν δεν υπήρχε άλλος διαχείρισης

Χτες με πήρε τηλέφωνο ο παλιός ο μαγαζάτορας και μου είπε να του δοσω τον κωδικό της σελίδα η να την διαγραψω αλλα πουδεν είμαι πλέον διαχειριστής και δεν μπωρο να κάνω τίποτα από τα δύο.

Και τώρα μου λέει θα πάω στον δικηγόρο να σου κάνω μήνυση.

ΠΑΊΔΕΣ ΒΟΉΘΕΙΑ ΜΉΠΩΣ ΞΈΡΕΙ ΚΑΠΟΙΩΣ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΛΗΣΩ ΤΗΝ ΣΕΛΊΔΑ ΕΊΝΑΙ Ανάγκη

Δημοσ.

Για χαρά σε Όλα τα μελοι .<br>

Πριν 3 χρόνια άνοιξα μια Σελίδα στο facebook για ένα εστιατόριο που τότε δούλευα εκεί με 5 Φωτογραφίες και 1 βίντεο μετά από ένα χρόνο έφυγα και βγήκα από διαχηριστης της σελίδας και δεν δεν υπήρχε άλλος διαχείρισης <br>

Χτες με πήρε τηλέφωνο ο παλιός ο μαγαζάτορας και μου είπε να του δοσω τον κωδικό της σελίδα η να την διαγραψω αλλα πουδεν είμαι πλέον διαχειριστής και δεν μπωρο να κάνω τίποτα από τα δύο.<br>

Και τώρα μου λέει θα πάω στον δικηγόρο να σου κάνω μήνυση.<br>

ΠΑΊΔΕΣ ΒΟΉΘΕΙΑ ΜΉΠΩΣ ΞΈΡΕΙ ΚΑΠΟΙΩΣ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΛΗΣΩ ΤΗΝ ΣΕΛΊΔΑ ΕΊΝΑΙ Ανάγκη

Αρχικα μιλα με το fb

Κατα δευτερον πες του να μιλησει και ο ιδιος

Κατα τριτον θα σου κλασει τα r x / !

:)

Δημοσ.

Τι μήνυση να σου κάνει? Με τι κατηγορία? Ότι ξέχασες τον κωδικό? Δεν στέκει τέτοιο πράγμα, μην τσιμπάς σε τέτοιες απειλές.

Στο κάτω κάτω ας μιλήσει ο ίδιος με το fb και να ζητήσει τη διαγραφή της σελίδας. Λογικά θα του ζητήσουν κάνα αποδεικτικό ότι είναι όντως ο ιδιοκτήτης και αν το αποδείξει θα τη σβήσουν και τέλος. Εσύ δεν έχεις καμιά δουλειά σε όλο αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...