panatha1369 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 μου εστειλε μυνημα ενας ατο fb που εψαχνε ατομα για το eshop της amway..μηπως ειναι εταιρια πυραμιδα;;
isay Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 μπα, ιδέα σου ειναι αξιόπιστη εταιρεία, με κανονικες συμβάσεις μισθωτών, υψηλές αποδοχές, καθολου πίεση να πρήζεις γνωστους και καμια πίεση να αγοράζεις τα προϊόντα τους (εννοειται μαυρα) ή να βάζεις αλλους κάτω απο σενα 11
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ναι http://www.insomnia.gr/topic/3718-%C2%AB%CF%80%CF%85%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82%C2%BB-amway-%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CE%AD%CF%81%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7/ Μακριά
panatha1369 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 κατι ειχα ψιλοκαταλαβει..ευχαριστω παντως
phanispal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Όταν με την ανεργία σε αυτά τα ύψη, βλέπεις κάπου κάποιον να ψάχνει άτομα για δουλειά, δε θέλει και πολλή σκέψη το πράγμα.
Zein Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Θυμαμαι πριν καποια χρονια ειμασταν σε ενα μαγαζι με μια φοιτητοπαρεα διαφοροι γνωστοι γνωστων και σκαει μυτη ενα φιλαρακι που τον ηξερα φατσικα. Τον ρωταγανε γιατι αργησε και αρχισε να λεει με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια οτι βρηκε μια νεα δουλεια,οτι πρεπει να παρει κοστουμι, οτι πλεον εχει τη δικια του επιχειρηση κτλ κτλ Αμεσως καμπανακι εγω, παρολο που ηξερα λιγο το παιδι του λεω "ασε με να μαντεψω, ενας φιλος σου που ειχες καιρο να ακουσεις νεα του σε βρηκε και σου ειπε για τη δουλεια ε?" Μου λεει "ε..ναι..πως..." και παγωνει το χαμογελο του. Στα επομενα 10 λεπτα καθισε διπλα μου και του ελεγα τι ακριβως του ειπε αυτος ο "φιλος" του ("ευκαιρια", "ποσοστα", "χρυσο/διαμαντι βραβειο" κτλ) με τον αλλο να εχει μεινει πραγματικα αφωνο. Μετα απο καμποση ωρα το παιδι ειχε απλα μια νέκρα στα ματια του, ειχε καταλαβει οτι τον ειχαν εξαπατησει και οτι η "νεα ευκαιρια" θα ηταν απλα αυτος με κοστουμι να πουλαει κολωνιες σε φιλους του σαν πλασιε. Σηκωθηκε και εφυγε με πολλα νευρα αφου ειπε οτι εχει να κανει μερικα τηλεφωνα. Μετα απο καμποσο καιρο καναμε καλη παρεα. Νομιζω οτι τον γλιτωσα απο κατι πολυ μεγαλο που εχει ηδη φαει καμποσους αλλους φιλους/φιλες μου. 5
YourTrueLegend Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Ναι στην Ελλαδα του 40% ανεργια κανουν headhunting μεσω facebook και τους γυαλισε το profile σου επειδη εχεις ωραιες selfies Απορω ωρες-ωρες. Όταν με την ανεργία σε αυτά τα ύψη, βλέπεις κάπου κάποιον να ψάχνει άτομα για δουλειά, δε θέλει και πολλή σκέψη το πράγμα.Οσο κι αν σου φανει περιεργο αυτο συμβαινει. Αλλα οχι μεσω facebook
insomnia888 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2017 Καταρχήν θα σε βάλουν να πληρώσεις κανά 500ρικο για πάρεις το "business kit" γιατί ως επιχειρηματίας δεν μπορείς να μην έχεις τη δική σου "αποθήκη". Με είχε πρήξει μια φίλη μου πριν χρόνια να ψωνίσω κάτι από αυτό και τελικά για να μην έχω την γκρίνια της αγόρασα ένα αφρολουτρο που ναι μεν ήταν ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει σε προϊόντα περιποίησης αλλά κόστιζε 2500 δραχμές, ποσό εξωφρενικό για εκείνη την εποχή. Μετά ήθελε να μου πλασάρει ένα πολυκαθαριστικο με το οποίο πλένεις και τη λεκάνη της τουαλέτας και τη μούρη σου αλλά η ίδια γέμισε σπυριά. Μετά τα παράτησε γιατί την είχαν σουτάρει όλοι οι φίλοι και συγγενολοι και επειδή έβγαζε κάνα πενηντάρικο το μήνα 1
george_gr1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Πυραμιδα ειναι, αλλα εγω εδω και 15 χρονια επιμενω και ψωνιζω καποια προιοντα της απλα σαν μελος. Στην ουσια δεν κανει κατι παρανομο, οπως οντως διαθετει καποια πολυ καλα προιοντα που δεν τα βρισκεις εξω. Σε αλλες χωρες πιθανο να κανεις δουλεια αν το κυνηγησεις, στην Ελλαδα ψιλοξεχνα το. Εντωμεταξυ ο Τραμπ εβαλε υπουργο παιδειας την Μπετσυ Ντεβος, σύζυγο του εκατομμυριουχου Ντικ Ντεβος στον οποιο ανηκει η Amway.
panosno1com Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 τον επρηζε να αγορασει κολωνιες για τη γυναικα του μαλλον 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα