Προς το περιεχόμενο

gps με γεωγραφικό μήκος & πλάτος


stuxnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για δώσε λεπτομέρειες για το τι θες επειδή δεν βγάζω άκρη... Τι εννοείς στρατιωτικές προδιαγραφές? Ως προς την αντοχή, σύστημα συντεταγμένων...??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οσο ημουν στο στρατό, η ελάχιστη ενασχόληση που ειχαμε με χάρτες και συντεταγμενες, ηταν στο παγκόσμιο συστημα φ,λ, αυτο δλδ που δίνουν by default ολες οι συσκευές και προγράμματα gps που εχω δει, οπως και Google Earth κτλ. Σίγουρα ομως χρησιμοποιούν και αλλα συστήματα αναφοράς, που αν ομως δεν μου τα κατονομασεις, δεν μπορω να σε βοηθήσω περισσότερο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

sorry παιδιά δεν ήμουν σαφής, εννοούσα κατι με στρατιωτικές προδιαγραφές. 

 

δεν ειναι διαθέσιμα σε πολίτες... παρακατω.

 

Κατι μου λεει πως γενικα δεν ξερεις τι θες ακριβως. Αν θες απλα συντεταγμενες, πιθανα το κανει ακομα και το κινητο σου (αν ειναι κινητο της τελευταιας 5ετιας). 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω! Για ενημέρωσε με αν γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο...

 

Τι δεν νομίζεις? Το GPS ειναι του US Army project και για ληψη GPS στρατιωτικων προδιαγραφων υπάρχουν ειδικοι πανακριβοι δεκτες πολλων χιλιαδων ευρώ που δεν διατιθενται στην πολιτικη αγορα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνεις λάθος φιλε μου!

Πρώτα απο όλα, κακός το λέμε gps. GNSS έπρεπε να το λέμε καθώς το gps μπορεί να είναι η πρώτη αλλα δεν είναι η μοναδική υλοποίηση ( βλέπε glonass, galileo κλπ). Επίσης, από το 2000 περίπου και μετα γνωρίζουμε ακριβώς τι εκπέμπουν οι δορυφόροι του gps ενω τα αλλα συστήματα ηταν απο την αρχη γνωστά.

Οι δέκτες τωρα...

Πλέον,ακόμα και τα κινητά δέχονται/ειναι έτοιμα να δεχτούν σήμα απο παραπάνω απο 1 σύστημα με αποτέλεσμα να εχουν ικανοποιητικη για τον μεσο χρήστη ακριβεια. Τωρα αν θέλεις σούπερ ντουπερ ακρίβεια, 4-5k είναι αρκετά για να πάρεις ενα γεωδαιτικο δεκτή, οι οποίοι είναι διαθέσιμοι στον καθε πολίτη...

Φιλικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βρε παιδια μηπως εννοει να εχει μια συσκευη οπου μεσα στο software να μπορει απλα να βλεπει τις συντενταγμενες γεωγραφικου πλατους και μηκους σε δεκαδικες μοιρες, ή μοιρες, πρωτα λεπτα, δευτερολεπτα. ?

 

Φιλε stuxnet, εαν αυτο εννοεις, νομιζω οτι αυτα τα στοιχεια (και οχι μονο την απεικονιση χαρτη) στα δειχνουν ολα τα λογισμικα πλοηγησης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...