Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ,

Για όποιον χρησιμοποιεί τέτοιου είδους προγράμματα καταλαβαίνετε για τι πρόβλημα μιλάμε.

Γράφω αναλυτικά.

Η μόνη σωστή έκδοση που έχω βρει είναι η 7.16.0.102 απο εκει και πέρα με τις επόμενες που αλλαξε ο codec απο silk v3 σε silkwide υπάρχει τρομακτική πτώση στην ποιότητα ήχου/εικόνας.

Αναλυτικότερα, δεν τερματίζει η γραμμή συνεπώς το βιντεο δείχνει πιξελιασμένο και ο ήχος μπουκωμένος.

Δεν υπάρχει καμία ρύθμιση που να αλλάζει τα παραπάνω πράγματα.

Με εγκατάσταση της 7.16 δεν υπάρχει το παραπάνω φαινόμενο.

Μπαίνουμε για βιντεοκλήση 3-5 άτομα και οσο ανεβαίνει ο κόσμος τα καρέ του βίντεο μειώνονται τραγικά.

Αν φορέσουμε την 7.16 οι γραμμές τερματίζουν,τα καρέ αυξάνονται,το ίδιο και ο ήχος.

συνέχισα να χρησιμοποιώ την 7.16 μέχρι που πλέον δεν κάνει είσοδο αν κάνεις αποσύνδεση σου ζητάει να αναβαθμίσεις.

Αν μπει η τελευταια(7.33)και περάσεις απο πάνω την 7.16 λειτουργεί κανονικά.

Το θέμα είναι οτι πιθανότατα παίζει να σταματήσει η λειτουργία της 7.16 σε λίγο καιρό απ ότι φαίνεται.

Φαντάζομαι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος,δεν είναι οτι έχω σάπια συστήματα και δεν τραβάει το skype επειδή βάρυνε, ούτε 15% χρήση επεξεργαστή δεν κάνει στο λάπτοπ που το χρησιμοποιώ 99% των περιπτώσεων.

Για όποιον δεν έχει παρατηρήσει κάτι αντίστοιχο,αν θέλει για δοκιμή να δώσω το λινκ για την 7.16 ώστε να το δοκιμάσει ποιοτικά με όποιον συνομιλεί και το συζητάμε πάλι.

Το να έχει θέμα δικός μου εξοπλισμός το αποκλείουμε καθώς μιλάω και με άλλο κόσμο και παρατηρούμε τα ίδια.

Αν ένας εκ των υπολοιπων έχει την 7.16 ΟΛΑ κυλάνε ΑΨΟΓΑ ακόμα και σε αυτους που έχουν μεγαλύτερη έκδοση και ο codec γυρνάει σε silk_v3.

Αν υπάρχει κάποιο αλλο εναλλακτικό με σοβαρή ποιότητα ήχου/εικόνας καθώς και με υποστήριξη πολλών ατόμων δεκτή κάθε πρόταση για δοκιμή.

μου φαίνεται αδιανότητο μια τόσο παλιά έκδοση(2015)να παίζει άψογα ποιοτικά και οι επόμενες να είναι τόσο μούφα.

Ευχαριστώ.

• Like 2
Δημοσ.

Και οι διαφημήσεις που βάλανε τα τελευταια χρόνια.

Αηδιαστικά, σε σημείο που αν μικρύνεις το παράθυρο μένει full η διαφήμηση και μικραίνει το παράθυρο με τον συνομιλητή για να χωρεσουν. Είναι πιο πάνω η διαφήμηση, φαντάσου...

Θέλω και εγώ εναλλακτική, sorry για το hijack.

Δημοσ.

Και οι διαφημήσεις που βάλανε τα τελευταια χρόνια.

Αηδιαστικά, σε σημείο που αν μικρύνεις το παράθυρο μένει full η διαφήμηση και μικραίνει το παράθυρο με τον συνομιλητή για να χωρεσουν. Είναι πιο πάνω η διαφήμηση, φαντάσου...

Θέλω και εγώ εναλλακτική, sorry για το hijack.

κάνε αυτό για τις διαφημίσεις

εχω χρόνια να δω.

http://winaero.com/blog/how-to-disable-ads-in-skype-updated-for-recent-versions/

απο εκει και περα αν μπορεις κανε ενα τεστ με την 7.16 να δω οτι δεν είμαι τρελός

αν δεν εμπιστευεσαι το site,εχω την 7.16 στο dropbox μου να στο στειλω

την εχω κατεβάσει και απο εδω δεν ειχα θέμα.

http://www.skaip.org/skype-versions

Το video conference ειναι απαραιτητο? Ή σε ενδιαφερει το voice κυριως? (gaming?)

ναι ειναι και τα 2 βασικά.

είτε για λόγους διαβάσματος αν δεν μπορούμε να μαζευτούμε με την παρέα,οπότε βιντεοκλήση 3-5 άτομα και οσες ώρες πάρει.

μόνο ήχος δεν βολευει.

για ηχο εχω teamspeak αν χρειαστεί .

Δημοσ.

Ευχαριστώ Χρηστάρα, θα δοκιμάσω την έκδοση αύριο λογικά :)

απλα μην κάνεις πληρη απεγκατάσταση,πέρνα την 7.16 απο πάνω απο αυτη που έχεις τώρα.

μιλα με την 7.33 και να θυμάσαι την ποιότητα.

βαλε την 7.16= Mind blown.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και το νήμα είναι σχετικό θα πω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω τον τελευταίο καιρό, ίσως από την εποχή που αναβάθμισα σε 10 Pro, χωρίς να είμαι βέβαιος.

Σε desktop, με ενσωματωμένη κάμερα στην οθόνη, μόλις κλείσει μια κλήση, στην επόμενη δεν λειτουργεί το βίντεο. Έχω απεγκαταστήσει και επανεγκαταστήσει την εφαρμογή (7.33 τώρα) αλλά το πρόβλημα παραμένει. Η μόνη λύση που βρήκα είναι να βγάζω και να ξαναβάζω το usb καλώδιο, που συνδέει την οθόνη με το pc, μετά από κάθε κλήση, αλλά αυτή δεν είναι σωστή λύση.

Καμιά ιδέα;

Edit

Τελικά, μετά από πολλές προσπάθειες και αρκετή ώρα σύνδεσης συγχρόνισαν και οι επαφές και λύθηκε το πρόβλημα.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν σας βολέψουν άλλες εναλλακτικές, πχ oovoo 

αν δεν κάνω μεγάλο λάθος το ειχα δοκιμάσει και ηταν χειρότερη η ποιότητα δυστυχώς.

:-(

απ οτι φαίνεται θα πρέπει να κανω θεμα στο skype community διαφορετικά με βλέπω για γιατρό

Δημοσ.

Ευχαριστώ Χρηστάρα, θα δοκιμάσω την έκδοση αύριο λογικά :)

μήπως δοκίμασες; :-D

πιο πολύ να δω οτι με επιβεβαιώνει κάποιος σε θέμα ποιότητας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

κάνε αυτό για τις διαφημίσεις

εχω χρόνια να δω.

http://winaero.com/blog/how-to-disable-ads-in-skype-updated-for-recent-versions/

Ωραιο το κολπο για τις διαφημισεις.

Πως μπορουμε να αποφυγουμε το παρακατω που διχνει οτι φορτωνει συνεχεια οταν ειμαι στο Home;

InkedInkedCapture_LI_zps1wjluv33.jpg

Δημοσ.

Ωραιο το κολπο για τις διαφημισεις.

Πως μπορουμε να αποφυγουμε το παρακατω που διχνει οτι φορτωνει συνεχεια οταν ειμαι στο Home;

προβολη

διαίρεση παραθύρων και κλείνεις το δεξί μέρος

Αν δεν σου κάνει κόπο μιας και έχεις την 7.33 πέρνα την 7.16 απο το λινκ που έχω δώσει παραπάνω και παρατήρησε την διαφορά στην ποιότητα.

πέρασε την απο πάνω,χωρίς απεγκατάσταση της προηγούμενης έκδοσης.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε ευχαριστω για το: προβολη/διαιρεση παραθυρων/κλεισιμο το δεξι μέρος.

.

7.16.0.102 (9 december 2015)

η

7.16.0.101 (3 december 2015) ?

Αλλα γιατι να παω σε εκδοση του 2015, δεν εχω προβλημα εγω με την 7.33.

Δημοσ.

την 102.

Γιατί αν κάνεις βιντεοκλήσεις,θα δεις τρομερά καλύτερη ποιότητα σε εικονα/ηχο,ιδιαίτερα ήχο.

απο την 7.16 και μετά απλά ο ήχος χειροτερευει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...