Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι κακό είναι αυτό?. Πάω να κάνω κάποιες συνεργασίες για δουλειές και αν κάτι είναι έξω από το συνηθισμένο (ας πούμε ιδιαίτερο) σχεδόν όλων το μυαλό τρέχει σε παράλογες εξηγήσεις. Το τι έχουν ακούσει τ' αυτιά μου δεν λέγεται. Και αντί ο άλλος να κουβεντιάσει και να σου πει το παράπονό του, να ρωτήσει για εξηγήσεις, να σου πει κατάλαβα αυτό και δεν μ' αρέσει, γίνεται αμέσως επιθετικός χωρίς να σκεφτεί μήπως κάνει λάθος. Δεν πρέπει πρώτα να σκεφτόμαστε, ή έστω να κουβεντιάζουμε?

Εκτός του ότι με έχει κουράσει αφάνταστα, είναι καταστροφικό για όλους. Βλέπει κανείς την καταστροφικότητα αυτού του πράγματος? Αν είναι με ανθρώπους που γνωρίζεις εντάξει, αν είναι με άγνωστους αυτό είναι το συνηθισμένο.

Δημοσ.

Τι κακό είναι αυτό?. Πάω να κάνω κάποιες συνεργασίες για δουλειές και αν κάτι είναι έξω από το συνηθισμένο (ας πούμε ιδιαίτερο) σχεδόν όλων το μυαλό τρέχει σε παράλογες εξηγήσεις. Το τι έχουν ακούσει τ' αυτιά μου δεν λέγεται. Και αντί ο άλλος να κουβεντιάσει και να σου πει το παράπονό του, να ρωτήσει για εξηγήσεις, να σου πει κατάλαβα αυτό και δεν μ' αρέσει, γίνεται αμέσως επιθετικός χωρίς να σκεφτεί μήπως κάνει λάθος. Δεν πρέπει πρώτα να σκεφτόμαστε, ή έστω να κουβεντιάζουμε?

Εκτός του ότι με έχει κουράσει αφάνταστα, είναι καταστροφικό για όλους. Βλέπει κανείς την καταστροφικότητα αυτού του πράγματος? Αν είναι με ανθρώπους που γνωρίζεις εντάξει, αν είναι με άγνωστους αυτό είναι το συνηθισμένο.

Κλάδο πες μου να μπορέσω να σου απαντήσω. Ελπίζω να μην είναι ασφάλειες ή τραπεζικά.

Δημοσ.

Ελπίζω να μην είναι ασφάλειες ή τραπεζικά.

Όχι, ούτε και πωλήσεις. Εκεί θα το καταλάβαινα.

Βέβαια όπως είπα, μου αρέσει να έχω σωστή επαφή με τους ανθρώπους και επίσης οι δουλειές (για εμένα) να μην είναι μόνο το αντικείμενο, αλλά και εμείς σαν άνθρωποι. Δεν γίνεται να πάει μια δουλειά καλά αν εγώ ή ο συνεργάτης μου δεν είμαστε καλά.

Δημοσ.

Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα

[

[[[

[[[[[

[[[[[[[

[[[[[[[[[

[[[[[[[[[[[

[[[[[[[[[[[[[

Τι σχήμα ειναι αυτο; 

• Like 5
Δημοσ.

Μα μην μπα και ακουσει κανεις οτι θα γινει πλασιε και θα αναγκαστει να καλει φιλαρακια απο το στρατο που εχει να δει 10 χρονια για να τους πουλησει σαμπουαν απο μεσογειακα γαλαζια φυκια, αμεσως να τον παρεξηγησουν!

• Like 3
Δημοσ.

Κοίταξε, απ' ό,τι καταλαβαίνω εννοείς οτι γίνονται αυτά όταν χειρίζεσαι ενα συγκεκριμένο ζήτημα με πρωτοτυπία(ή απλά μη συνηθισμένο τρόπο).

Η αλήθεια είναι πως σε όποιον κλάδο και να εργάζεσαι, το ιδανικό είναι να εξηγείς ο ίδιος πρώτα την ιδέα σου και μετά-αν συμφωνήσετε να την υλοποιήσεις.

Αυτό κυρίως ισχύει προσωπικά για 'μένα για τις υπηρεσίες, όχι για δημιουργία προϊόντος που εκεί 'ντάξει, παίζουν πατέντες και ευρεσιτεχνίες οπότε πάμε σε άλλη υπόθεση...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως σε όποιον κλάδο και να εργάζεσαι, το ιδανικό είναι να εξηγείς ο ίδιος πρώτα την ιδέα σου και μετά-αν συμφωνήσετε να την υλοποιήσεις.

Λογικά, σωστά τα λες, αλλά αυτό αν υποθέσουμε ότι ο άλλος είναι ειλικρινής. Δεν είναι πάντα ο άλλος ειλικρινής, και γι' αυτό το λόγο το μυαλό του μπορεί να "τρέχει" σε σκέψεις που δεν μοιράζεται μαζί σου. Αν για κάποιο λόγο υπάρχει συμφέρον μπορεί να μην εκφραστεί.

Να για παράδειγμα η παρακάτω απάντηση, δεν μας εξηγεί τη σκέψη του.

αλλο ενα topic για τα σκουπιδια...meh

Δημοσ.

Να για παράδειγμα η παρακάτω απάντηση, δεν μας εξηγεί τη σκέψη του.

σαν τι να εξηγησει ρε φιλε? εδω δεν εξηγεις εσυ.. αρες μαρες κουκουναναρες εισαι...  

ουτε μια περιπτωση ενα παραδειγμα μια εμπειρια... ρωτηθηκες και δεν λες ουτε κλαδο 

εσυ μπορει να μιλας για ψιψιψινια και κοκοκοψαρα

τι να πουμε?

εμπρος στον ετσι που χαραξε ο τετοιος?

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μετά, θα κλειδωθεί το ρημάδι, ως στερούμενο αντικειμένου, και θα βγουν να λένε για φίμωση και λογοκρισία...

Δημοσ.

σαν τι να εξηγησει ρε φιλε? εδω δεν εξηγεις εσυ.. αρες μαρες κουκουναναρες εισαι...  

ουτε μια περιπτωση ενα παραδειγμα μια εμπειρια... ρωτηθηκες και δεν λες ουτε κλαδο 

εσυ μπορει να μιλας για ψιψιψινια και κοκοκοψαρα

τι να πουμε?

εμπρος στον ετσι που χαραξε ο τετοιος?

χαχαχαχα κεντησες παλι!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...