Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
27 minutes ago, Tzini_Gr said:

Αν χρειάζεστε να σβήσω τν παραπάνω διαδρομή, ποιος ο λόγος να το κάνω αντιγράφει στον υπολογιστή; Για να το χω backup?

Για τον φόβο των Ιουδαίων, λογικά theme-related πρόβλημα είναι, αν το διαγράψεις και παίξει το σβήνεις και από το desktop σου,

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@Malthador @d..b

Οκ θα το κάνω σε λίγο.. χαζή ερώτηση... Πρέπει να βγάλω τελείως τν sd card κ να τν βάλω στο pc ή μπορώ να συνδέσω τν κονσόλα όπως είναι στον υπολογιστή για να διαγράψω τν φάκελο που μου είπατε;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Tzini_Gr είπε

@Malthador @d..b

Οκ θα το κάνω σε λίγο.. χαζή ερώτηση... Πρέπει να βγάλω τελείως τν sd card κ να τν βάλω στο pc ή μπορώ να συνδέσω τν κονσόλα όπως είναι στον υπολογιστή για να διαγράψω τν φάκελο που μου είπατε;

Εγώ τα κάνω από pc πάντα με την κάρτα κουμπωμένη σε reader 

• Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Tzini_Gr said:

@Malthador @d..bχαζή ερώτηση... Πρέπει να βγάλω τελείως τν sd card κ να τν βάλω στο pc ή μπορώ να συνδέσω τν κονσόλα όπως είναι στον υπολογιστή για να διαγράψω τν φάκελο που μου είπατε;

Μπορείς και χωρίς να τη βγάλεις:

Hekate, Tools, USB Tools, SD Card.

Καλώδιο και έτοιμος.

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω @baspav 

μπηκα κανονικα

τωρα το θεμα ειναι οτι στο path, ο φακελος που μ λετε, δεν υπαρχει περα απτους παρακατω :P

IMG_20250304_212752.jpg

Δημοσ.
6 minutes ago, Tzini_Gr said:

σε ευχαριστω @baspav 

μπηκα κανονικα

τωρα το θεμα ειναι οτι στο path, ο φακελος που μ λετε, δεν υπαρχει περα απτους παρακατω :P

IMG_20250304_212752.jpg

Σβήσε και ξανά κόπιαρε από το hats τους 3 φακέλους: atmosphere, bootloader, config 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω το OLED έτοιμο με Hekate από Gshopper - δεν θέλω να κάνω την διαδικασία εγώ. Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής:

Αρχικά σκεφτόμουν να πάρω το 1ΤB version ώστε να έχω όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Ωστόσο τώρα κάνω την σκέψη πως είναι πιο συμφέρον να πάρω πχ το 512GB version και

α) απλά να σβήσω όσα δεν θέλω ή να τα μεταφέρω αλλού.

β) να αντικαταστήσω τα παραπάω με νέα που θα θέλω

Αυτό σας ακούγεται σαν κάτι εύκολο; Είναι τόσο εύκολο όσο το να κάνω copy paste τα αρχεία των παιχνιδιών από μία κάρτα σε σκληρό πχ; Είναι κάτι που πρέπει να προσέξω;

Ευχαριστώ πολύ!

Ps. Επίσης πουλάω το Wii μου για όλους τους fans εκεί έξω 😁

Δημοσ.

Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν: Καλύτερα βρες ένα μεταχειρισμένο και σε καλή τιμή/κατάσταση και μετά τσιπαρέ το (εδώ Ελλάδα όλα) για να έχεις και υποστήριξη και να μην τρέχεις μετά αν τύχει κάτι. Μην μπλέκεις με τα αμφιβόλου κατάστασης που δίνουν τα κινεζομάγαζα που προτείνουν οι κουπονάδες ή βρήκες στην αναζήτηση. Επίσης μιας και μιλάς για SD, οι κάρτες που βάζουν είναι της πλάκας και πολύ πιθανόν fake. Προσοχή μεγάλη.

Στις ερωτήσεις σου:

Μπορείς να σβήσεις ναι και να βάλεις άλλα. Μπορείς να τα μεταφέρεις σε έναν εξωτερικό δίσκο για να τα περάσεις άλλη φορά. Δεν είναι ακριβώς copy paste αλλά είναι εύκολο. 

• Like 1
Δημοσ.

Ηρθε στα χερια μου ενα switch,σε κακα χαλια.
Οταν το συνεφεραμε και το συνδεσαμε σε φορτιστη,μπηκε σε fast charge.
Σε υπολογιστη το αναγνωριζει κανονικα,αλλα δεν εχουμε αντιδραση απο την οθονη.
Η οθονη εχει βγει απο αλλο,θεωρητικα δουλευει.
Αν εχει γινει brick , τι γινεται;

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Ηρθε στα χερια μου ενα switch,σε κακα χαλια.
Οταν το συνεφεραμε και το συνδεσαμε σε φορτιστη,μπηκε σε fast charge.
Σε υπολογιστη το αναγνωριζει κανονικα,αλλα δεν εχουμε αντιδραση απο την οθονη.
Η οθονη εχει βγει απο αλλο,θεωρητικα δουλευει.
Αν εχει γινει brick , τι γινεται;

Εάν ειναι χακαρισμενο λογικά είναι v1 και είναι σε rcm mode… το τσεκάρεις με tegra rcm

• Thanks 1
Δημοσ.

παιδια εχω το switch κ ειμαι στην εκδοση atmoshere  1.7.1  μπορω να κανω το πιο προσφατη ενημερωση κ να περασω το καινουριο atmoshere  1.8.0  ??ειναι ασφαλεσ ?????παιζει κανενας σε αυτη την εκδοση ???

Δημοσ.

υπαρχει καποιος να κανει cfw σε τσιπαρισμενο switch? δεν υπαρχει περιπτωση να μπορω να το κανω μονη μου... αθηνα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...