Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο που δεν μου παίζει είναι το luigi Manson 3, εχω κατεβασει update , τιποτα ξεκιναει και κολλάει μεσα στο παιχνιδι , καμια ιδεα ?

image.png.529e30055ed6f16f87053e0df6e36669.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εφαρμογουλα να κρατάει stats παιχνιδιών (συνολικές ώρες, ώρες ανά session κλπ) έχετε να προτείνετε; Στο hb app δεν βρήκα κάτι αν και δεν έψαξα εκτενώς. Διαβάζω για το NX Activity Log αλλά το χάνω λίγο στην εγκατάσταση. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα στην παρέα.

έχω τσιπαρισμένο switch v2, αναβάθμισα πρόσφατα hats και fw σε emmummc και sysmmc.

από τότε δεν μπορώ να ανοίξω σε ofw.

αν θυμάμαι καλά η κονσόλα ήταν σε 18.1 πριν την αναβάθμιση.

σε semi stock η κονσόλα ανοίγει κανονικά και έχει περασμένο το 20.4

καμιά ιδέα πως μπορώ να το διορθώσω; ευχαριστώ

Δημοσ.

Λογικά mismatch στα fuses αφού μπαίνει σε semi-stock. Ειδικά αν έκανες το OFW με Daybreak δεν "έκαψε" τα fuses. 

Αν έχεις nand backup επανάφερέ το και κάνε το update μετά online από την N.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ξαναγράψει τον οδηγό. Το καλύτερο θα ήταν να γίνει pin γιατί σίγουρα θα ξανα χρειαστεί 😆

Έχεις fuse mismatch κατά πάσα πιθανότητα γι αυτό δεν μπαίνεις σε ofw.

1)Δες πόσα fuses εχεις burned στο hekate. (Console Info --> HW & Fuses --> Burnt Fuses)

2) Βρες σε ποια έκδοση firmware αντιστοιχούν.

image.png.d5213c68285c9335454723b0a824a857.png

3) Κατέβασε την αντίστοιχη έκδοση του firmware και κάνε downgrade μέσω daybreak στο sysmmc.

4)Mπες σε semi-stock( μπορείς να δοκιμάσεις και απο stock αλλά θα σου επιτρέψει μόνο αν έχεις κάνει downgrade στην σωστή έκδοση που ήσουν αρχικά) και αναβάθμισε κανονικά απο Online ώστε με αυτόν τον τρόπο θα καούν τα efuses κανονικά

5)Αν ο λόγος είναι το fuse mismatch μετά θα μπεί κανονικά απο reboot-ofw.

Πάρα πολλοί θεωρούν ότι είναι ασφαλέστερο να αναβαθμίζουν (εκτός απο την emummc) και την sysmmc μέσω daybreak αλλά με αυτό τον τρόπο πάντα δημιουργείται το συγκεκριμένο πρόβλημα του fuse mismatch γιατί πολύ απλά το daybreak δεν καίει τα efuses. Όποιος ενδιαφέρεται για online πρέπει να κάνει αναβάθμιση της sysmmc στην τελευταία έκδοση μονο μέσω hekate--> reboot--> ofw με τον κλασσικό online τρόπο χρησιμοποιώντας τους servers της nintendo.

Επεξ/σία από snaker
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 30/8/2025 στις 12:44 ΜΜ, teotheteo είπε

Ξερετε καποιον στην θεσσαλονικη που να τσιπαρει switch oled ???

Ενδιαφέρομαι και εγώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...