Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, baspav είπε

Εξαρτάται τι παίζεις.

Αν παίζεις πολύ handheld και έχεις τα χρήματα, καλύτερα OLED. Αλλιώς v1 ΑΛΛΑ να έχεις υπόψιν και το γεγονός της παλαιότητας της μπαταρίας του v1 unpatched που μπορεί να θέλει αντικατάσταση.

Φορητη κονσολα θελω και φαντασου σκεφτομαι να μην παρω το dock. 

Επισης το oled μαζι με το τσιπαρισμα θα περασει το 300αρι. 

Ξερουμε περιπου ποσο κοστιζει η αντικατάσταση της μπαταριας;

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
27 minutes ago, dmx13 said:

Φορητη κονσολα θελω και φαντασου σκεφτομαι να μην παρω το dock. 

Επισης το oled μαζι με το τσιπαρισμα θα περασει το 300αρι. 

Ξερουμε περιπου ποσο κοστιζει η αντικατάσταση της μπαταριας;

Από CD-MEDIA δεν ξέρω πόσο παίρνουν. Αλλά αν πας εκεί με unpatched για αλλαγή πιθανόν να σου βάλουν άλλη motherboard λόγω unpatched εκτός από μπαταριά.

Για αγορά υπολόγισε 20-40 ευρώ η αγορά συν τοποθέτηση. Εκτός αν την κάνεις μόνος από το iFixit.

Το OLED πάντως είναι άλλη φάση σαν οθόνη. Αξίζει αν τα έχεις τα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Χτες είχα όρεξη για λίγο παιχνίδι και δοκίμασα να βάλω android στο Switch Lite.

σε καθαρή sd κάρτα έκανα τη διαδικασία από την αρχή, έφτιαξα τα δύο partition για το cfw και android, έκανα setup το cfw και μετά δοκίμασα για το android, αλλά η συσκευή έμεινε κολλημένη για αρκετή ώρα στο boot screen του Lineage OS και δεν μπήκε ποτέ σε recovery για να ξεκινήσει η διαδικασία. Σήμερα διαπίστωσα ότι ο Sthetix έχει δύο video σχετικά με το android και μάλλον ακολούθησα το παλαιότερο. Παρόλαυτα πριν ξαναπροσπαθήσω θέλω να ρωτήσω τα εξής:

- Το lite είναι συμβατό με το android ή τσάμπα θα προσπαθήσω?

- Κάποια στιγμή στον οδηγό κάνει μια ενέργεια από τα Nyx Setting "dumb Joy-Con BT". Αυτό έχει κανένα νόημα στο Lite?

- έχει μήπως σημασία το chip που φοράει η συσκευή? το δικό μου είναι με Picofly και στα σχόλια του video λέει ο Sthetix ότι χρειάζεται  Instinct-nx. Ισχύει?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Βγήκε το official firmware 20.0.0.

Προσοχή όσοι έχετε ήδη Switch με cfw ή όσοι σκέφτεστε να εγκαταστήσετε modchip/cfw σύντομα.

Μην αναβαθμίσετε ακόμη μέχρι να βγει το νέο Atmosphere που θα το υποστηρίζει πλήρως.

On 28/04/2025 at 13:45, BillT said:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Χτες είχα όρεξη για λίγο παιχνίδι και δοκίμασα να βάλω android στο Switch Lite.

Θέλει λίγο ψάξιμο να βάλεις Android στο Switch και να παίζει και σωστά. Δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο όμως και δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος. Αν πέσει στα χέρια μου κανένα Lite θα το δοκιμάσω και θα postάρω.

Δημοσ.
10 minutes ago, baspav said:

Προσοχή όσοι έχετε ήδη Switch με cfw ή όσοι σκέφτεστε να εγκαταστήσετε modchip/cfw σύντομα.

Μην αναβαθμίσετε ακόμη μέχρι να βγει το νέο Atmosphere που θα το υποστηρίζει πλήρως.

Θέλει λίγο ψάξιμο να βάλεις Android στο Switch και να παίζει και σωστά. Δεν είναι ιδιαίτερα γρήγορο όμως και δεν ξέρω αν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος. Αν πέσει στα χέρια μου κανένα Lite θα το δοκιμάσω και θα postάρω.

Χτες ασχολήθηκα πάλι λίγο και έγινε η δουλειά. Μάλλον φταίει ότι είχα κάνει dynamic partition για το android αλλά προσπαθούσα να περάσω παλιότερη έκδοση.

Δεν είχα χρόνο για παραπάνω αλλά από το λίγο που το είδα όντως φαίνεται αργό. Όπως και να έχει το έκανα για το παιχνίδι και όχι για την ουσία. Είμαι βετεράνος στο άθλημα του φλασαρίσματος custom android rom και η αξία του να βλέπεις Android να bootάρει μετά από φλασαάρισμα είναι ανεκτίμητη😁

• Thanks 1
Δημοσ.
6 hours ago, baspav said:

Ο γιος μου δυστυχώς πρόλαβε τις εξελίξεις και αναβάθμισε στο τελευταίο firmware.

Ενώ τον ενημέρωσα όταν επιστρέφαμε από το σχολείο να μην κάνει καμία αναβάθμιση, ήταν και κλειστές οι αυτόματες αναβαθμίσεις, νόμιζε ότι ήταν update του fortnite και έσπευσε να το κάνει.

Τώρα βγάζει αυτό που βλέπετε στη φωτό. Ευτυχώς δεν χάθηκε η πρόσβαση στο CFW και πατώντας power button μπαίνει κανονικά. Αυτό που παρατήρησα μέχρι στιγμής είναι ότι πατώντας home button ή power button όταν είσαι στο CFW, κολλάει και θέλει reboot.

Να ζήσουμε με αυτό μέχρι να βγει υποστήριξη ή να κάνω κάτι για downgrade?

switch.jpg

Δημοσ.

Τώρα ή θα περιμένεις το prerelease τουλάχιστον ή μπορείς να δοκιμάσεις ένα pre pre pre (δικός μου όρος) που έχει κυκλοφορήσει και υποστηρίζει boot σε cfw (αλλά όχι το 20 firm ακόμη).

Δημοσ.
38 minutes ago, baspav said:

Τώρα ή θα περιμένεις το prerelease τουλάχιστον ή μπορείς να δοκιμάσεις ένα pre pre pre (δικός μου όρος) που έχει κυκλοφορήσει και υποστηρίζει boot σε cfw (αλλά όχι το 20 firm ακόμη).

Εντάξει ας μην προβούμε σε ακρότητες. Μόλις φτάσουμε στο ένα pre θα το δοκιμάσω. 

Πέραν της πλάκας, δεν μπορώ να κάνω downgrade το firmware, όπως τότε που είχα fuse mismatch και έπρεπε να κάνω downgrade? Τότε βέβαια δεν bootαρε το official, οπότε μάλλον μιλάμε για τελείως διαφορετική περίπτωση. 

Δημοσ.
2 hours ago, BillT said:

Εντάξει ας μην προβούμε σε ακρότητες. Μόλις φτάσουμε στο ένα pre θα το δοκιμάσω. 

Πέραν της πλάκας, δεν μπορώ να κάνω downgrade το firmware, όπως τότε που είχα fuse mismatch και έπρεπε να κάνω downgrade? Τότε βέβαια δεν bootαρε το official, οπότε μάλλον μιλάμε για τελείως διαφορετική περίπτωση. 

Κάπου διάβασα ότι το downgrade είναι πιθανό αφού παίζει το hekate 6.2.2 αλλά στη θέση σου δεν θα το ρίσκαρα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δεν θα δουλέψει το downgrade γιατί έχεις 21 καμένα efuses πλέον στο 20.0.0 και στο 19.0.1 είχες 20. Θά έχεις μόνιμα fuse missmatch. Απλά υπομονή κάνεις τώρα. Το αργότερο πιστεύω σε καμια εβδομάδα θα έχουν βγάλει prelease. Η λύση προς το παρόν είναι να κάνεις αναζήτηση για κάποια αρχεία μου αντικαθιστάς στην sd και δουλεύει η emunand. Αλλά θα συνεχίσει να εμφανίζεται το failed to match warmboot.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά μια ερωτηση πως μπορω να διαγραψω τα μαυρα κουτια ; εχω παει απο τις ρυθμισεις στο data manager αλλα δεν βρισκω κάτι απο εκει. 

spacer.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dream21 είπε

Παιδιά μια ερωτηση πως μπορω να διαγραψω τα μαυρα κουτια ; εχω παει απο τις ρυθμισεις στο data manager αλλα δεν βρισκω κάτι απο εκει. 

spacer.png

Με το dbi

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Με το dbi

Δεν μπορω διοτι για ευνοητους λογους το εχω παραμετροποιησει και ειναι στα ρωσικα 😉

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dream21 είπε

Δεν μπορω διοτι για ευνοητους λογους το εχω παραμετροποιησει και ειναι στα ρωσικα 😉

Ώστε έτσι Πονηρούλη.. πρόλαβες και το ανακάλυψες.. 🤣

Επεξ/σία από snaker
  • Haha 1
Δημοσ.
22 minutes ago, snaker said:

Ώστε έτσι Πονηρούλη.. πρόλαβες και το ανακάλυψες.. 🤣

Νομίζω όλοι το ανακαλύψαμε πλέον. Μέχρι και Ρώσικα θα μας βάλουν να μάθουμε.

Βέβαια μπορείς να έχεις 2 DBIs νομίζω..

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...