Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει καποιος με λιγα λογια να μου πει τα μειονεκτηματα απο ενα switch που εχει modchip; Διαβαζω οτι υπαρχει προβλημα εαν χαλασει η μπαταρια, και οτι μετα η μονη λυση ειναι να το εχω συνδεχεια στη πριζα; Κατι αλλο που θα πρεπει να προσεξω;

Επισης παρατηρω υπαρχουν ελαχιστα modchip v2 ή oled μοντελα. Για ποιο λογο;

Αξιζει η αγορα ενος V1 ή lite modchip; Εχουν σιγουρα πιο μικρη μπαταρια, συν το γεγονος οτι θα ειναι και περισσοτερο φαγωμενη. Επισης θα πρεπει να γινει και η αλλαγη στα joycons.

Διαβαζω οτι το emulation στο switch δε προχωραει αρκετα, ακομα και σε high end pc μπορει να συναντησεις κολληματα, οποτε ο καλυτερος τροπος ειναι να τα παιξεις στην ιδια την κονσολα.

Για τον ιδιο λογο σκεφτομαι να αγορασω και ενα Nintendo DS.

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
32 minutes ago, Tzini_Gr said:

καλησπέρα παιδιά, για το tinfoil που ναι στν κονσόλα, υπάρχει καμία άλλη σελίδα μιας και το φάντασμα μαγαζί είναι ακόμα κάτω;

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι το φάντασμα θα παραμείνει κάτω και όχι για τους λόγους που λέει 

21 minutes ago, Witcher1st said:

Μπορει καποιος με λιγα λογια να μου πει τα μειονεκτηματα απο ενα switch που εχει modchip; Διαβαζω οτι υπαρχει προβλημα εαν χαλασει η μπαταρια, και οτι μετα η μονη λυση ειναι να το εχω συνδεχεια στη πριζα; Κατι αλλο που θα πρεπει να προσεξω;

Αξιζει η αγορα ενος V1 ή lite modchip; Εχουν σιγουρα πιο μικρη μπαταρια, συν το γεγονος οτι θα ειναι και περισσοτερο φαγωμενη. Επισης θα πρεπει να γινει και η αλλαγη στα joycons.

Διαβαζω οτι το emulation στο switch δε προχωραει αρκετα, ακομα και σε high end pc μπορει να συναντησεις κολληματα, οποτε ο καλυτερος τροπος ειναι να τα παιξεις στην ιδια την κονσολα.

Δε βρίσκω κανένα μειονέκτημα εκτός ότι ανοίγει η κονσόλα και γίνονται κολλήσεις πάνω (κάποιοι δεν το θέλουν) και χάνεται η όποια εγγύηση μπορεί να έχει απομείνει. Η μπαταρία δεν παθαίνει κάτι από το τσιπ.

Πιστεύω ότι και εδώ στις αγγελίες υπάρχουν switch σε άριστη κατάσταση, είτε μονταρισμένα είτε όχι. Εγώ 2 που είχα αγοράσει πριν κάνα χρόνο ήταν σχεδόν απάτητα τα joycons. Ένιωθες καινουργίλα. Υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες αρκεί να ψάξεις.

Δημοσ.
22 hours ago, Witcher1st said:

Κανένα μειονέκτημα, μια χαρά παίζει. Ίσως το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι για να παίξεις στο NSO+ επίσημα πρέπει να είσαι αναβαθμισμένος στην τελευταία έκδοση. Αν όμως δεν έχει προλάβει να αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση και το CFW, τότε δεν μπορείς να αναβαθμίσεις μόνο την επίσημη, οπότε αναγκαστικά είσαι αποκλεισμένος από το online για λίγες μέρες / εβδομάδες, μέχρι να αναβαθμιστει και το CFW.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Προτιμότερο είναι ένα switch v2 με modchip όπου δεν θα έχεις θέμα εάν σου κλείσει από μπαταρία ούτε στην εναλλαγή από cfw σε ofw… 

τα v1 είναι ήδη αρκετά παλιά και χειρότερη διαχείριση στην μπαταρία…

Σχετικά με το emulation εξαρτάται το τι θέλεις να παίξεις..

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω ένα light αχρησιμοποίητο εδώ και καιρό και ήρθε η ώρα του. Θεσσαλονίκη είμαι, ας επικοινωνήσει κάποιος μαζί μου παρακαλώ!

Δημοσ.

Έτοιμα τα νέα  Hekate και Αtmosphere και ακολούθησε και ο Sthetix με νέο HATS Pack με υποστήριξη για το 20.1.0

• Like 3
Δημοσ.

Όπως έχουμε πει, ο γενικός κανόνας είναι αν ΔΕΝ χρειάζεται ΔΕΝ κάνουμε update εφόσον όλα δουλεύουν ρολόι και αν δεν έχει βγει το cfw.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Φίλη κατάφερε και χάλασε το boot στο hekate.υπαρχει κάπου οδηγος και αρχεία για να το επαναφέρουμε?

Η ποιος ειναι ο Έλληνας που τα επαναφέρει απο insomnia ,ώστε να την στειλω εκει

Επεξ/σία από Rattlehead
Δημοσ.
33 minutes ago, Rattlehead said:

Καλησπέρα

Φίλη κατάφερε και χάλασε το boot στο hekate.υπαρχει κάπου οδηγος και αρχεία για να το επαναφέρουμε?

Η ποιος ειναι ο Έλληνας που τα επαναφέρει απο insomnia ,ώστε να την στειλω εκει

Καλησπέρα.

Ψάξε για το hats pack του sthetix και υπάρχει και οδηγός του αντίστοιχα.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, baspav είπε

Καλησπέρα.

Ψάξε για το hats pack του sthetix και υπάρχει και οδηγός του αντίστοιχα.

Αν εχω καρτα απο αλλο switch σπασμενο,πως μπορώ να το επαναφέρω πιο εύκολα? Βέβαια εγώ εχω 1TB και εκείνη 256Gb

Δημοσ.
4 minutes ago, Rattlehead said:

Αν εχω καρτα απο αλλο switch σπασμενο,πως μπορώ να το επαναφέρω πιο εύκολα? Βέβαια εγώ εχω 1TB και εκείνη 256Gb

Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάρτα σεταρισμένη σε άλλο switch. Δεν δουλεύει ετσι. Μόνο το Hekate θα σου φορτώσει αν την βάλεις. Η emuMMC δεν θα παίξει (υποθέτω έτσι έχει στηθεί).

Ίσως θα θέλαμε λίγες παραπάνω πληροφορίες. Κάποια εικόνα του error, πώς είναι στημένο. Κάτι.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, baspav είπε

Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάρτα σεταρισμένη σε άλλο switch. Δεν δουλεύει ετσι. Μόνο το Hekate θα σου φορτώσει αν την βάλεις. Η emuMMC δεν θα παίξει (υποθέτω έτσι έχει στηθεί).

Ίσως θα θέλαμε λίγες παραπάνω πληροφορίες. Κάποια εικόνα του error, πώς είναι στημένο. Κάτι.

Πήγε και εκανε format την καρτα μετά. Οπότε τώρα bootαρει στο κανονικό προφίλ του nintendo.χωρις hakate

Δημοσ.
1 minute ago, Rattlehead said:

Πήγε και εκανε format την καρτα μετά. Οπότε τώρα bootαρει στο κανονικό προφίλ του nintendo.χωρις hakate

Τότε θα πρέπει να στηθεί από την αρχή λοιπόν. Υπάρχει οδηγός του sthetix γι' αυτό (με μια αναζήτηση θα τον βρεις εύκολα).  

Δημοσ.

Μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση με την κυκλοφορία του NS2 θα μας πρήξει η Nintendo με FW updates.

Νέα αναβάθμιση σήμερα σε 20.1.1.

Απ' ότι φαίνεται δεν "σπάει" το CFW και συνεχίζει να δουλεύει με τα υπάρχοντα αρχεία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...