Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Hacking

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, BillT είπε

Νέα αναβάθμιση firmware σήμερα στην  έκδοση 20.2.0.

Για τους βιαστικούς σαν και μένα, ΔΕΝ αναβαθμίζουμε ακόμα, χρειάζεται αναβάθμιση το atmosphere.

Το hekate διάβασα ότι είναι εντάξει με την τρέχουσα έκδοση...

Επειδη μολις εκανα και εγω αναβαθμιση στο official σε 20.2.0 το custom στο 20.1.5 παιζει μια χαρα χωρις να πεταει καποιο error

• Απαντ. 4,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 minutes ago, d..b said:

Επειδη μολις εκανα και εγω αναβαθμιση στο official σε 20.2.0 το custom στο 20.1.5 παιζει μια χαρα χωρις να πεταει καποιο error

απλά βγάζει το γνωστό σφάλμα στο boot?

Δημοσ.
1 minute ago, d..b said:

Δεν βγάζει κανένα σφάλμα 

Στο reddit είδα σχετικό screenshot γι αυτό σε ρωτάω.

Όσο περνάει η ώρα βλέπω και αναφορές ότι το παρόν atmosphere δουλεύει. 

Κλασσικά μπερδέματα μετά από κάθε αναβάθμιση

Δημοσ.

Επειδή τώρα μόλις έγραψα το έκανα , έκανα κάνα 2 επανεκκινήσεις και δουλεύουν όλα οκ…

ούτε σφάλματα ούτε τπτ..

Ofw 20.2.0

cfw 20.1.5

• Thanks 1
Δημοσ.

Συνήθως η συμβατότητα σπάει σε major update. Minor uodates -λογικά- δεν έχουν θέμα. Ο καθένας στο reddit, στο gbatemp κ.α. μπορούν να postαρουν ότι θέλουν. Πρέπει να έχεις πλήρη εικόνα πώς είναι στημένο.

Δημοσ.

Καλημέρα στην παρέα. 

Έχω απο εχθές ενα θέμα με ενα switch oled που με προβληματίζει. (FW 20.1-5)

Στο περασμα παιχνιδιών μεσω dbi σε applet mode (μπλε φοντο) σε αρκετές περιπτώσεις nsz αρχείων μου πετάει το μήνυμα ZSTD Decompression Error 64  - Errors found during file transfer και φυσικα το install αποτυγχανει. 

Τα αρχεια ειναι σωστα, δεν ειναι corrupted, τα ξανακατεβασα και κανει το ιδιο. 

Σε switch v2 (οχι oled) τα ιδια παιχνιδια περνιουνται μια χαρα, με τα ιδια καλωδια κλπ. 

Δοκιμασα στο switch oled να τρεξω το dbi σε aplication mode (μαυρο φοντο), και δυο παιχνιδια που δοκιμασα ενω πριν δεν περνουσαν οπως περιεγραψα, με αυτον τον τροπο εγκατασταθηκαν κανονικα. Δεν ειχα τον χρονο να δοκιμασω περισσοτερα, αλλα σε δυο που δοκιμασα εγκατασταθηκαν χωρις σφαλματα. 

Θα ήθελα την γνώμη σας, γιατί ανυσυχώ μήπως έχει κανα πρόβλημα το switch oled

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα NSZ είναι συμπιεσμένα αρχεία (δηλαδή μικρότερα σε μέγεθος NSP), και χρειάζονται αποσυμπίεση όταν γίνεται η εγκατάστασή τους μέσω DBI με χρήση της βιβλιοθήκης ZSTD.

Όταν τρέχεις το DBI σε Applet Mode (μπλε φόντο), υπάρχει περιορισμός στη διαθέσιμη μνήμη RAM. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σφάλμα τύπου ZSTD Decompression Error 64 - Errors found during file transfer

Το πιθανότερο είναι ότι το DBI αποτυγχάνει να κάνει allocate επαρκή μνήμη για την αποσυμπίεση του NSZ αρχείου σε αυτό το mode.

Για τον λόγο αυτό, είναι προτιμότερο να τρέχουμε το DBI σε Application Mode (μαύρο φόντο), κρατώντας πατημένο το R κατά το άνοιγμα του homebrew launcher. Έτσι, δίνεται πλήρης πρόσβαση στη μνήμη και η εγκατάσταση γίνεται χωρίς πρόβλημα.

Στο Switch v2 αυτά τα σφάλματα συνήθως δεν εμφανίζονται, ίσως επειδή το ελαφρώς διαφορετικό soc chip του διαχειρίζεται διαφορετικά τη μνήμη σε Applet Mode.

Αν όλα δουλεύουν κανονικά σε Application Mode, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς οτι η συσκευή σου έχει πρόβλημα.

Επεξ/σία από snaker
  • Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα ομάδα! 

Θέλω να παίξω μερικά παιχνίδια του SNES στο switch. Έχετε κανένα οδηγό να προτείνετε; retroarch που έβαλα δεν τα έβρισκε τα ρομς.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν είμαι κανένας ειδικός στο emulation αλλά δύο παιχνίδια του gameboy πού ήθελα μια χαρά έπαιξαν. 

Έκανες update τα Core του RA? Φαντάζομαι ότι κατέβασες το Retro arch από το hb shop. Μπορείς μετά να ακολουθήσεις αυτόν τον οδηγό για να τον σεταρεις. 

Από κει και πέρα υπάρχει ακόμα άλλος ένας τρόπος που θα ήθελα να ασχοληθώ κάποια στιγμή αλλά προς το παρόν δεν έχω βρει το χρόνο. Το εργαλείο λέγεται Cave Database Manager, με το οποίο μπορείς να προσθέσεις τα δικά σου rom στις εφαρμογές του Nintendo Switch Online και να παίζεις από εκεί. 

Δεν βάζω link για το site γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Tatofski64 είπε

Καλημέρα ομάδα! 

Θέλω να παίξω μερικά παιχνίδια του SNES στο switch. Έχετε κανένα οδηγό να προτείνετε; retroarch που έβαλα δεν τα έβρισκε τα ρομς.

Ευχαριστώ!

Καλημέρα , τι εννοείς δεν έβρισκε τα ρομς;; Φαντάζομαι τα έβαλες μέσα σε φάκελο στην sd και μετά τα έκανες import από το RetroArch 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...