Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ebay

Η λογική λέει ότι είναι απάτη.

1. απίστευτα χαμηλή τιμή.
  2. 15 αξιολογήσεις μόνο
  3. περίεργες αξιολογήσεις, επαναλαμβανόμενες από τους ίδιους αγοραστές, χωρίς να φαίνεται το αντικείμενο
  4. μόνο μια αξιολόγηση (η τελευταία) πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο
Δημοσ.

Η τιμη ειναι κανονικοτατη. Για μια δερματινη (=ναυλον δηλαδη) με μια ψιλη φοδρα χαμηλης ποιοτητας, ουσιαστικα αυτο που πληρωνεις ειναι τα φερμουαρ και τα κουμπια. Επισης η τιμη δεν αλλαζει ανα μεγεθος στα ρουχα. Μονον στα παιδικα ή σε ειδικες περιπτωσεις. Αυτο βεβαια δεν σημαινει πως το κινεζικο XL και μαλιστα σε τοσο χαμηλες ποιοτητες, θα ειναι και τοι ιδιο ή το αναμενομενο για ενα ευρωπαικο XL.

Δημοσ.

εγώ πάντως δε θα το αγόραζα.

με 5€ δε παίρνεις ούτε τα τελείως νάιλον αδιάβροχα μπουφανάκια.

όσο χαμηλή ποιότητα και να είναι, το συγκεκριμένο δεν είναι τελείως νάιλον οπότε να 5-6€ μου φαίνονται πολύ λίγα.

από την άλλη έχει τύχει σε λαϊκή-παζάρι να βρω μπλούζα, παντελόνι με 2€, τελευταία κομμάτια.

(δε πήρα για να δω ποιότητα.)

κι αυτό όμως έχει πολύ χαμηλή τιμή

Υ.Γ ότι πουλάει ο κινέζος είναι στην ίδια τιμή.

Δημοσ.

Παλιότερα είχε πάρει ο άντρας παρόμοιο, όχι τόσο ξεφτίλα τιμή (νομίζω 20-30) και από κοντά ήταν χάλια οποτε δεν το φόρεσε ποτέ και το χάρισε. Μπορείς να δοκιμάσεις και αν είναι χάλια κάνεις μια καλή πράξη και ζεσταίνεις έναν άστεγο.

Δημοσ.

το θέμα δεν είναι αν είναι χάλια αλλά αν θα στείλει τίποτα ο κινέζος.

κανένα πανάκι για καθαρισμό παπουτσιών βλέπω πιθανότερο να στείλει.

ίσως να κάνω λάθος....

Δημοσ.

το συγκεκριμένο μπουφάν υπάρχει και στο ali.

τιμή κάτι λιγότερο από 50€ και ο τύπος στο ebay (με ανύπαρκτη αξιολογηση) το πουλάει σχεδόν 10 φορές φθηνότερα.

τι κάνει νιαου νιάου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...