Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ίδιο χάλια είναι. Η προφορά δεν φτιάχνεται σε δύο-τρεις βδομάδες. Τονίζεις πάρα πολύ τα φωνήεντα με αποτέλεσμα οι λέξεις να ακούγονται άσχημα.

Δημοσ.

Το ίδιο χάλια είναι. Η προφορά δεν φτιάχνεται σε δύο-τρεις βδομάδες. Τονίζεις πάρα πολύ τα φωνήεντα με αποτέλεσμα οι λέξεις να ακούγονται άσχημα.

Η ελπίδα είναι ότι εφόσον τα λέω πιο αργά, το χάλια είναι τουλάχιστον λίγο πιο κατανοητό :P

Οπότε κρατάω το feedback, να μην τονίζω πολύ τα φωνήεντα. Ευχαριστώ! 

Δεν είναι καλό αυτό. Χωρίς παρεξήγηση αλλά γνώμη μου είναι, αν οι viewers δεν μετατρέπονται σε subscibers τότε η πλειοψηφία βρίσκει τα βίντεο σου αδιάφορα.

Μάλλον έχεις δίκιο, γι αυτό προσπαθώ να τα βελτιώσω. Σ' ευχαριστώ :)

Δημοσ.

φίλε μου είχα υποστηρίξει την προσπάθεια σου πριν καιρό που είχες ανοίξει ένα θέμα στο μπλα μπλα,και είχα "πιαστεί" στα χέρια κιόλας με κάποιους, γιατί πίστευα ότι θέλεις να κάνεις μια προσπάθεια πάνω σε αυτό και δεν είναι κακό να εξελίσσεται κάποιος.

αλλα πραγματικά αυτό που ακούω είναι απογοητευτικο, όχι επειδή δεν έχεις την σωστή προφορά, αλλα επειδή προσπαθείς να ΚΛΕΨΕΙΣ την αμερικανικη προφορά, κάτι τέτοιο ακούγεται τουλάχιστον γελοίο, είναι σαν να έχεις μια μπουκιά στο στόμα σου και προσπαθείς ταυτόχρονα να μιλήσεις, να σου πω όμως ότι αυτό που κάνεις δεν μοιάζει κατά διάνοια με προφορά Αμερικής, είμαι Αμερικανός και πραγματικά δεν μπόρεσα να καταλάβω σχεδόν τίποτα, με έπιασε νευρικό γέλιο μόνο.

Την προφορά την αποκτάς με χρονιά εξάσκησης και καθημερινή επαφή με τους εδώ ανθρώπους, δεν κάνεις λουπα κάτι που το νομίζεις εσύ σωστό.

το κακο είναι ότι σου λένε και οι προηγούμενοι από εμένα ότι αυτό που κάνεις δεν κουμπώνει πάνω σου και ακούγεται άσχημο, αλλα εσύ επιμένεις με το δικο σου τρόπο ότι είναι το σωστό και θα φτιαχτεί στο μέλλον.

έτσι όμως δουλειά δεν γίνεται, πρέπει να ακούς τους αλλους πρώτα για κάτι που σε συμβουλεύουν αν θες πραγματικά βοήθεια και να πας μπροστά, ειδικά στο YouTube που γίνεται χαμός. Το ότι έχεις 20/30 subs δεν μου λέει κάτι, μπορεί να πλήρωσες για να τους αποκτήσεις (παράδειγμα δεν λεω οτι το έκανες)

ασε τα βίντεο και κάνε εξάσκηση φωναχτά και χωρίς προφορά, όπως σου βγαίνει, διάβασε βιβλία στα αγγλικά, μπες στο σκυπε και μίλησε με ατομα στα αγγλικά μέχρι να πάρεις το κολάι,η προφορά έρχεται μετά από χρόνια όχι στα καλά καθούμενα.

θα εκτιμηθεί η προσπάθεια αν μιλάς χωρίς αυτή την βλακώδη και καλα προφορά, και μιλάς πράγματι εσύ από μέσα σου, έστω και"βλαχικα" αγγλικά, δεν είναι κακό.

crazy russian hacker τσεκαρε το κανάλι και την προφορά του τύπου που είναι Ρώσος, δεν προσπαθεί να το παίξει Αμερικανός με αμερικανικη προφορά, τα λέει έτσι όπως του βγαίνουν, δες ποσα εκατομμύρια subs έχει, και θα καταλάβεις τι εννοώ.

κατέβασε τα βίντεο σου γιατί είναι κρίμα για σένα.

φιλικά όλα αυτά.

• Like 1
Δημοσ.

φίλε μου είχα υποστηρίξει την προσπάθεια σου πριν καιρό που είχες ανοίξει ένα θέμα στο μπλα μπλα,και είχα "πιαστεί" στα χέρια κιόλας με κάποιους, γιατί πίστευα ότι θέλεις να κάνεις μια προσπάθεια πάνω σε αυτό και δεν είναι κακό να εξελίσσεται κάποιος.

αλλα πραγματικά αυτό που ακούω είναι απογοητευτικο, όχι επειδή δεν έχεις την σωστή προφορά, αλλα επειδή προσπαθείς να ΚΛΕΨΕΙΣ την αμερικανικη προφορά, κάτι τέτοιο ακούγεται τουλάχιστον γελοίο, είναι σαν να έχεις μια μπουκιά στο στόμα σου και προσπαθείς ταυτόχρονα να μιλήσεις, να σου πω όμως ότι αυτό που κάνεις δεν μοιάζει κατά διάνοια με προφορά Αμερικής, είμαι Αμερικανός και πραγματικά δεν μπόρεσα να καταλάβω σχεδόν τίποτα, με έπιασε νευρικό γέλιο μόνο.

Την προφορά την αποκτάς με χρονιά εξάσκησης και καθημερινή επαφή με τους εδώ ανθρώπους, δεν κάνεις λουπα κάτι που το νομίζεις εσύ σωστό.

το κακο είναι ότι σου λένε και οι προηγούμενοι από εμένα ότι αυτό που κάνεις δεν κουμπώνει πάνω σου και ακούγεται άσχημο, αλλα εσύ επιμένεις με το δικο σου τρόπο ότι είναι το σωστό και θα φτιαχτεί στο μέλλον.

έτσι όμως δουλειά δεν γίνεται, πρέπει να ακούς τους αλλους πρώτα για κάτι που σε συμβουλεύουν αν θες πραγματικά βοήθεια και να πας μπροστά, ειδικά στο YouTube που γίνεται χαμός. Το ότι έχεις 20/30 subs δεν μου λέει κάτι, μπορεί να πλήρωσες για να τους αποκτήσεις (παράδειγμα δεν λεω οτι το έκανες)

ασε τα βίντεο και κάνε εξάσκηση φωναχτά και χωρίς προφορά, όπως σου βγαίνει, διάβασε βιβλία στα αγγλικά, μπες στο σκυπε και μίλησε με ατομα στα αγγλικά μέχρι να πάρεις το κολάι,η προφορά έρχεται μετά από χρόνια όχι στα καλά καθούμενα.

θα εκτιμηθεί η προσπάθεια αν μιλάς χωρίς αυτή την βλακώδη και καλα προφορά, και μιλάς πράγματι εσύ από μέσα σου, έστω και"βλαχικα" αγγλικά, δεν είναι κακό.

crazy russian hacker τσεκαρε το κανάλι και την προφορά του τύπου που είναι Ρώσος, δεν προσπαθεί να το παίξει Αμερικανός με αμερικανικη προφορά, τα λέει έτσι όπως του βγαίνουν, δες ποσα εκατομμύρια subs έχει, και θα καταλάβεις τι εννοώ.

φιλικά όλα αυτά.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! Κάποιος το είπε :P 

• Like 1
Δημοσ.

φιλικά όλα αυτά.

Φίλε, σε ευχαριστώ πολύ για το παραπάνω κείμενο. Έχεις δίκιο νομίζω στα περισσότερα που λες. Τα βίντεο δε θα τα κατεβάσω γιατί έτσι κι αλλιώς δεν ξέρει κανείς ότι τα έκανα εγώ. 

Απλά προσπαθώ να κάνω τη προφορά αυτή μέχρι να μου γίνει internalize, του στυλ fake it till you make it. Πραγματικά πιστεύω πως πχ το πρώτο βιντ (που έχει κατέβει) που έκανα που μιλούσα με ελληνική προφορά είναι το χειρότερό μου, και τα επόμενα βελτιώθηκαν. Δηλ. ότι με ελληνική προφορά ακουγόταν ακόμα πιο γελοίο.

Οπότε, ευτυχώς ή δυστυχώς, θα συνεχίσω με αυτή τη προφορά και θα προσπαθήσω να τη βελτιώσω, προφανώς αν συμβεί, κάτι που δεν είναι σίγουρο, θα πάρει καιρό (δεν έχω χρόονο να αφήσω τα βιντ, και να κάνω βδομάδες ή μήνες εξάσκηση).

Κρατάω όλες τις συμβουλές, ότι ακούγομαι σαν να έχω μια μπουκιά στο στόμα (και εγώ το ακούω) και τα υπόλοιπα για το πως μπορώ να το βελτιώσω. Και ελπίσω αυτό το τελευταίο να συμβεί σιγά σιγά. 

Σε ευχαριστώ και πάλι! :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλε στο χωριό μου αυτό λέγεται παπατζιλίκι. Παίρνεις τα βίντεο κάποιου τρίτου χωρίς την άδεια του και κάνεις compilation. Δεν είναι σωστό αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε στο χωριό μου αυτό λέγεται παπατζιλίκι. Παίρνεις τα βίντεο κάποιου τρίτου χωρίς την άδεια του και κάνεις compilation. Δεν είναι σωστό αυτό.

Θεωρητικά, άμα έχει επεξεργασία (compliation), σχολιασμό (τα titles που βαζω) κλπ το πράγμα, εντάσσεται στο fair use! θεωρητικά :P

Επεξ/σία από just_
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ΚΑΛΥΤΕΡΟ μου βίντεο μόλις δημοσιεύτηκε. ΔΕΙΤΕ το στο κανάλι. 

Η φωνή έχει θεματάκια άλλα έχω βελτιωθεί αρκετά, και στο content και στο delivery... 

Επεξ/σία από just_
Δημοσ.

Άλλη μια μλακια. Φιλε, δεν παλεύονται τα αγγλικά σου, ούτε ο Τσίπρας δεν μιλά έτσι.

Δημοσ.

Το έχω καταλάβει ότι δε σου αρέσουν. 

Μπορείς να πατήσεις το CC κάτω από το βίντεο για καλούς υπότιτλους! 

Δημοσ.

Το βίντεο πάει καλύτερα από ποτέ. σχεδόν 500 views σε 10 ώρες, 20 likes και μου έφερε αρκετούς subscribers! 

Σημείωση: Το όνομα του καναλιού άλλαξε σε: HowToTop10 δηλ συνδιάζω 2 θεματικές, τα How To vids, και τα Top 10 vids

Στο παραπάνω vid βέβαια περισσότερο το Top 10 έπαιξε ρόλο (top 10 ideas του βιβλίου που έκανα review) 

Νομίζω με τη καινούρια θεματική μπορώ να κάνω πολύ πιο πρακτικά βίντεο. 
Και νομίζω έχω βελτιώσει αρκετά τον ήχο γενικά (η φωνή θέλει δουλειά ακόμα).

Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη :)
Δημοσ.

γιατί δεν το κάνεις στα Ελληνικά δεν καταλαβαίνω, είναι θέμα λεφτών ή θεωρείς ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...