Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατί δεν το κάνεις στα Ελληνικά δεν καταλαβαίνω, είναι θέμα λεφτών ή θεωρείς ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον;

για διάφορους λόγους. η θεματική μου απευθύνεται σε συγκεκριμένο άρα και περιορισμένο κοινό (που ασχολείται με self improvement) και δεν θέλω να το περιορίσω άλλο. Άλλο να απευθύνεσαι σε 10.000.000 potential άτομα και άλλο σε 5 δις. 

Επίσης δεν θέλω να εκτεθώ σε φίλους / γνωστούς που μπορεί να με καταλάβουν κλπ. 

Εσύ γιατί μου προτίνεις να το κάνω στα ελληνικά; Η προφορά είναι τόσο κακή; 

Πάντως παίδες, σε 21 ώρες που το ανέβασα: 1100 views και 30 likes! (ενώ το προηγούμενο καλύτερό μου είχε 650 views σε 2 βδομάδες). Άρα θα είναι καλό, δείτε το ;) Something is changing :)

https://www.youtube.com/watch?v=oUN4vYLDTEc&t=1s

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επίσης δεν θέλω να εκτεθώ σε φίλους / γνωστούς που μπορεί να με καταλάβουν κλπ. 

μιλοντας για self improvement αλλα ντρεπεσαι μην σε καταλαβουν οι φιλοι σου?η δεν το καταλαβα καλα εγω...αν ισχυει παντως αυτο πως γινεται το κοινο η εμεις να σ παρουμε στα σοβαρα οταν δεν σε παιρνουν οι φιλοι σου η νομιζεις οτι δεν σε παιρνουν?

• Like 3
Δημοσ.

μιλοντας για self improvement αλλα ντρεπεσαι μην σε καταλαβουν οι φιλοι σου?η δεν το καταλαβα καλα εγω...

Κοίταξε, το κάθε τι είναι σχετικό. Άμα πεις ότι θες να γίνεις youtuber, και έχεις 0 subs, ελάχιστα videos και η φωνή σου είναι χάλια, δεν ακούγεται και ό,τι καλύτερο. Δε μιλάω για φίλους αλλά περισσότερο γνωστούς που δε σε ξέρουν έτσι. Σε ένα απ τα πρώτα βίντεο είχα μιλήσει για το πόσο σημαντικό είναι το reputation :P

Όταν τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν, everything becomes better etc. 

Πράγμα που συμβαίνει! 

Μέσα σε μια μέρα: 1,775 views και 42 likes. 

Και ξεκινάω να δουλεύω για το επόμενο βίντεο.

Ευχαριστώ που σας άρεσε, και προχωράμε! 

Δημοσ.

Και ποιος σου είπε ότι μας άρεσε;

Μην βάζεις λόγια στο στόμα μας...

Δεν το έχεις είναι απλό.

Δεν θα βγάλεις χρήμα απο αυτό ποτέ.

Χαλας την ώρα σου χωρίς λόγο.

Βγες για καφέ καλύτερα, πιο ευχάριστα θα είναι.

Επίσης θα κάνω Report καποια βίντεο σου γιατί εμπίπτουν σε copyright, επίσης Θα σε αναφέρω και στο insomnia.

Δημοσ.

Δεν το έχεις είναι απλό.

Επίσης θα κάνω Report καποια βίντεο σου γιατί εμπίπτουν σε copyright, επίσης Θα σε αναφέρω και στο insomnia.

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! :)

Δημοσ.

Δεν το έχεις είναι απλό.

True love αχχααχ

Δημοσ.

True love αχχααχ

Όλες οι απόψεις είναι καλοδεχούμενες! 

Περισσότερη σημασία έχει για μένα όμως ότι άρεσε στο κόσμο:

Το βίντεο πήρε παραπάνω views (2400+) απ' όσα είχαν όλα τα προηγούμενα βίντεο μαζί και 46 likes, ενώ οι subscribers διπλασιάστηκαν! Όσοι δε το είδατε, enjoy it :) (είναι το video στη κορυφή της σελίδας)

2wnqoa8.png
Δημοσ.

Όλες οι απόψεις είναι καλοδεχούμενες! 

Περισσότερη σημασία έχει για μένα όμως ότι άρεσε στο κόσμο:

Το βίντεο πήρε παραπάνω views (2400+) απ' όσα είχαν όλα τα προηγούμενα βίντεο μαζί και 46 likes, ενώ οι subscribers διπλασιάστηκαν! Όσοι δε το είδατε, enjoy it :) (είναι το video στη κορυφή της σελίδας)

2wnqoa8.png

Μ αρέσει που κάνεις και self like στα βίντεο σου :P χαχαχαχαχααχαχαχ

• Like 2
Δημοσ.

Χεχ, μου θυμίζεις τη δική μου ικανότητα προφοράς των ιαπωνικών. Αν με άκουγε κάποιος ιάπωνας θα ήθελε να με σκοτώσει με  flamethrower...

• Like 1
Δημοσ.

Το κλεισα οταν εκτος απο προφορα για lower αρχισαν και οι λαθος τονισμοι λεξεων κλπ. Τα animation να φανταστω τα κλεβεις απο αλλου

Όχι, εγώ το κάνω το animation. 

Για τον τονισμό λέξεων έχεις προσέξει κάποιο pattern μήπως; 

πχ σε συγκεκριμένες λέξεις που χρησιμοποιώ συχνά; 

για να το βελτιώσω στα επόμενα

Δημοσ.

Εγώ δέν ακούω κάτι περίεργο με την προφορά.

Γενικά εμείς οι Έλληνες τα Αγγλικά τα μιλάμε με λίγο βαριά προφορά, όμως το σημαντικό είναι οτι στους ξένους ακούγονται καθαρά και κατανοητά (στον αντίποδα είναι οι ασιάτες, την προφορά τους δέν την καταλαβαίνει κανείς άλλης εθνικότητας). Οπότε μήν σε ανησυχεί η προφορά και μήν προσπαθείς να την κάνεις επιτηδευμένα να ακούγεται πιό "αγγλική".

Ένα μικρό πρόβλημα είναι οτι κάνεις αρκετές μικρές διακοπές και ο λόγος σου δέν έχει πολύ στρωτή ροή, όμως πιστεύω οτι αυτό θα φύγει απο μόνο του αν κάνεις μερικά βίντεο ακόμα.

Οπότε συνέχισε αυτό που κάνεις και άσε το κοινό του Youtube να κρίνει τη δουλειά σου και όχι το insomnia

Δημοσ.

γιατί το ινσομνια δεν βλέπει youtube και δεν μετρά η γνώμη του; ας μην αγνοούμε το feedback επειδή είναι σκληρό και μας στεναχωρεί, αν του λέμε όλοι μπράβο τίποτα δεν θα βελτιωθεί.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...