Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα όσο ήμουν εξωτερικό όταν είχα πάει να βγάλω κάρτα είχε και διαθέσιμη σχέδια να επιλέξω η μπορούσα να βάλω εγώ πάνω στην κάρτα την φωτογραφία που ήθελα . Υπάρχει τέτοια υπηρεσία σε τράπεζα ; η κάποιος διακοσμητής που να φτιάχνει έτσι την δικιά σου ; έχω ψάξει στο Ίντερνετ τίποτα

Δημοσ.

όχι δεν υπάρχει, τουλάχιστον σήμερα. Από το winbank της Πειραιώς μπορείς να βγάλεις προπληρωμένη κάρτα WEBUY όπου σε αφήνει να επιλέξεις διάφορα σχέδια, δικά της όμως. Και σε κάθε περίπτωση είναι virtual only

Δημοσ.

παλια και στην πειραιώς και την eurobank γινόταν... πλεον νομίζω μονο eurobank όπως εγραψε απο πάνω και ο γιαννης

Δεν καταλαβαινω όμως γιατι το κανει μονο σε πιστωτικες και όχι χρεωστικες . Τοτε που ειχα βαλει εγω δεν θυμαμαι τι καρτα ηταν.

Δημοσ.

ποσο πισω πια σε ολα μεχρι κ στο πιο ασημαντο κριμα..

σιγά το γεγονός που αποδεικνύει ότι είμαστε πίσω (όχι ότι δεν είμαστε  :X  ). σοβαρότατο κριτήριο.

για κάτι 15χρονα ίσως θα μετρούσε, φρου φρου και αρώματα.

μη τρελαθούμε κιόλας

• Like 3
Δημοσ.

Είναι ένα στα πολλά, βεβαίως θα μπορούσαμε να είμαστε και μπροστά χωρίς αυτό αλλά να είχαμε να λέγαμε όχι ότι κάνει διαφορά απλά έτσι για την ομορφιά να μην έχεις μια συνηθισμένη κάρτα anyway το θέμα είναι υποκειμενικό κ όχι κ σοβαρό Νταξει δν θα σκίσουμε κ τα πτυχία μας επειδή δν μπορούμε να βάλουμε φωτό

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...