Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τεχνικός σε κάποια εταιρία / πιλότος όπως είπαν και άλλοι για να κάνω κάτι χρήσιμο όχι σαν τώρα που κάνω μαλάκίες κάθε μέρα.

Δεν λέω, καλή και ξεκούραστη η δουλειά στην τράπεζα αλλά σου καίει τον εγκέφαλο.

Επιπλέον επειδή βλέπω man at arms στο youtube θα μου άρεσε να κάνω κάτι παρόμοιο και να φτιάχνω και εγώ διάφορα.

• Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τεχνικός σε κάποια εταιρία / πιλότος όπως είπαν και άλλοι για να κάνω κάτι χρήσιμο όχι σαν τώρα που κάνω μαλάκίες κάθε μέρα.

Δεν λέω, καλή και ξεκούραστη η δουλειά στην τράπεζα αλλά σου καίει τον εγκέφαλο.

Επιπλέον επειδή βλέπω man at arms στο youtube θα μου άρεσε να κάνω κάτι παρόμοιο και να φτιάχνω και εγώ διάφορα.

Aν είσαι ταμίας σε καμιά τράπεζα με λίγους υπαλλήλους και πολύ κόσμο είναι παλούκι δουλειά και ολα αυτά για 800-900ε

Δημοσ.

ΠΟΛΥ ιδεατα τα εχεις στο κεφαλι σου... το μονο βέβαιο σε όλα αυτα που ειπες ειναι ο μισθος 27 του μηνα... ολα τα υπολοιπα ειναι μπαρουφες...

Τι ακριβώς δεν ισχύει από αυτά που είπε και γιατί;

Δημοσ.

Aν είσαι ταμίας σε καμιά τράπεζα με λίγους υπαλλήλους και πολύ κόσμο είναι παλούκι δουλειά και ολα αυτά για 800-900ε

Όχι, δεν είμαι σε κατάστημα, είμαι σε εσωτερική υπηρεσία αλλά η δουλειά που κάνω είναι τελείως ηλίθια και εντελώς περιττή. Θα μπορούσε να γίνεται σχεδόν αυτόματα αλλά καθόμαστε και ψυρίζουμε χαρτούρα.

Δημοσ.

Όχι, δεν είμαι σε κατάστημα, είμαι σε εσωτερική υπηρεσία αλλά η δουλειά που κάνω είναι τελείως ηλίθια και εντελώς περιττή. Θα μπορούσε να γίνεται σχεδόν αυτόματα αλλά καθόμαστε και ψυρίζουμε χαρτούρα.

Ok δεν ξέρω για εσένα ,αλλά ξέρω για ενα παλικαράκι που παθαίνει εγκεφαλικά κάθε μέρα. Ειδικά τα γερόντια είναι for the festivals. Και ο πιο ήρεμος άνθρωπος να είσαι , κάποια στιγμή αποκτάς δολοφονικά ένστικτα. 

• Like 1
Δημοσ.

Προσλήφθηκαν 2 φίλοι μου σε διοικητικές θέσεις δημοσίου, μετά απο εξετάσεις. Ίσως θα πρεπε να το σκεφτεί κάποιος πτυχιούχος που θέλει μια αλλαγή στην καριέρα του.

Δημοσ.

Ok δεν ξέρω για εσένα ,αλλά ξέρω για ενα παλικαράκι που παθαίνει εγκεφαλικά κάθε μέρα. Ειδικά τα γερόντια είναι for the festivals. Και ο πιο ήρεμος άνθρωπος να είσαι , κάποια στιγμή αποκτάς δολοφονικά ένστικτα. 

Σίγουρα, δεν είναι τυχαίο που κανένας δεν θέλει να πάει σε κατάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι ακριβώς δεν ισχύει από αυτά που είπε και γιατί;

Κανονικά ωράρια εχει, αυτα που νομιζει ο καθε καφενόβιος οτι 1 η ωρα σχολαει ο κοσμος δεν υφιστανται παρα πονο σε λαμογιουπηρεσίες (και σε ιδιωτικές εταιρείες ωστόσο εχω φίλους που την κάνουν για εξωτερικές εργασίες στο Da Kapo), και πιεση και αγχος απο το καθετι σου δημιουργείται (εαν θελεις να εισαι σωστός στη δουλεια σου) και προφανως δεν ξυνεσαι οπως νομιζει ο φιλος γιατι πολυ απλα δεν υπάρχει πλέον προσωπικό και φορτώνεσαι ένας δουλεια που παλαιότερα εκαναν 5-6 άτομα... Οσο για τη ζεστη/δροσια και καθαρη δουλεια να πω οτι δημόσιο ειναι και οι σκουπιδιάρηδες και επισης να αναφερω οτι 8/10 κλιματιστικα σε δημόσιες υπηρεσίες δε λειτουργουν λογω βλαβης και ελλειψης χρηματων για επισκευη και συντηρηση...

Προμηθευτές τεβε κακοπληρωτές και ενοικια οκ δεν υπάρχουν, αλλα υπάρχει φορολογια απο το πρώτο μεχρι και το τελευταιο ευρω σε αντιθεση με τον ιδιωτικό τομεα και το ελευθερο επαγγελμα που το μαύρο πάει σύννεφο ενω επιπλέον σε μπλέκουν με το παραμικρό σε μανουρες οταν εισαι σε θέση που εχει εμπλοκή με χρήματα ακομα και αν δεν περνάνε λεφτα απο τα χέρια σου (ποθενεχες για ολη σου την οικογένεις επειδη π.χ. εισαι σε επιτροπη παραλαβης γραφικής ύλης ή καθαριστικών). Θες και αλλα;

Μονο το μισθολογικό παραμένει καλο τιποτα άλλο. Ουτε μονιμότητα υπαρχει παει τελειωσε και αυτή της καναμε και τα 40...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ουτε μονιμότητα υπαρχει παει τελειωσε και αυτή της καναμε και τα 40...

Tι εννοεις με αυτο?

Παντως εδω που τα λεμε, αν ο εργαζομενος μιας εταιρειας παει στο Da Capo (ή οπου) για λουφα εν ωρα εργασιας, δεν μας αφορα, αφορα μοναχα τον εργοδοτη του, γιατι η λουφα δεν εχει αντικτυπο σε εμας αλλα σε αυτον που τον πληρωνει.

• Like 5
Δημοσ.

Tι εννοεις με αυτο?

Παντως εδω που τα λεμε, αν ο εργαζομενος μιας εταιρειας παει στο Da Capo (ή οπου) για λουφα εν ωρα εργασιας, δεν μας αφορα, αφορα μοναχα τον εργοδοτη του, γιατι η λουφα δεν εχει αντικτυπο σε εμας αλλα σε αυτον που τον πληρωνει.

οτι οι διαθεσιμότητες και οι μετατάξεις πηγαν συννεφο ασχετα αν βγηκε μετα άλλος και τους πηρε κάποιους πίσω... στην πραξη δεν υφίσταται για τους ιδαχ (που ειναι σήμερα ενα πολύ μεγαλο ποσοστό του δημοσίου) καμια μονιμότητα καθώς ο επομενος πρωθυπουργός τους στέλνει εν μια νυκτι...

Δε διαφωνούμε απο εκει και πέρα για τον ιδιωτικό υπάλληλο που παει στο dc εν ωρα εργασίας... και οι δυο για εμενα ειναι καταπτυστοι, όποιος και αν τους πληρωνει...

Δημοσ.

Κανονικά ωράρια εχει, αυτα που νομιζει ο καθε καφενόβιος οτι 1 η ωρα σχολαει ο κοσμος δεν υφιστανται παρα πονο σε λαμογιουπηρεσίες (και σε ιδιωτικές εταιρείες ωστόσο εχω φίλους που την κάνουν για εξωτερικές εργασίες στο Da Kapo), και πιεση και αγχος απο το καθετι σου δημιουργείται (εαν θελεις να εισαι σωστός στη δουλεια σου) και προφανως δεν ξυνεσαι οπως νομιζει ο φιλος γιατι πολυ απλα δεν υπάρχει πλέον προσωπικό και φορτώνεσαι ένας δουλεια που παλαιότερα εκαναν 5-6 άτομα... Οσο για τη ζεστη/δροσια και καθαρη δουλεια να πω οτι δημόσιο ειναι και οι σκουπιδιάρηδες και επισης να αναφερω οτι 8/10 κλιματιστικα σε δημόσιες υπηρεσίες δε λειτουργουν λογω βλαβης και ελλειψης χρηματων για επισκευη και συντηρηση...

Προμηθευτές τεβε κακοπληρωτές και ενοικια οκ δεν υπάρχουν, αλλα υπάρχει φορολογια απο το πρώτο μεχρι και το τελευταιο ευρω σε αντιθεση με τον ιδιωτικό τομεα και το ελευθερο επαγγελμα που το μαύρο πάει σύννεφο ενω επιπλέον σε μπλέκουν με το παραμικρό σε μανουρες οταν εισαι σε θέση που εχει εμπλοκή με χρήματα ακομα και αν δεν περνάνε λεφτα απο τα χέρια σου (ποθενεχες για ολη σου την οικογένεις επειδη π.χ. εισαι σε επιτροπη παραλαβης γραφικής ύλης ή καθαριστικών). Θες και αλλα;

Μονο το μισθολογικό παραμένει καλο τιποτα άλλο. Ουτε μονιμότητα υπαρχει παει τελειωσε και αυτή της καναμε και τα 40...

Πήγαινε σε όλους τους παιδικούς σταθμούς και θα δεις πόσοι δουλεύουν. Και δωρεάν φαγητό και αραλίκι και τα 800-1100ε(αναλόγως την προυπηρεσία) να πέφτουν κάθε μήνα. Την ίδια ώρα άλλοι δουλεύουν 10ωρο-12ωρο για 600ε και τρώνε και βρισίδια. 

Δημοσ.

Ναι γιατί είναι χαρακτηριστικό της μουσουλμανικής θρησκείας η δικτατορία. Το προκατειλημμένο μυαλό σας και μια λύρα.

Ontopic, ο Φώτης πρόλαβε δυο πολύ δυνατές επιλογές οπότε για να μη μείνω στα ίδια θα πω επαγγελματίας μουσικός.

Rly? Μουσικος;

Btw, εχουμε εναν πιλοτο φ16. Ξερει κανεις πως τον λενε;

Δημοσ.

Πήγαινε σε όλους τους παιδικούς σταθμούς και θα δεις πόσοι δουλεύουν. Και δωρεάν φαγητό και αραλίκι και τα 800-1100ε(αναλόγως την προυπηρεσία) να πέφτουν κάθε μήνα. Την ίδια ώρα άλλοι δουλεύουν 10ωρο-12ωρο για 600ε και τρώνε και βρισίδια. 

Ξερεις οτι δουλευουν νόμιμα 6ωρο...; και μάλιστα κυλιομενο ανα εβδομάδα... ή απλα νομιζεις οτι την κοπάνανε; Μπορεις να κάνεις τη δουλεια τους και να εχεις υπ'ευθυνη σου 30 παιδια 1 άτομο; να μην παθουν ομως ουτε γρατζουνια! αραλικι ε; ζωαρα; τεμπελες και αυτες; πωπω χαλια... Βρε εδω ενα-δυο παιδιά εχεις και τα ξεφορτώνεσαι με την πρώτη ευκαιρία σε γιαγιαδες, συγγενείς, παιδικους και δε συμμαζευεται... απεξω απο το χορο ολοι πεντοζάληδες βαραμε... οσο για το ένα πιατο φακες, μακαρόνια και φασολια ας γελασω...

Για τα λεφτα δε διαφωνω το ειπα και νωρίτερα ειναι το μονο καλο που εχει μεινει (αν και τα 750 ιδιωτικού τομεα αντιστοιχουν στα 900 δημοσίου λόγω των δώρων) οπως και το σταθερό 8ωρο...για τα βρισιδια τα τρως επισης απο τον καθε ξερολα που θελει να κανει τη δουλεια του και σε βλέπει σαν εχθρο του οπότε επισης άτοπο, τουλαχιστον στον ιδιωτικο τομέα σε βριζει ενας μαλακας - το αφεντικο, στο δημόσιο σε βρίζει ο καθε ξεπλενης και πρέπει να κάνεις οτι δεν ακούς κιόλας...

αυτα, εντ οφ οφ τοπικ απλα μην βλεπω οτι θελετε να γινετε ΔΥ, ειναι αστειο εν ετει 2017 με αυτα που γίνονται...

• Like 1
Δημοσ.

.για τα βρισιδια τα τρως επισης απο τον καθε ξερολα που θελει να κανει τη δουλεια του και σε βλέπει σαν εχθρο του οπότε επισης άτοπο, τουλαχιστον στον ιδιωτικο τομέα σε βριζει ενας μαλακας - το αφεντικο, στο δημόσιο σε βρίζει ο καθε ξεπλενης και πρέπει να κάνεις οτι δεν ακούς κιόλας...

Και καλώς κάνει γιατί κατά 99% έχει δίκιο και βρίζει. Ποτέ δεν έχει τύχει να ακούσω βρίσιμο και να πω οτι δεν έχει δίκιο αυτός που βρίζει. Μια θα είναι γιατί τον στέλνουν πέρα δώθε, μια γιατί δεν ξέρουν οι ίδοι τί θέλουν, μια γιατί ζητάνε άλλα χαρτιά κάθε φορά, μια γιατί καθυστερούν υπερβολικά πολυ....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...