Προς το περιεχόμενο

Απορίες για Μεταπτυχιακά σε Ελλάδα


GTI890

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελείωσα στην χειμερινή εξεταστική το Οικονομικών Επιστημών Αθήνας (ΕΚΠΑ) και είχα πάρει ώς επιλογή κάποια μαθήματα πληροφορικής, διότι μαρέσει πολύ ο τομέας της πληροφορικής και θα ήθελα να κάνω και μεταπτυχιακό στην πληροφορική. Έχω κάποια μεταπτυχιακά στο μυαλό μου και θα ήθελα τις γνώμες σας και ειδικά όσων τυχαίνει να κάνουν κάποιο απο αυτά τα μεταπτυχιακά ή γνωρίζουν κάτι για αυτά.

αυτα που κοιταω είναι τα εξής:
1) http://mscis.cs.aueb.gr/about.asp

 

2) https://www.dit.hua.gr/index.php/el/postgraduate-studies/phd-regulation/47-postgraduate-studies/postgraduate-studies/425-msc-in-advanced-information-systems-in-business

 

3) http://www.odt.uoa.gr/

 

4) http://business-analytics-is.econ.uoa.gr/about-me/

 

έχετε ιδεα για τα συγκεκριμένα ώστε να μου πείτε καμια γνώμη ? ποιο είναι καλυτερο ας πουμε...αν καποιο απο αυτά είναι τραγικα δυσκολο που θα αγανακτήσω και δεν θα μπορω να το τελειωσω στο χρονικο διαστημα του (μιας και δεν εχω απειρες γνωσεις πληροφορικής (πληροφοριακών συστημάτων)) γενικά τη γνώμη σας για τα 4 συγκεκριμένα...Θα ηθελα σοβαρες γνωμες παρακαλω και όχι κάτι απο καποιον που θελει να πει κοτσανα ή οτιδηποτε μη χρησιμο. ευχαριστω εκ των προτερων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

αν δεν κανω λαθος ενας απο οικονομικων επιστημων σχολη, μπορει να κανει τα πληροφοριακα συστηματα καλυτερα και οχι κατι πιο εξειδικευμενο στην πληροφορικη. οποτε αυτο που θα κοιτουσα ειναι πληροφοριακα συστηματα. τωρα το τι θα κανω ως επαγγελμα, αν εννοεις αυτο, τοτε δεν ξερω, σιγουρα κατι συνδυαστικο ή ακομα πιο πολυ κατι στην πληροφορικη (αλλά στο επιπεδο γνωσεων μου) θα μαρεσε...οχι ας πουμε προγραμματισμο, γιατι δεν εχω ιδεα απο προγραμματισμο. τωρα τι συγκεκριμενα δεν ξερω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...