Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα μισά διαμερίσματα της πολυκατοικίας μου κατοικούνται από ενοίκους που είναι από την Κρήτη. Τα Χριστούγεννα που πέρασαν μαζεύτηκαν όλοι οι κρητικοί και αποφάσισαν χωρίς να γίνει ΓΣ να σκάψουν το γκαζόν στον κήπο της πολυκατοικίας για να βάλουν κάρβουνα/σούβλες και να ψήσουν αντικριστό με διάφορα αρνιά και κατσίκια που είχανε φέρει. Μας είπανε οτι μόλις τελειώσουν θα τα μαζέψουν θα καθαρίσουν και θα φέρουν άλλο γκαζόν να το επανατοποθετήσουν. Ήμασταν αντίθετοι με αυτή την ενέργεια αλλά μετά μας πετάνε την καραμέλα οτι θα μας δώσουν να φάμε και εμείς, όντως μας έδωσαν.

Το πρόβλημα που υπάρχει τώρα όμως είναι οτι τελικά δεν έφτιαξαν την φθορά που έκαναν στον κήπο, ο κηπουρός ζητάει λεφτά για να φέρει ψεύτικο γκαζόν και να βάλει σε εκείνο το σημείο, ακόμα έχουνε αφήσει τα κάρβουνα εκεί και δεν έχουνε κλείσει την τρύπα που έσκαψαν. Πέρασαν οι μέρες και μας πετάνε την καραμέλα οτι θα ψήσουν και την τσικνοπέμπτη οπότε δεν έχει νόημα να πάνε να το φτιάξουν, την τσικνοπέμπτη όντως ξαναέψησαν εκεί. 

Μετά επειδή πάλι άφησαν τον κήπο χωρίς να κάνουνε κάτι, έγινε ΓΣ να συζητήσουμε το θέμα και έπεσαν μπινελίκια γιατί μας κατηγόρησαν οτι σαν Αθηναίοι δεν θέλουμε να αφήσουμε τους άλλους να τηρήσουν την παράδοση, έλα όμως που μόνο εγώ είμαι από Αθήνα και η υπόλοιπη μισή πολυκατοικία από άλλα μέρη. Η ΓΣ τελείωσε λέγοντας οτι θα τα φτιάξουνε αλλά κακώς το κάναμε θέμα.

Λίγες μέρες μετά αγόρασαν κάτι σακιά με χώμα και τα άφησαν μέσα στις αποθήκες. Τους ρωτήσαμε γιατί δεν έκαναν κάτι και άφησαν το χώμα εκεί, μου λέει ο ένας ένοικος οτι θα περιμένουμε μέχρι το Πάσχα που θα φέρουνε διάφορα κρέατα από το χωριό και μόλις τα ψήσουν στον κήπο όλοι θα καθαρίσουν τα κάρβουνα θα κλείσουν την τρύπα και θα πληρώσουν τον κηπουρό με δικά τους λεφτά για να επανατοποθετήσει γκαζόν.

Εγώ δεν τους πιστεύω όμως, σκεφτόμαστε με έναν άλλο ένοικο αν δεν συμμορφωθούν και μετά το Πάσχα να φέρουμε την αστυνομία, αλλά τι να κάνουνε οι μπάτσοι? Μάλλον θα γελάνε με τα χάλια μας.

Δημοσ.

Καλό το σενάριο, προσεγμένο και όντως έγινε προσπάθεια να παίρνει συζήτηση και επεκτάσεις. Επίσης επειδή έγινε εμπροθεσμα εντός Παρασκευής, θα του δώσω αλλο ένα αστερι, οποτε σύνολο 6/10

Ιδεες για επέκταση. Να φέρουν 2 προβατίνες, να τρώνε τα χόρτα ώστε να μη χρειάζεστε κηπουρο

• Like 11
Δημοσ.

Αφου δεν συμφωνουσατε γιατι πηγατε και φαγατε εκει; Περασατε καλα με τσιπουρακι και τωρα θελετε να τα φτιαξουν οι αλλοι....τζαμπε ολα ε;

Κατι αλλοι εδω το καναν πανω στο δρομο. Και το ψιλομαζεψαν με φτιαρι. Το υπολοιπο το πηρε η βροχη.

Δημοσ.

Αφήστε το έτσι..αφού θα ψήνουν συνέχεια.Μετά το Πάσχα την πρωτομαγιά,το δεκαπενταύγουστο,τα Χριστούγεννα και ξανά πάλι με τον καινούργιο χρόνο τις ίδιες γιορτές.Άσε που θα τρώτε και θα πίνετε και εσείς τσάμπα.

• Like 2
Δημοσ.

Αφήστε το έτσι..αφού θα ψήνουν συνέχεια.Μετά το Πάσχα την πρωτομαγιά,το δεκαπενταύγουστο,τα Χριστούγεννα και ξανά πάλι με τον καινούργιο χρόνο τις ίδιες γιορτές.Άσε που θα τρώτε και θα πίνετε και εσείς τσάμπα.

Την πρωτομαγια μπακαλιαρο δεν κανουν;

Δημοσ.

Καλά μάλλον έτσι θα γίνει πάλι και θα μας προτείνουν να φάμε τζάμπα. Η γριά από πάνω λέει οτι ακόμα και το 100 να καλέσει την ώρα που θα ψήνουνε τα κρέατα το Πάσχα, θα δώσουν ένα αρνί τζάμπα στους αστυνομικούς και θα φύγουν χωρίς να γίνει κάτι.....

Αφου δεν συμφωνουσατε γιατι πηγατε και φαγατε εκει; Περασατε καλα με τσιπουρακι και τωρα θελετε να τα φτιαξουν οι αλλοι....τζαμπε ολα ε;

Κατι αλλοι εδω το καναν πανω στο δρομο. Και το ψιλομαζεψαν με φτιαρι. Το υπολοιπο το πηρε η βροχη.

Δεν πήγαμε να φάμε. Εμείς είτε τρώγαμε στα σπίτια μας είτε άλλοι έφυγαν σε συγγενείς τους, μετά μας χτύπησαν το κουδούνι και μας είπανε πάρτε αυτά τα ψήσαμε κάτω είναι για σας, όταν επέστρεψαν και οι άλλοι τους έκαναν το ίδιο, ένταξει είπαμε δεν μας χάλασε που είχαμε κι άλλο κρέας αλλά τώρα κάτι πρέπει να γίνει δεν μπορούμε να το πάμε συνεχώς έτσι.

Πηγαίνετε και ψήστε κι εσείς στις σούβλες τους κι ενημέρωσέ μας μετά αν η κρητική βεντέτα ισχύει ακόμα...

Για τις σούβλες είχανε φέρει κάτι ξύλα πάνω στα οποία έβαλαν τα κρέατα τώρα κάηκαν αυτά, αλλά δεν έχουνε φτιάξει το πρόβλημα που έγινε στο χώμα και το γκαζόν.

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε επειδή έχει κρητικούς, 8/10.

Σας έχω λύση: εκεί που λείπει γκαζόν θα βάλετε μερικά γλαστράκια με λουλούδια. 'Οταν θέλουν να ψησουν θα βγάζουν τα γλαστράκια και μετά θα τα ξαναβάζουν μέσα. Ταντάαα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά μάλλον έτσι θα γίνει πάλι και θα μας προτείνουν να φάμε τζάμπα. Η γριά από πάνω λέει οτι ακόμα και το 100 να καλέσει την ώρα που θα ψήνουνε τα κρέατα το Πάσχα, θα δώσουν ένα αρνί τζάμπα στους αστυνομικούς και θα φύγουν χωρίς να γίνει κάτι.....

Δεν πήγαμε να φάμε. Εμείς είτε τρώγαμε στα σπίτια μας είτε άλλοι έφυγαν σε συγγενείς τους, μετά μας χτύπησαν το κουδούνι και μας είπανε πάρτε αυτά τα ψήσαμε κάτω είναι για σας, όταν επέστρεψαν και οι άλλοι τους έκαναν το ίδιο, ένταξει είπαμε δεν μας χάλασε που είχαμε κι άλλο κρέας αλλά τώρα κάτι πρέπει να γίνει δεν μπορούμε να το πάμε συνεχώς έτσι.

Για τις σούβλες είχανε φέρει κάτι ξύλα πάνω στα οποία έβαλαν τα κρέατα τώρα κάηκαν αυτά, αλλά δεν έχουνε φτιάξει το πρόβλημα που έγινε στο χώμα και το γκαζόν.

μπορει να ειχανε φτυσει μεσα στα κρεατ απου σας δωσανε ομως τυπε...

ψαξου και για αυτο, ποτε δεν ξερεις , Κρητικοι ειναι αυτοι :devil:

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...