Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

επειδη εχει μια αστοχια? Χμμμ... τοτε δεν ξερω ποιο κινητο ΔΕΝ φερει τον τιτλο του χειροτερου. Ολα χαλια ειναι.

Όλες μα όλες μα όλες οι συσκευές ανεξαιρέτως έχουν αστοχίες υλικού ένα σωρό... Άπειρες αστοχίες και είναι λογικό σε εκατομμύρια συσκευές να υπάρχει ενα νούμερο που θα εμφανίσει πρόβλημα. Και σε εμένα στο 930 έβγαλαν πρόβλημα τα μικρόφωνα... Το σχόλιο του φίλου οτι ειναι το χειρότερο κινητό της χρονιάς, λόγο της συγκεκριμενης είδησης, ειναι άτοπο τελείως. Δεν ειναι καθόλου φαν της google αλλα συγχαρητήρια που παραδέχεται το πρόβλημα και προχωράει σε αντικατασταση συσκευής.

Δημοσ.

Εγώ, το πήρα δωράκι στη γυναίκα μου. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα

Αποστολή από το HTC Desire 10 pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάω σε 3ο RMA! Παρόλα αυτά χαλάλι.

Πολύ καλή η πρώτη προσπάθεια της Google. Νομίζω ότι το Pixel 2 θα είναι συσκευή σταθμός για την εταιρία.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χαλάλι;

Τρια RMA;

Πρωτη προσπάθεια της Google;

Δημοσ.

Χαλάλι;

Τρια RMA;

Πρωτη προσπάθεια της Google;

Χαλάλι γιατί η συσκευή με έχει αφήσει ικανοποιημένο από άποψη ταχύτητας, smoothness και κάμερα.

Έχω κάνει 2 RMA λόγω θεμάτων με την amoled οθόνη αλλά η τελευταία συσκευή δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Η πρώτη προσπάθεια της Google με συσκευή η οποία είναι σχεδιασμένη εξολοκλήρου από αυτήν και σε hardware και σε software. Τα Nexus δεν είναι 100% Google επειδή δεν σχεδιάζει αυτή το hardware.

Καμία άλλη απορία?

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να μη χρειαστεί να πάω σε 3ο RMA! Παρόλα αυτά χαλάλι.

Πολύ καλή η πρώτη προσπάθεια της Google. Νομίζω ότι το Pixel 2 θα είναι συσκευή σταθμός για την εταιρία.

Σταθμός άμα το πάρουν τρεις και ο κούκος χλωμό

Το πρώτο πόσο έχει πουλήσει; Ξέρουμε;

Δημοσ.

Σταθμός άμα το πάρουν τρεις και ο κούκος χλωμό

Το πρώτο πόσο έχει πουλήσει; Ξέρουμε;

Έχει τη δυνατότητα να γίνει, η Google δεν είναι τυχαία εταιρία. Φυσικά το αν θα το πετύχει θα το δούμε.

Η συσκευή δεν έχει κάνει πολλές πωλήσεις αλλά η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι θα υπάρξει διάδοχος φέτος. Άρα έχουν σκοπό να το παλέψουν.

Το Pixel ανήκει στην κατηγορία των ναυαρχιδων και όχι στη vfm. Δεν βλέπω κάτι παράλογο σε αυτό και πιστεύω ότι λίγος ανταγωνισμός δεν βλάπτει. Να ξεκολλήσει λίγο ο κόσμος από την κλασική μάχη Galaxy Vs iPhone. Μόνο αυτές οι δύο συσκευές κάνουν πωλήσεις σε αυτή την κατηγορία.

Γι αυτούς που θέλουν κάτι οικονομικό και καλό, ευτυχώς υπάρχουν ένα σωρό αξιόλογες συσκευές εκεί έξω για να τους καλύψουν.

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα με το ακριβό, άλλωστε είχα στο παρελθόν Nexus προ lg εποχές

Απλά η HTC πέρα από το ότι είναι παραπάνω από ακριβή (εξωφρενικά ακριβή) που και αυτό το παραβλέπω, δε νομίζω ότι μπορεί να φτιάξει συσκευές που τραβάνε το κόσμο όσο καλές και αν είναι.

Δημοσ.

Δεν έχω πρόβλημα με το ακριβό, άλλωστε είχα στο παρελθόν Nexus προ lg εποχές

Απλά η HTC πέρα από το ότι είναι παραπάνω από ακριβή (εξωφρενικά ακριβή) που και αυτό το παραβλέπω, δε νομίζω ότι μπορεί να φτιάξει συσκευές που τραβάνε το κόσμο όσο καλές και αν είναι.

Ξέχνα την HTC (και τα Nexus). Δεν έχει καμία σχέση με αυτήν το hardware του Pixel πέρα από το ότι απλώς δέχτηκε να το κατασκευάσει για λογαριασμό της google χωρίς να μπει το όνομα της πουθενά.

Την τιμή την καθορίζει η ίδια η Google και θα παραμείνει premium άσχετα με το ποιος θα κατασκευάσει το επόμενο Pixel.

Επίσης αν κατάλαβες καλά τη διαφορά του Nexus με το Pixel, η Google είναι αυτή που σχεδιάζει το δεύτερο και κανένας άλλος. Οπότε δεν είναι στο χέρι της HTC να φτιάξει συσκευή που θα τραβήξει κόσμο.

Δημοσ.

Φίλε duffy έχεις μπερδευτεί λιγάκι στο τελευταίο θέμα,όταν λες (εξ ολοκλήρου) εννοείται πως λες τα ΠΑΝΤΑ (όχι αυτά τα ασπρόμαυρα μαλλιαρά τεράστια ζώα !!! ) στην παρούσα φάση καμία σχέση, έκανε το το νέο pixe στα χαρτιά, κοινός σχεδιασμό,που δεν το λες και τίποτα το τρομερό αλλά οκ... και μετά λοιπόν έδωσε στην htc τα σχέδια και για λογαριασμό της google έφτιαξε αυτό το κινητό, ότι δηλαδή γινόταν και με τα nexus πριν, το μόνο που άλλαξε ήταν ότι πλέον βλέπεις μονο το G πίσω και όχι τα name της εταιρείας πούρο έφτιαξε.

Και γι'αυτό το πράγμα ζήτησε 900 ευρώ στο (Σκρουτζ) γιατί σε αλυσίδες καταστημάτων δεν μπορώ να φανταστώ πόσο. Πολύ ωραία κατά τα άλλα είναι το πρώτο κινητό της gooogle made by htc.

Και όπως λέω συνήθως ... Γελάει ο κόσμος...!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε duffy έχεις μπερδευτεί λιγάκι στο τελευταίο θέμα,όταν λες (εξ ολοκλήρου) εννοείται πως λες τα ΠΑΝΤΑ (όχι αυτά τα ασπρόμαυρα μαλλιαρά τεράστια ζώα !!! ) στην παρούσα φάση καμία σχέση, έκανε το το νέο pixe στα χαρτιά, κοινός σχεδιασμό,που δεν το λες και τίποτα το τρομερό αλλά οκ... και μετά λοιπόν έδωσε στην htc τα σχέδια και για λογαριασμό της google έφτιαξε αυτό το κινητό, ότι δηλαδή γινόταν και με τα nexus πριν, το μόνο που άλλαξε ήταν ότι πλέον βλέπεις μονο το G πίσω και όχι τα name της εταιρείας πούρο έφτιαξε.

Και γι'αυτό το πράγμα ζήτησε 900 ευρώ στο (Σκρουτζ) γιατί σε αλυσίδες καταστημάτων δεν μπορώ να φανταστώ πόσο. Πολύ ωραία κατά τα άλλα είναι το πρώτο κινητό της gooogle made by htc.

Και όπως λέω συνήθως ... Γελάει ο κόσμος...!!

Θα το πω όσο πιο απλά γίνεται. Η Google με το Pixel κάνει αυτό ακριβώς που κάνει και η Apple με το iPhone. Πλήρης έλεγχος στο τι μπαίνει στη συσκευή.

Δεν γινόταν ακριβώς αυτό με τα Nexus. Οι κατασκευαστές είχαν πολύ μεγαλύτερο "έλεγχο" στο τι θα γίνει με τη συσκευή μιας και αυτή εξακολουθούσε να φέρει το όνομά τους.

ΥΓ:

Ενδεικτικά, το Pixel έχει πχ amoled οθόνη. Η HTC δεν βάζει αυτόν τον τύπο οθόνης στις ναυαρχίδες της (δες λίγο και τα specs των καινούργιων HTC U). Εάν η περίπτωση ήταν ίδια με Nexus, να είσαι σίγουρος ότι το Pixel θα είχε Super LCD αυτή τη στιγμή.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

τουλαχιστον , εγω ασχολουμαι με αυτο μονο μια φορα τον χρονο κι τπτ αλλο . 

Δλδ να πούμε εγώ που έχω το ίδιο τα τελευταία 4 χρόνια κι όπως βλέπω μια διετία την έχω ακόμα μπροστά μου τι θα πρέπει να πω; Αν η στατιστική που έχουμε είναι ο εαυτός μας πολύ πολύ πολύ απλά καλό είναι να μην λέμε ότι θέμε νταξ; 

Δημοσ.

Θα το πω όσο πιο απλά γίνεται. Η Google με το Pixel κάνει αυτό ακριβώς που κάνει και η Apple με το iPhone. Πλήρης έλεγχος στο τι μπαίνει στη συσκευή.

Δεν γινόταν ακριβώς αυτό με τα Nexus. Οι κατασκευαστές είχαν πολύ μεγαλύτερο "έλεγχο" στο τι θα γίνει με τη συσκευή μιας και αυτή εξακολουθούσε να φέρει το όνομά τους.

ΥΓ:

Ενδεικτικά, το Pixel έχει πχ amoled οθόνη. Η HTC δεν βάζει αυτόν τον τύπο οθόνης στις ναυαρχίδες της (δες λίγο και τα specs των καινούργιων HTC U). Εάν η περίπτωση ήταν ίδια με Nexus, να είσαι σίγουρος ότι το Pixel θα είχε Super LCD αυτή τη στιγμή.

Αν ήταν έτσι γτ δεν πήγε σε μια εταιρία τύπου Foxconn?? Κ πήγε στην HTC? ..γτ απλά η ggl δεν έχει το know how στην σχεδίαση hardware κ ήθελε μια εταιρία που να σχεδιάζει κ όχι μόνο να κατασκευάζει blue prints... δεν έχει την σχέση appl-Foxconn...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...