antonis_peros Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου δεν εκανα ποτε ωραια γραμματα, σε σημειο να γραφω κατι και μετα απο μερικες μερες να μην μπορω ουτε ο ιδιος να καταλαβω τι εγραφα. Μεχρι τωρα καθε φορα που ηθελα να σημειωσω κατι ελεγα στην κοπελα μου να το σημειωσει... Γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω σε αυτην την περιπτωση; (Δεν ειναι troll το θεμα)
scullyist Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 https://www.google.gr/search?q=%CE%92%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%83%CE%B7+%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85+%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B1&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b&gfe_rd=cr&ei=ICfFWNctr-zzB5-PgegI
Lilith19 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2017 Είχες κάποια αλλη δυσκολία με τη γραπτή σου έκφραση ;
thant Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Και τι έγινε; Χειρότερα απο τους γιατρούς αποκλείεται να γράφεις.
Hellaslover Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Και γω εχω τετοιο θεμα. Οταν γραφω "κανονικα" δηλαδη χωρις να το πολυσκεφτομαι και γρηγορα γραφω χαλια, καπος παιδικα θα ελεγα. Οταν θελω γραφω καλυτερα αλλα επειδη προσεχω και γραφω αργα δε το κανω συνεχεια. Λενε πως αν μερικα γραμματα τα "τραβας" λιγο πανω πχ γραφεις "καλημερα" το κ πιο μεγαλο το κεφαλι του λ πιο ψηλα, την ουρα του μ μεχρι κατω κτλ φενετε η γραφη σου πιο ωραια.
Ison_ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δεν είναι κάτι περίπλοκο, θέλει προπόνηση το χέρι που έχει ξεχάσει να κάνει τις απαραίτητες μικροκινήσεις. Ξεκίνα να γράφεις τα γράμματα όπως θες να τα δεις κι ας σου παίρνει πολύ περισσότερη ώρα. Βέβαια κάποιες φορές όταν είσαι σε βιασύνη μπαίνεις στον πειρασμό να κάνεις τα άσχημα γράμματα, όμως προσπάθησε να το αποφεύγεις όσο γίνεται. Αν είσαι συνεπής και γράφεις πάντα με καλά γράμματα, τελικά θα σου γίνουν συνήθεια και θα τα γράφεις αβίαστα.
4saken Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μας εχει καταστρεψει το πληκτρολογιο!Ποτε δεν εκανα καλα γραμματα αλλα ειδικα τον χειμωνα που γραφω με το χερι ελαχιστα και για μενα, τα γραμματα ειναι αθλια.
d_gkal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Τα ιδια και εγώ. Φυσικα δε με ενδιαφέρει καθόλου. Όποιος τα καταλαβε τα καταλαβε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα