Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

πως μπορει να δημιουργηθει δωρεαν ιντερνετικο ραδιοφωνο, που θα χρησιμοποιουν μαθητες εκπαιδευτικου κεντρου (οχι δημοσιου σχολειου) και θα συζητανε θεματα που τους απασχολουν, νεα ή θα παιζουν αγαπημενες τους μουσικες, χωρις αδεια αεπι και χωρις νομικα κολλυματα; διευκρινισα το οτι δεν ειναι δημοσιο σχολειο και ρωταω για το νομικο κομματι, γιατι ισως ετσι καποιοι το θεωρησουν και ως διαφημιση του εκπαιδευτικου κεντρου και πεσει καμια μηνυση καλοθελητων ανταγωνιστων..

Εχω διαβασει για διαφορα site αλλα εχω μπερδευτει κ δεν ξερω καθολου την διαδικασια βημα-βημα.... το μονο που νομιζω εχω καταλαβει ειναι πως πιο safe επιλογη ειναι να μπει το ραδιοφωνο σε καποιο blog..

Θα εκτιμουσα αφανταστα καθε βοηθεια!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Ο καθένας μπορεί να κάνει ιντερνετικό ραδιόφωνο, δεν έχει καμία σχέση με της άδειες συχνότητας κοκ. Για την μουσική που αναφέρεις νομίζω πως θα πρέπει να έχεις την αντίστοιχη άδεια, μιας και η ακρόαση δεν θα είναι σε προσωπικό επίπεδο.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!

Η αληθεια ειναι πως βρισκω σε φορουμ κτλ σχετικα σχολια με το οτι μπορει ευκολα καποιος να κανει εναν ιντερνετικο σταθμο. Οποιος εχει και καποιο λινκ να μου δωσει με οδηγιες βημα-βημα θα το εκτιμουσα!

Επισης βρηκα στο σαιτ της αεπι το αναλογο κειμενο περι ιντερνετ, αλλα μιλαει για ποσοστα κ κερδη απο διαφημισεις.. εμεις δεν θα εχουμε κατι τετοιο περα απο πχ 2 παιδια να συζητανε σε chatbox με αλλους ακροατες/φιλους. εκτος αν ειναι το κομματι που αναφερει κατι για 70ε/μηνα.

Δημοσ.

Κανονικά πρέπει να δεις αυτό της αεπι. Αλλά υπάρχουν και άλλες λύσης όπως παράδειγμα το spotify.

Δυστυχώς δεν ξέρω να σου προτείνω κάποια λύση στη δημιουργία, πάντως μπορείς να κοιτάξεις και το youtube live.

Δημοσ.

Ωραία, ας υποθέσουμε πως βρίσκω άκρη με αυτο.

Μετά, τι εξοπλισμό χρειαζόμαστε; Ο υπολογιστής πρέπει να εχει τάδε windows, ταδε επεξεργαστη κτλ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...