YourTrueLegend Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Να μην ιδιωτικοποιηθει η ΔΕΗ οπως και καμια δημοσια εταιρεια. Ολα δημοσιο, για μια καλυτερη Ελλαδα. 6
nvel Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 άμα δεν σας αρέσει η δεη και οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις τις οποίες πληρώνετε από την ίδρυσή της, υπάρχουν και οι ιδιώτες πάροχοι (στους οποίους θα πληρώνετε τα ίδια) 1
fakiris31 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Αυτά νομίζω πάνε αναλογικά με το τι έχεις κάψει. Πχ. 10% ζητά ο αδμηε 110 ο δεδδηε (τυχαία ποσοστά είπα.) Για έναν που είπε για diesel νομίζω γι'αυτό πληρώνουμε Γιατί έχουνε diesel και δεν είναι συνδεμενα τα νησιά με καλώδιο. Και τέλος δεν είναι πολιτική της δεη για να φαίνεται φιλοψαχνη καθώς αυτά υπήρχαν και από όταν ήτανε μόνη της Αλλά της εκάστοτε κυβέρνησης που λέει ότι βοηθάει άλλους Αλλά στην ουσία τα πληρώνουμε εμείς και όχι η κάθε κυβέρνηση.
dtzgr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης: για να πληρώσει κάποιος λιγότερα, πρέπει κάποιος άλλος να πληρώσει περισσότερα. Μαγικός τρόπος να πληρώνουν όλοι λιγότερα δεν υπάρχει. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε σαν λαός, τόσο περισσότερες ελπίδες έχουν να σωθούν τα παιδιά μας. 1
greengr21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Προσωπικα θεωρω απολυτως λανθασμενη τη λογικη το "γιατι να πληρωνω το ρευμα του νησιωτη" γιατι θα σου πει ο νησιωτης "γιατι να πληρωνω τους αυτοκινητοδρομους σου μεσω φορων" κτλπ.Το θεμα ειναι η χρεωση του ΕΤΜΕΑΡ που οπως εγραψε παραπανω ενας θεος ξερει που πηγαινει,αυτο μαζι με την ερτ(που επρεπε να ειναι ενα στανταρ ποσο σε καθε λογαριασμο καθε χρονο πολυ μικροτερο απο το σημερινο)... Καλα για το τρολαρισμα ¨λοιπες χρεωσεις" ενω υποτιθεται εχουν κανει τον λογαριασμο ξεκαθαρο,δεν εχω σχολια... 2
bilya Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Σορρυ αλλα δεν είναι καμια χρέωση κερατιατικη όπως ηταν πχ το χαρατσι. Ποια η διαφορά να σου λεγε οτι η κιλοβατώρα κοστίζει 0,15 αντί για 0,09? Greengr γκουγκλαρε μια το ετμεαρ να δεις τι είναι ολα στο σιτε της δεη ειναι.
skiabox Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Προσωπικα θεωρω απολυτως λανθασμενη τη λογικη το "γιατι να πληρωνω το ρευμα του νησιωτη" γιατι θα σου πει ο νησιωτης "γιατι να πληρωνω τους αυτοκινητοδρομους σου μεσω φορων" κτλπ.Το θεμα ειναι η χρεωση του ΕΤΜΕΑΡ που οπως εγραψε παραπανω ενας θεος ξερει που πηγαινει,αυτο μαζι με την ερτ(που επρεπε να ειναι ενα στανταρ ποσο σε καθε λογαριασμο καθε χρονο πολυ μικροτερο απο το σημερινο)... Καλα για το τρολαρισμα ¨λοιπες χρεωσεις" ενω υποτιθεται εχουν κανει τον λογαριασμο ξεκαθαρο,δεν εχω σχολια... Δεν είναι έτσι ακριβώς. Δηλαδή το νησί αρνείται να βάλει ανεμογεννήτριες. Είχε γράψει ένα άρθρο ο πρόεδρος , όπου θα έδινε διορία 1 χρόνο σε κάθε νησί να γίνει ενεργειακά αυτόνομο. Τώρα η διαφοροποίηση των περιφερειών στην Ελλάδα μπορεί να έκανε και καλό γιατί θα ανάγκαζε για πιο χρηστή τοπική οικονομική διαχείριση.
bilya Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δεν είναι έτσι ακριβώς. Δηλαδή το νησί αρνείται να βάλει ανεμογεννήτριες. Είχε γράψει ένα άρθρο ο πρόεδρος , όπου θα έδινε διορία 1 χρόνο σε κάθε νησί να γίνει ενεργειακά αυτόνομο. Τώρα η διαφοροποίηση των περιφερειών στην Ελλάδα μπορεί να έκανε και καλό γιατί θα ανάγκαζε για πιο χρηστή τοπική οικονομική διαχείριση. καλα αμα το πε ο επιστήμονας τζημερος σίγουρα γίνεται. Διαβάστε μερικοί πως διανέμεται κ παράγεται το ρεύμα. Κ ολο το Αιγαίο να γεμίσει ανεμογεννήτριες παλι κάρβουνο στην Πτολεμαΐδα θα καιμε. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 ειδα οτι στον προηγουμενο οντως δεν τα λεγανε ετσι αναλυτικα αλλα ειναι παρα πολλα κοντα 180€ πανω απο το ρευμα που εχω καταναλωσει ! Είτε ερχόταν ο λογαριασμός με το προηγούμενο template είτε με το τωρινό που δείχνεις, το ποσό που θα πλήρωνες είναι το ίδιο. Στον προηγούμενο κοίτα για ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης: για να πληρώσει κάποιος λιγότερα, πρέπει κάποιος άλλος να πληρώσει περισσότερα. Μαγικός τρόπος να πληρώνουν όλοι λιγότερα δεν υπάρχει. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε σαν λαός, τόσο περισσότερες ελπίδες έχουν να σωθούν τα παιδιά μας. Δεν ισχύει αυτό που λες για την περίπτωση της ΔΕΗ, αυτό ισχύει για τους φόρους που πληρώνουμε. Για την ΔΕΗ ισχύει "για να πληρώσει κάποιος λιγότερα, να καταναλώσει λιγότερα".
dtzgr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αναφέρομαι σε κόστος ανά μονάδα κατανάλωσης. Αν αναγκάζεται κάποιος να καταναλώσει λιγότερο ώστε να πληρώνει το ίδιο με άλλον, τότε υπάρχει ανισότητα στο επίπεδο ζωής. Αγιος Βασίλης όμως δεν υπάρχει.
moure Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Εγώ την κάνω από την ΔΕΗ αρκετά τους ανέχτηκα. Οι λογαριασμοί είναι αυξημένοι τον τελευταίο χρόνο και τα νησιά δεν πήραν ρεύμα φέτος και πέρσι είχαν και πληρώναμε λιγότερα. Η έκπτωση 15% είναι για γέλια αφού δεν στην κάνει στον εκκαθαριστικό παρά μόνο στον έναντι. Τον πουλο και ας μην γλιτώσω τα νταβατζιλικια λοιπόν και να παραμείνουν μόνο με τους κακοπληρωτές. 1
mclein Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 γι'αυτα πληρωνουμε τα εξτραδακια + για τις επιχειρησεις που λογω κρισης δεν πληρωνουν ουτε τα διακανονισμενα ! http://www.dimokratiki.gr/14-03-2017/genop-dei-aplirotos-enas-stous-dio-logariasmous-tis-dei-sti-rodo/
JohnTehGreek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 γι'αυτα πληρωνουμε τα εξτραδακια + για τις επιχειρησεις που λογω κρισης δεν πληρωνουν ουτε τα διακανονισμενα ! http://www.dimokratiki.gr/14-03-2017/genop-dei-aplirotos-enas-stous-dio-logariasmous-tis-dei-sti-rodo/ Μπράβο στα λαμπρά μυαλά της ΔΕΗ. Λογική αφού δεν μας πληρώνουν αρκετοί πελάτες ας γ@μησουμε το κέρατο σε όσους όντως πληρώνουν. Αλλά δεν πειράζει, εδώ θα είμαστε όταν θα βαρέσει κανόνι η ΔΕΗ αφού θα φύγουν όλοι οι σταθεροί πελάτες και θα μείνει ο Κίτσος και ο Μήτσος. Εγώ την κάνω από την ΔΕΗ αρκετά τους ανέχτηκα. Οι λογαριασμοί είναι αυξημένοι τον τελευταίο χρόνο και τα νησιά δεν πήραν ρεύμα φέτος και πέρσι είχαν και πληρώναμε λιγότερα. Η έκπτωση 15% είναι για γέλια αφού δεν στην κάνει στον εκκαθαριστικό παρά μόνο στον έναντι. Τον πουλο και ας μην γλιτώσω τα νταβατζιλικια λοιπόν και να παραμείνουν μόνο με τους κακοπληρωτές. Πάρα πολύ καλά θα κάνεις φίλε. Την δική μου γνώμη την έχω πει, από το να δίνω τα λεφτά στους νταβατζίδες της ΔΕΗ χίλιες φορές να τα δίνω στους ιδιοκτήτες των ιδιωτικών εταιριών για να αγοράζουν νέες πόρσε. Πραγματικά όμως...
fakiris31 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Για εμένα μια θα ήτανε η καλύτερη λύση ώστε να μην έχουμε αυτά τα θέματα να πληρώνουν όλοι και να μην κράζει κανείς το δημόσιο και να αγοράζει από ιδιώτη με τα καλά και τα κακα του. Η ΔΕΗ να πουλαει Μόνο χονδρική στις εταιρίες και όλοι η άλλοι λιανική σε εμάς. Ίσως έτσι να σωθεί όλο το σύστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα