Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, thant είπε

Δεν κατάλαβες. Αυτο που λεω ειναι οτι οποιος επαιρνε ΚΕΑ αυτόματα ηταν και δικαιούχος του μερίσματος. Εσυ ειπες οτι δεν πήρες μερισμα.

Οχι αυτό δεν ισχύει. Αν στην δήλωση σου είχες έστω και μια μέρα φιλοξενούμενος το 16, δεν το έπαιρνες. Οπως και εγω είχα 2 μήνες. Το σύστημα τους απλά ειναι χαζό (να μην πω τίποτα ποιο ακραίο) και δεν μπορεί να ξεχωρίσει αν έχεις δηλώσει ταυτόχρονα και φιλοξενία και ενοίκιο πχ τους 2 μήνες φιλοξενία και τους 10 ενοίκιο και προσμετρά μόνο την φιλοξενία...

Επεξ/σία από dimitris_p
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, thant είπε

Δεν κατάλαβες. Αυτο που λεω ειναι οτι οποιος επαιρνε ΚΕΑ αυτόματα ηταν και δικαιούχος του μερίσματος. Εσυ ειπες οτι δεν πήρες μερισμα.

Αυτο ηταν μια χαζομαρα των δημοσιογραφων (παραφρασμενα λογια της Φωτιου αν θυμαμαι καλα), οποιος επαιρνε το ΚΕΑ ηταν εν δυναμει δικαιουχος του μερισματος, π.χ. αν ενας δεν ειχε ενσημα ενος μηνος ασφαλισης στην ζωη του και ηταν δικαιουχος του ΚΕΑ τοτε το μερισμα δεν το επαιρνε.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsioulak είπε

Αυτο ηταν μια χαζομαρα των δημοσιογραφων (παραφρασμενα λογια της Φωτιου αν θυμαμαι καλα), οποιος επαιρνε το ΚΕΑ ηταν εν δυναμει δικαιουχος του μερισματος, π.χ. αν ενας δεν ειχε ενσημα ενος μηνος ασφαλισης στην ζωη του και ηταν δικαιουχος του ΚΕΑ τοτε το μερισμα δεν το επαιρνε.

Δεν πιάνω το ακραίο σενάριο της ασφάλισης, αλλά οκ εσύ κάτι θα ξέρεις παραπάνω.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, thant είπε

Όχι, οι προϋποθέσεις δεν ταυτίζονται, πχ το κοινωνικό μέρισμα είχε και προϋποθέσεις σχετικά με τον χρόνο ασφάλισης...αυτό ήταν άσχετο για το ΚΕΑ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mπηκα κι εγω να συμπληρωσω την αιτηση για ΚΟΤ-Β, αν και ξερω ότι θα με απορριψει,

τα πεδια "Συνολικο Ατομικο Εισοδημα" και "Αξια Ακινητων" δε μπορουν να συμπληρωθουν. Μηπως θα μου τα εμφανισει συμπληρωμενα το συστημα μολις πατησω "Υποβολή Αιτησης ΚΟΤ-Β"?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα τα αντλησει αυτοματα απο το taxis.

Επισης σε αλλον που ρωταει παραπανω ξαναεπαναλαμβανω οπως ειπαν και αλλοι οτι ως εισοδημα λαμβανει ειτε το πραγματικο ειτε το τεκμαρτο αναλογα με το πιο ειναι ειναι υψηλοτερο. Επισης για την ενταξη απαιτειται να πληρουνται και μια σειρα αλλα κριτηρια που πιο παλια δεν υπηρχαν πχ δεν ελεγχε για φιλοξενία. Τωρα ζορισαν τα πραγματα εχουν βαλει πολλα κριτηρια για να βγει εκτος οσο περισσοτερος κοσμος γινεται...αλλα να μπορουμε να λεμε οτι επιτελουμε κοινωνικο εργο και βοηθαμε δηθεν τους αδυνατους. Τα κριτιρια επειδη δεν ταυτιζονται ακριβως με το κεα  και το κοινωνικο μερισμα μπορει να τυχει να δικαιουται το ενα αλλα οχι το αλλο, ασχετως τι βγαινει και λεει καθε μαλακας πολιτικος ή δημοσιογραφαρα.

Επεξ/σία από teddy71
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, teddy71 είπε

Θα τα αντλησει αυτοματα απο το taxis.

Επισης σε αλλον που ρωταει παραπανω ξαναεπαναλαμβανω οπως ειπαν και αλλοι οτι ως εισοδημα λαμβανει ειτε το πραγματικο ειτε το τεκμαρτο αναλογα με το πιο ειναι ειναι υψηλοτερο. Επισης για την ενταξη απαιτειται να πληρουνται και μια σειρα αλλα κριτηρια που πιο παλια δεν υπηρχαν πχ δεν ελεγχε για φιλοξενία. Τωρα ζορισαν τα πραγματα εχουν βαλει πολλα κριτηρια για να βγει εκτος οσο περισσοτερος κοσμος γινεται...αλλα να μπορουμε να λεμε οτι επιτελουμε κοινωνικο εργο και βοηθαμε δηθεν τους αδυνατους. Τα κριτιρια επειδη δεν ταυτιζονται ακριβως με το κεα  και το κοινωνικο μερισμα μπορει να τυχει να δικαιουται το ενα αλλα οχι το αλλο, ασχετως τι βγαινει και λεει καθε μαλακας πολιτικος ή δημοσιογραφαρα.

Περιεργα πραγματα, η αιτηση μου εγκριθηκε! Ευτυχως που ακουσα τον Αυτια και προχωρησα σε αιτηση.

Τα πεδια "Συνολικο Ατομικο Εισοδημα" και "Αξια Ακινητων" παραμενουν μηδεν(0) και μη τροποποιήσιμα. Ακινητο εχω, όμως.

Στο πεδιο "Συνολικο εισοδημα νοικοκυριού" αναφερει το μόνο το εισοδημα του φιλοξενουμενου. Δεν προσθετει το δικο μου της περσινης δηλωσης, αρα συμπεραίνω ότι ισχυει αυτό που ειπαν, ότι μετραει μονο το τελευταιο εξαμηνο... Αναρωτιέμαι όμως πως το γνωριζουν αυτό.

Ελπιζω να μην εχουν κανει κανα λαθος και μετα με κυνηγάνε για ψευδη στοιχεια :lol:

Το οριο μου λεει είναι 1600KWh, τις οποιο ξεπερναω παντα. Οποιος ξεπερναει το οριο του χανει την εκπτωση σε ολοκληρη τη καταναλωση  ή μονο στο τμημα που ξεπερασε?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμενα δεν εχει πεδιο "Συνολικο εισοδημα νοικοκυριού"  επισης το κρητιριο με το αμαξι δεν υπαρχει???πια.............

περιεργα πραγματα γινονται.......με πεταει εξω για 100 ευρω διαφορα.

Επεξ/σία από Kapetanakos
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Παιδια στον αριθμο παροχης που ζηταει 11 αριθμους και στο λογαριασμο εχει 12 ποια βαζουμε?

Τους πρώτους 11 (με μπλε στη φωτο)

Sample3_small.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε

εμενα δεν εχει πεδιο "Συνολικο εισοδημα νοικοκυριού"  επισης το κρητιριο με το αμαξι δεν υπαρχει???πια.............

Kι εγω τη δευτερη φορα που μπηκα στη φορμα ειδα το πεδιο του αυτοκινητου εξαφανιασμενο. Ισως γιατι το συστημα ειδε οτι δεν εχω και το αφαιρεσε. Εσυ εχεις?

32 λεπτά πριν, Kapetanakos είπε

περιεργα πραγματα γινονται.......με πεταει εξω για 100 ευρω διαφορα.

Εμενα παλι με βαζει μεσα, παρολο που ξεπερναω τα ορια εισοδηματος και ακίνητης περιουσιας :huh:

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
3 ώρες πριν, rus είπε

Kι εγω τη δευτερη φορα που μπηκα στη φορμα ειδα το πεδιο του αυτοκινητου εξαφανιασμενο. Ισως γιατι το συστημα ειδε οτι δεν εχω και το αφαιρεσε. Εσυ εχεις?

Εμενα παλι με βαζει μεσα, παρολο που ξεπερναω τα ορια εισοδηματος και ακίνητης περιουσιας :huh:

εχω ναι φιλε μου κανονικα......

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kapetanakos είπε

εχω ναι φιλε μου κανονικα......

E τοτε το συστημα είναι μουρλο... Εξαφανιζει αμαξια, ακινητα, και μειωνει εισοδηματα.

Δε ξερω μηπως γινει κι αλλος ελεγχος πρωτου προχωρησουν στη παροχη της έκπτωσης.

Δημοσ.

Πριν λίγο μπήκα στον deddhe να δω τι γινετε με την παλιά αίτηση μου .Μου την βάζει κανονικα, λογικά αφού με απέρριψε στο idika δεν θα έπρεπε να είχε διαγραφεί?? :wacko:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...