spooker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Για οσυς θεωρουν ΚΑΚΗ την ΔΕΗ κανενας δεν τους εμποδιζει να πανε αλλου να δουν την ...γλυκα !!!! έπρεπε να πει την πίπα του ο δημόσιος υπάλληλος 3
telis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Τις ίδιες παπαριές τις ακούγαμε και για τον ΟΤΕ. Τελικά ιδιωτικοποιήθηκε και δεν άνοιξε μύτη. Και επιπλέον ο ανταγωνισμός λειτουργεί. Άντε με τα λαμόγια των ΔΕΚΟ 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Περαστικά Και σε εμάς ήρθε χαχα.. Γιατί "περαστικά" ρε συ. Έχεις ιδέα πόσα θα πλήρωνε αν έκαιγε πετρέλαιο ή την έβγαζε με σόμπες/αερόθερμα κι έτσι? Εν τω μεταξύ με σόμπες/αερόθερμα θα είχε και χάλια ποιότητα θέρμανσης σε σχέση με αυτή που έχει τώρα... Η αντλία θερμότητας (ή τα a/c) είναι ο καλύτερος και φτηνότερος τρόπος για θέρμανση... 1
maik42 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 #Thresh για τα κλιματιστικα δεν θα συμφωνησω μαζι σου ως προς την ποιοτητα της θερμανσης. 4 χρονια με δυο απο δαυτα "ζεστενομασταν" απο την μερια της οικονομιας ναι, εχουν ενα μικρο προβαδισμα το οποιο ομως δεν αντισταθμιζει την ποιοτητα σε σχεση με μια Α/Θ.
jmirko15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 μια χαρα ειναι η καταναλωση μου. συμφωνα με τις ωρες που το αναβα καθημερινα αν χρησιμοποιουσα καυστηρα πετρελαιου θα πληρωνα πανω απο 2000,00€ συν το ηλεκτρικο. στην Δραμα φετος ηταν μακρυυυυυυυυς ο χειμωνας. σε σας ποσο ηρθε; Εμείς καταναλώσαμε αυτή την περίοδο ότι καταναλώσαμε πέρσι όλο τον χρόνο χαχα.. Δεν έχω τον λογαριασμό μπροστά μου αλλά είμαστε ~διπλάσιες kWh από τα δικά σου -.-" Γιατί "περαστικά" ρε συ. Έχεις ιδέα πόσα θα πλήρωνε αν έκαιγε πετρέλαιο ή την έβγαζε με σόμπες/αερόθερμα κι έτσι? Εν τω μεταξύ με σόμπες/αερόθερμα θα είχε και χάλια ποιότητα θέρμανσης σε σχέση με αυτή που έχει τώρα... Η αντλία θερμότητας (ή τα a/c) είναι ο καλύτερος και φτηνότερος τρόπος για θέρμανση... Ξέρω ρε συ και εμείς αντλία έχουμε τα τελευταία 3 χρόνια. Το "περαστικά" πάει στον υψηλό λογαριασμό. Ποτέ δεν είναι ευχάριστος όταν είναι εκεί "πάνω"
jmirko15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 ^ καλα ρε συ, θυμασε kwh και ξεχνας τα €€€€€€; Σημειώνω τις kWh γι'αυτό Υπερδιπλάσιο είναι σίγουρα (με όλες τις extra χρεώσεις κτλ), τώρα πόσο ακριβώς δεν θυμάμαι :/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 #Thresh για τα κλιματιστικα δεν θα συμφωνησω μαζι σου ως προς την ποιοτητα της θερμανσης. 4 χρονια με δυο απο δαυτα "ζεστενομασταν" απο την μερια της οικονομιας ναι, εχουν ενα μικρο προβαδισμα το οποιο ομως δεν αντισταθμιζει την ποιοτητα σε σχεση με μια Α/Θ. Αν το σπίτι έχει βαρβάτη μόνωση και μηχανικό αερισμό, μια χαρά είναι και τα κλιματιστικά. Για σουρωτήρια προφανώς είναι αρκετά κατώτερη της Α/Θ. Ξέρω ρε συ και εμείς αντλία έχουμε τα τελευταία 3 χρόνια. Το "περαστικά" πάει στον υψηλό λογαριασμό. Ποτέ δεν είναι ευχάριστος όταν είναι εκεί "πάνω" Αν σκεφτείς όμως τιμη με πετρέλαιο, γίνεται αρκετά ευχάριστο... 17 Δεκεμβρίου με 28 Φεβρουαρίου, έφυγαν σχεδόν 1500 λίτρα σε μας. 1350 euro (το είχαμε πάρει με 0.90), χωρίς να υπολογίζουμε το ρεύμα που κάψαμε για το σπίτι (200τμ)... Για 74 μέρες, όχι 4μηνο.. 1
jmirko15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αν σκεφτείς όμως τιμη με πετρέλαιο, γίνεται αρκετά ευχάριστο... 17 Δεκεμβρίου με 28 Φεβρουαρίου, σχεδόν 1500 λίτρα έφυγαν σε μας. 1350 euro (το είχαμε πάρει με 0.90), χωρίς να υπολογίζουμε το ρεύμα που κάψαμε για το σπίτι... Για 74 μέρες, όχι 4μηνο.. Αυτά είναι τα ωραία ΛοΛ.. Πάντως και εμείς αναγκαστήκαμε να βάλουμε ~300 λίτρα φέτος.. Ήταν "καλός" χειμώνας φέτος -.-"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Αυτά είναι τα ωραία ΛοΛ.. Πάντως και εμείς αναγκαστήκαμε να βάλουμε ~300 λίτρα φέτος.. Ήταν "καλός" χειμώνας φέτος -.-" Και σκέψου ότι αλλάξαμε κουφώματα πέρσι το καλοκαίρι. Μπήκε ανοιγόμενο τούμπανο προφίλ με πολύ καλή θερμοπερατότητα και τριπλά Low-E τζάμια. Δεν θέλω καν να ξέρω πόσο παραπάνω θα καίγαμε με τα συρώμενα/χωνευτά χρέπια που είχαμε πριν... 1
chill Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Για 74 ημερες 1500 λίτρα δεν ειναι τιποτα για 200 τετραγωνικά στα βόρεια προάστια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Για 74 ημερες 1500 λίτρα δεν ειναι τιποτα για 200 τετραγωνικά στα βόρεια προάστια. Ναι ok, φίλος λίγο πιο πάνω (ίδια περιοχή) έχει κάψει δεν ξέρω κι εγώ πόσα λόγω τελείως αμόνωτης τοιχοποιίας
skiabox Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 έπρεπε να πει την πίπα του ο δημόσιος υπάλληλοςΤι να κάνει;Αφού δεν τον τιμωρείτε στην μόνη ευκαιρία που έχετε κάθε 4 χρόνια, θα σου μιλάει όσο άσχημα γουστάρει. Τις ίδιες παπαριές τις ακούγαμε και για τον ΟΤΕ. Τελικά ιδιωτικοποιήθηκε και δεν άνοιξε μύτη. Και επιπλέον ο ανταγωνισμός λειτουργεί. Άντε με τα λαμόγια των ΔΕΚΟ Βαθύ κράτος φίλε! Και σκέψου ότι αλλάξαμε κουφώματα πέρσι το καλοκαίρι. Μπήκε ανοιγόμενο τούμπανο προφίλ με πολύ καλή θερμοπερατότητα και τριπλά Low-E τζάμια. Δεν θέλω καν να ξέρω πόσο παραπάνω θα καίγαμε με τα συρώμενα/χωνευτά χρέπια που είχαμε πριν... Πόσο πήγε το μαλί;
fakiris31 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δηλαδή θέλετε να πουληθεί όλη η ηλεκτρική ενέργεια (παραγωγή μεταφορά πώληση) η Μόνο η πώληση; Γιατί εμένα αν είναι ιδιωτικά τα πρώτα δύο δεν μου κάνει και την καλύτερη ιδέα. http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=195147 Ένα απλό παράδειγμα. Και ο ιδιώτης θα κάνει την εκάστοτεκυβέρνηση ότι θέλει Γιατί θα ελέγχει την ενέργεια.
fastnq2 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 1400 kWh 250 το τετραμηνο,νορμαλ μου φαινεται με αυτα που διαβαζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα