gregdel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 #Thresh για τα κλιματιστικα δεν θα συμφωνησω μαζι σου ως προς την ποιοτητα της θερμανσης. 4 χρονια με δυο απο δαυτα "ζεστενομασταν" απο την μερια της οικονομιας ναι, εχουν ενα μικρο προβαδισμα το οποιο ομως δεν αντισταθμιζει την ποιοτητα σε σχεση με μια Α/Θ. Τι εννοείς? Ότι τα κλιματιστικά είναι χειρότερα από τις αντλίες θερμότητας?
phanispal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Το θεωρω απολυτως λογικο αυτο . Θες να πληρώσεις εσύ το μερίδιό μου όπως πληρώνω εγώ το μισθό σου; 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 600 Ευρώ στους γονείς μου , 4μηνια , απο τα οποία 292 Ευρώ είναι το ρευμα που καταναλώσανε , και τα υπόλοιπα γαμησιάτικα. Πληρώνεις στην ουσία διπλάσιο λογοριασμό για να πληρώσεις ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ? Τα νησιά? Τους ανέργους ? Τους οικονομικά ασθενέστερους? Και άντε , το πληρώνεις , γίνεται τίποτε σε αυτο τον καταραμένο τόπο? Είδατε πουθενά να προσλαμβάνουν ανέργους? Αλλα βέβαια , ποιος θα πληρώσει τα γαμησιάτικα , ο λαος!! Στα διαλα , ήδη έκανα τα χαρτιά στους γονείς μου να πάνε στην Protergia. Τζάμπα αγανακτείς. Το είπαμε και πριν οτι σε όποιον εναλλακτικό πάροχο και να πας θα πληρώσεις τα ίδια με μόνη διαφορά μια μικρή έκπτωση στην τιμή της kWh (μόνο ανταγωνιστικές χρεώσεις). Τι εννοείς? Ότι τα κλιματιστικά είναι χειρότερα από τις αντλίες θερμότητας? Άλλο πράγμα αντλία θερμότητας και άλλο πράγμα το κλιματιστικό. Το μόνο κοινό που έχουνε είναι η ίδια αρχή λειτουργίας. Αυτό που λέει είναι το θέμα ποιότητας. Από θέμα ποιότητας της ατμόσφαιρας έχει χιλιοειπωθεί οτι το κλιματιστικό είναι από τις χειρότερες τεχνολογίες, φυσικά όμως οικονομικότερο από το πετρέλαιο και από άλλα συστήματα. 1
fakiris31 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Θες να πληρώσεις εσύ το μερίδιό μου όπως πληρώνω εγώ το μισθό σου; Νομίζω είναι άσχετο ο μισθός του με το ότι πληρώνεις να έχει ίδια τιμή και αυτός στο νησί. Γιατί για αυτό αναφέρεται. Και μετά θα σε πει και αυτός στο νησί γιατί να πληρώνω φόρους για όλα τα καλά που έχεις εσύ κλπ. .. Έχουμε φύγει από το αρχικό θέμα νομίζω και δεν υπάρχει και κάτι νέο απλα στο νέο λογαριασμό έχουν μεγαλύτερη ανάλυση. Δεν άλλαξε κάτι νομίζω. 3
Sonik86 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Νομίζω είναι άσχετο ο μισθός του με το ότι πληρώνεις να έχει ίδια τιμή και αυτός στο νησί. Γιατί για αυτό αναφέρεται. Και μετά θα σε πει και αυτός στο νησί γιατί να πληρώνω φόρους για όλα τα καλά που έχεις εσύ κλπ. .. Έχουμε φύγει από το αρχικό θέμα νομίζω και δεν υπάρχει και κάτι νέο απλα στο νέο λογαριασμό έχουν μεγαλύτερη ανάλυση. Δεν άλλαξε κάτι νομίζω. Ακριβώς αυτό.. Δεν άλλαξε κάτι στο λογαριασμό της ΔΕΗ..απλώς εξηγουν πιο αναλυτικά τι πληρώνουμε... Απλώς λίγο η κρίση, λίγο η μιζέρια και η μισανθρωπια του Έλληνα, λίγο που αποφάσισαν να εισάγουν το νέο σύστημα τη χειρότερη περίοδο με αυξημένες καταναλώσεις λόγω του χειμώνα.. έχει ξεσαλώσει ο κόσμος, Άκους φράσεις ολοένα και πιο σύχνα ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΝΗΣΙΑ... Ρε βουτατε τη γλώσσα σας στο μυαλό πριν μιλήσετε?? 4
fakiris31 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Και αυτά πάνε αναλογικά Όσο ποιο πολύ κατανάλωση έχεις. Απλά ο κάθε πάροχος σου λέει πουλάω τόσο την kwh και αδμηε δεδδηε θέλουνε ένα ποσοστό από το λογαριασμό. Και άλλωστε πλέων δεν είναι μονοπώλιο όποιος θέλει φεύγει το κάθεστε Αφού δεν σας αρέσει. Και δεν είναι σαν το τηλέφωνο που χρειάζεται να έχει ιδιόκτητο δίκτυο
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Θες να πληρώσεις εσύ το μερίδιό μου όπως πληρώνω εγώ το μισθό σου; Θελεις να πεις οτι ο νησιωτης πρεπει να πληρωνει Χ5 το κοστος της κιλοβατωρας γιατι τοσο στοιχιζει να παει εκει ?? Ακριβώς αυτό.. Δεν άλλαξε κάτι στο λογαριασμό της ΔΕΗ..απλώς εξηγουν πιο αναλυτικά τι πληρώνουμε... Απλώς λίγο η κρίση, λίγο η μιζέρια και η μισανθρωπια του Έλληνα, λίγο που αποφάσισαν να εισάγουν το νέο σύστημα τη χειρότερη περίοδο με αυξημένες καταναλώσεις λόγω του χειμώνα.. έχει ξεσαλώσει ο κόσμος, Άκους φράσεις ολοένα και πιο σύχνα ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΝΗΣΙΑ... Ρε βουτατε τη γλώσσα σας στο μυαλό πριν μιλήσετε?? Ετσι ακριβως.
phanispal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Θελεις να πεις οτι ο νησιωτης πρεπει να πληρωνει Χ5 το κοστος της κιλοβατωρας γιατι τοσο στοιχιζει να παει εκει ?? Χ5 είναι ακριβότερη η βενζίνη για τους νησιώτες;
fakiris31 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω πόσο κάνει η βενζίνη σε ενα νησί Αλλά που κολλάει η βενζινη;
futureshock Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 καποιο θεμα με εναλλακτικους παροχους ενεργειας υπαρχει ; Εψαξα αλλα δεν βρηκα.
gregdel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Άλλο πράγμα αντλία θερμότητας και άλλο πράγμα το κλιματιστικό. Το μόνο κοινό που έχουνε είναι η ίδια αρχή λειτουργίας. Αυτό που λέει είναι το θέμα ποιότητας. Από θέμα ποιότητας της ατμόσφαιρας έχει χιλιοειπωθεί οτι το κλιματιστικό είναι από τις χειρότερες τεχνολογίες, φυσικά όμως οικονομικότερο από το πετρέλαιο και από άλλα συστήματα. Δώσε μου ένα παράδειγμα γιατί με έχεις μπερδέψει... πχ ενα μοντέλο κλιματιστικού και ένα μοντέλο αντλίας θερμότητας...
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 καποιο θεμα με εναλλακτικους παροχους ενεργειας υπαρχει ; Εψαξα αλλα δεν βρηκα. Αν θελεις να κανει συγκριση http://www.allazorevma.gr/ Αφορα μονο την χρεωση για ΔΕΗ .Τα αλλα ΑΔΜΗΕ /ΔΕΔΔΗΕ κλπ ειναι τα ιδια .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Χ5 είναι ακριβότερη η βενζίνη για τους νησιώτες; Μην συγκρίνεις βενζίνη στην ηπειρωτική vs βενζίνη στα νησιά, αλλά λιγνίτη vs πετρέλαιο... Προσωπικά γκρινιάζω που φέρνουν αντιρρήσεις για ΑΠΕ μπας και μειωθεί η κατανάλωση του πετρελαίου, μέχρι να γίνουν οι υποθαλάσσιες διασυνδέσεις...
futureshock Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Αν θελεις να κανει συγκριση http://www.allazorevma.gr/ Αφορα μονο την χρεωση για ΔΕΗ .Τα αλλα ΑΔΜΗΕ /ΔΕΔΔΗΕ κλπ ειναι τα ιδια . ναι αυτο το ξερω, απλα ελεγα γενικα για συζητηση περι λογαριασμων κλπ για τις υπολοιπες εταιριες.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 ναι αυτο το ξερω, απλα ελεγα γενικα για συζητηση περι λογαριασμων κλπ για τις υπολοιπες εταιριες. Να ξερεις παντως οτι ολες δινουν αμεσα εντολη στον ΔΕΔΔΗΕ για αποκπη αν υπαρχει εστω και μικρο χρεος .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα