Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εγω που ειχα πληρώσει κανονικα δεν πήρα εκπτωση. Μηπως αν εχεις δηλώσει μέτρηση στη δεη χάνεις εκπτωση επειδή ποτέ δε βγαίνει εναντι;

Δημοσ.

Παντως εγω που ειχα πληρώσει κανονικα δεν πήρα εκπτωση. Μηπως αν εχεις δηλώσει μέτρηση στη δεη χάνεις εκπτωση επειδή ποτέ δε βγαίνει εναντι;

Καμμια σχεση !!!Παρε το 11770.

Δημοσ.

Παντως η αδερφη μου , εκει που εδινε 150 Ε εναντι , τώρα δίνει 70-80 , με την ιδια καταναλωση.

Δεν της έχει ερθει εκαθαριστικος , εγώ πάντως πήρα τον ΟΤΕ και ρώτησα , μου ειπανε ξεκαθαρα ,

οτι πληρώνεις ΜΟΝΟ την ΕΡΤ και τα δημοτικα τελη , και -30% στην κιλοβατώρα.

Δημοσ.

αφού ο ΟΤΕ πληρώνει από την τσέπη του την μεταφορά ,την διανομή τα ΥΚΩ-ΕΤΜΕΑΡ να φύγουμε από την ΔΕΗ και να συνδεθούμε όλοι στον ΟΤΕ

Δημοσ.

Παντως η αδερφη μου , εκει που εδινε 150 Ε εναντι , τώρα δίνει 70-80 , με την ιδια καταναλωση.

Δεν της έχει ερθει εκαθαριστικος , εγώ πάντως πήρα τον ΟΤΕ και ρώτησα , μου ειπανε ξεκαθαρα ,

αφού ο ΟΤΕ πληρώνει από την τσέπη του την μεταφορά ,την διανομή τα ΥΚΩ-ΕΤΜΕΑΡ να φύγουμε από την ΔΕΗ και να συνδεθούμε όλοι στον ΟΤΕ

Καλο !!!! Κι εγω θα παω στον...ΟΤΕ !!!!!

Δημοσ.

αν είναι στην elpedison τόσο είναι οι έναντι των πρώτων 5 μηνών που έχει 1ευρώ τη μέρα,

στον ενδιάμεσο εκκαθαριστικό θα δει τα κερατιάτικα τα κάτω.

• Like 1
Δημοσ.

εγω θα παω vodafone που ειναι και στην F1.

οπως εχω πει απο τοτε που εβαλα φωτο το λογαριασμο μου,

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ (απλως ο ελληνας γκρινιαζει οταν του εξηγουν τι & πως)

προφανως δεν ειμαι χαρουμενος με τη ΔΕΗ κ ευχομαι με τον ανταγωνισμο να αλλαξουν καποια πραγματα

τα οποια ειναι ομως ασχετα με το οικονομικο κομματι που με αφορα στο λογαριασμο.

• Like 2
Δημοσ.

γιατι θελει κουβεντα για να καταλαβει καποιος το αυτονοητο; 

Η απορία δεν ήταν για το ποιο είναι καλύτερο...

αλλά για το τι εννοείς εσύ ως κλιματιστικό και τι εννοείς ως αντλία θερμότητας...

Δημοσ.

τα καταστηματα Cosmote-γερμανος συνεργαζονται με την εταιρια Protergia εξυπνακηδες!  :P  :P

Και βρισκουν και τα λενε σε ατομα σαν κι εσενα......Εξυπνακια !!!!Κατσε να σου ερθει εκκαθαρισρικος να δεις την γλυκα .

Δημοσ.

Ναι, βλέπουμε και τους εκκαθαριστικούς της ΔΕΗ τόσο καιρό.

Μήπως δε σε συμφέρει να φεύγει κόσμος απ' τη ΔΕΗ;

Φυσικά και δεν συμφέρει αφού δεν παίρνουν δεκάρα τσακιστή στην ΔΕΗ αν φυγεις!!!

Θα το λέω συνέχεια, χίλιες φορές τα λεφτά που πληρώνω για ρεύμα να τα παίρνει ο ιδιώτης για να αγοράσει αμαξάρες και κότερα παρά να τα παίρνει η ΔΕΗ και να συνεχίζει να με γ@μαει!!!

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, βλέπουμε και τους εκκαθαριστικούς της ΔΕΗ τόσο καιρό.

Μήπως δε σε συμφέρει να φεύγει κόσμος απ' τη ΔΕΗ;

Εγω ειμαι στον ΔΕΔΔΗΕ και οποιο παροχο κα να διαλεξεις θα πληρωνεις για ΔΕΔΔΗΕ.

http://www.rae.gr/site/categories_new/electricity/market/supply/invoice.csp

Δημοσ.

Εγω ειμαι στον ΔΕΔΔΗΕ και οποιο παροχο κα να διαλεξεις θα πληρωνεις για ΔΕΔΔΗΕ.

http://www.rae.gr/site/categories_new/electricity/market/supply/invoice.csp

Το θέμα είναι ότι η ΔΕΗ χέστηκε τόσα χρόνια για αυτές τις γελοίες χρεώσεις που μας είχε φορέσει το κράτος.

Όταν χάσει το μεγαλύτερο μέρος των πελατών της και μείνει με τους κακοπληρωτές (γιατί εκεί θα πάει το πράγμα) θα τρέχει να πιέσει για μείωση των χρεώσεων αυτών (ή θα κλείσει)

Δημοσ.

Καμμια σχεση !!!Παρε το 11770.

Εκανα δήλωση κατανάλωσης και μου βγήκε ως εκκαθαριστικός δεν έγραφε κάπου έκπτωση.

Σκέφτομαι μήπως επειδή ο λογαριασμός είχε ρύθμιση  μήπως δε πλήρωσε τη δόση η θεία και για αυτό παρότι πλήρωσα κανονικά το προηγουμενο μολις βγήκε απο ebill και αυτόν αμεσα .

Περαστικά 1200kwh 950μερα

CtHWpAj.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...