Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν καταλαβαινεις οτι οι φοροι υπερ τριτων ειναι νομοθεσια και φορα ολους τους παροχους τι να σου πω ????

Το ιδιο θα ισχυει αν πουληθει ολοκληρη σε καποιον που δεν ειναι κυβερνητικος τσιρος?Δε μιλαω για το τωρινο καθεστώς,μιλαω για πληρη ανάθεση και εκμετάλλευση του δικτύου παραγωγής και διανομής.
  • Απαντ. 931
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ποιος μας λεει οτι οι ιδιωτες απο σταθμους που θα εχουν αγορασει θα πουλησουν πιο φτηνα και οτι καποιος καποια στιγμη δεν θα κλεισει και θα τον πληρωσουμε παλι εμεις ?

Δημοσ.

Αναφέρθηκε πρίν το παράδειγμα του ΟΤΕ,επίσης κανένας ιδιώτης δε πουλάει πανω απο τις δυνατοτητες της αγορας αν θέλει να κρατήσει το μαγαζι του ανοιχτο,οι επιχειρήσεις πέρα απο τα κέρδη,επιδιώκουν τζίρους και οχι πιστολιες,κατι που η δεη προφανώς δε μπορεί να διαχειριστεί.

Δημοσ.

Χρειαζονται εγκαταστασεις και εργοστασια με τεραστιο κοστος.Ακομα και αν το κανουν

το κάνουν, αφού υπάρχουν και ιδιωτικοί σταθμοί παράγωγης από το 2004

• Super Moderators
Δημοσ.

Τοτε να δω ποσοι θα εφευγαν απο ΔΕΗ .

Μου αρέσει που το λες κάθε φορά αυτό. Έστω και 10 euro να γλυτώνουν το χρόνο, γιατί να τα δίνουν? Τι παραπάνω "υπηρεσία" έχει στην ΔΕΗ ένας που είναι τυπικός στις πληρωμές?

• Like 4
Δημοσ.

Το ερωτημα ειναι γιατι να πουληθουν και σε τι τιμη ?? Αυτη που θα καθοριση η Τροϊκα ?Ειναι φτιαγμενα με χρηματα δικα σου και δικα μου και κανεις δεν εχει το δικαιωμα.

Με τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών έχουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ τρελούς μισθούς αναλογικά με τον μέσο όρο και άλλου είδους προνόμια (άραγε έχει δει κανένας τιμολόγιο για εργαζόμενους της ΔΕΗ; κατάθλιψη θα τον πιάσει τι πληρώνουμε εμείς οι μ@λακες...)..

Μου αρέσει που το λες κάθε φορά αυτό. Έστω και 10 euro να γλυτώνουν το χρόνο, γιατί να τα δίνουν? Τι παραπάνω "υπηρεσία" έχει στην ΔΕΗ ένας που είναι τυπικός στις πληρωμές?

Πεστα γιατί έχω αρχίσει να θεωρώ τον εαυτό μου ηλίθιους με όσα διαβάζω.. Καταλαβαίνω κάποιοι θα χάσουν τα προνόμια τους αλλά δεν είμαστε βλαμμένοι

• Like 1
Δημοσ.

Ο ιδιώτης πάροχος δεν θα δίνει επιχορηγησεις στα συνδικαΛΗστικά του όργανα(πόσα δις παλιές δρχ είναι η μάσα της ΓΕΝΟΠ αλήθεια) , δεν θα τους παρέχει τσάμπα παραγωγή, δεν θα τους στέλνει διακοπές οικογενειακός σε 5αστερα on the house κ δεν θα αμοίβει αποφοίτους δημοτικού με μισθούς κατόχου διδακτορικού.

Για όλα τα άνωθεν αξίζει να πληρώνω τον ιδιώτη κ παραπάνω άμα λάχει!!! Καιρός να λαβουνε τα όνειρα εκδίκηση. Αρκετά με τα απόλυτα τίποτα που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο τόσα χρόνια!!!

• Like 2
Δημοσ.

Ο ιδιώτης πάροχος δεν θα δίνει επιχορηγησεις στα συνδικαΛΗστικά του όργανα(πόσα δις παλιές δρχ είναι η μάσα της ΓΕΝΟΠ αλήθεια) , δεν θα τους παρέχει τσάμπα παραγωγή, δεν θα τους στέλνει διακοπές οικογενειακός σε 5αστερα on the house κ δεν θα αμοίβει αποφοίτους δημοτικού με μισθούς κατόχου διδακτορικού.

Για όλα τα άνωθεν αξίζει να πληρώνω τον ιδιώτη κ παραπάνω άμα λάχει!!! Καιρός να λαβουνε τα όνειρα εκδίκηση. Αρκετά με τα απόλυτα τίποτα που μας έχουν κάτσει στο σβέρκο τόσα χρόνια!!!

απλά ο ιδιωτικός μπορεί να ζημιώσει κατι εκκατομύρια το δημόσιο κ να κάνει παρτυ στην μυκονο μετά.  Εγώ πάντως δεν καταλαβαινω με πιο δικαίωμα θέλουν να πουλήσουν πελάτες σε ιδιώτες.  ΔΛΔ αν δεν θέλει καποιος να φύγει απο την ΔΕΗ τι θα γίνει??

• Super Moderators
Δημοσ.

απλά ο ιδιωτικός μπορεί να ζημιώσει κατι εκκατομύρια το δημόσιο κ να κάνει παρτυ στην μυκονο μετά.

Ενώ ο δημόσιος δεν το κάνει εδώ και χρόνια... :P

• Like 3
Δημοσ.

Ενώ ο δημόσιος δεν το κάνει εδώ και χρόνια... :P

Απλά ο δημόσιος τομέας δίνει κάτι "ψίχουλα" παραπάνω στους παλαίμαχους,τα οποία με την σειρά τους ρίχνουν στην αγορά (ΙΤ),με τα οποία πληρώνονται μισθοι και εισφορές,τα οποία εισπράττει το κράτος κ.ο.κ.

Να κινείται το χρήμα,άσχετα αν μιλάμε για περίπτωση που θυμίζει ουροβόρο. 

Δημοσ.

Ο συγκεκριμενος κύριος , εκλεκτο μέλος του Ινσομνια κατα τα άλλα , προσπαθεί να μας πείσει ότι η ΔΕΗ είναι ένα μέρος στο οποίο όλα λειτρουργουν ρολόι , και οτι δεν ειναι ΔΕΚΟ και δημόσιο του αισχίστου είδους. Φυσικά έχει τους λόγους του , τους οποίους δεν θα αναλύσω εδώ.

Σιχαίνομαι οτιδηποτε δημόσιο στην Ελλάδα , και αρνούμαι να το πληρώνω. Οσο ακριβος και να είναι ο εκαθαριστικός ενός ιδιωτικού παρόχου , σιγουρα δεν είναι ΔΕΗ. Αρνουμαι να πληρώνω τους βυσματίες καρεκλοκένταυρους και τα ρεμάλια της ΔΕΗ ( οι παρόντες εξαιρούντε ίσως)

Ο ΟΤΕ , παρόλο που κατα καιρούς έχει ψέγματα δημοσίου , τουλάχιστον απο τότε που έγινε ιδιωτικος δουλευει λιγο καλύτερα , και το έχω διαπιστώσει απο το τηλέφωνο/Ιντερνετ , στο οποίο τα τελευταία 8 χρόνια είμαι πολύ ευχαριστημένος , ακόμα και βλάβη να βγει , την αποκαθιστουν πολυ γρήγορα. Οπότε είναι σοβαρή , πλεον , εταιρία.

Τερμα , είμαι υπερ της ιδιωτικοποίησης των πάντων , αρκετά με το δημόσιο και το Βαθυ ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο σε αυτή την χώρα.

Ακόμα και αν πληρώνω τα ίδια ακριβώς λεφτά , και τα ίδια χαράτσια , που δεν πρόκεται , αλλα λέμε , προτιμώ να τα δίνω σε μια ιδιωτική εταιρία , που στην τελική δίνει και δουλειά σε 10 ανθρώπους οι οποίοι περάσανε απο ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ , και δεν είναι κωλοβύσματα , παρά να τα δίνω στα ρεμάλια της ΔΕΗ και στον κάθε συνδικαλιστή.

Λυπαμαι Γιαννης Πλατανο , αλλα ότι και να μου πεις , δεν πρόκειται να με πείσεις ότι η ΔΕΗ είναι μια γλυκιά εταιρία με γλυκούς ανθρώπους.

Στην ΔΕΗ του Περιστερίου πχ , ο κόσμος κάνει ουρές για να κάνει δόσεις , και οι υπάλληλοι , εκτός ότι είναι τα ΖΑ μου αργά , ταλαιπωρώντας εκατοντάδες ανθρώπους , συμπεριφέροντε σαν να είσαι σκουπίδι. Επίσης , όσοι είναι παλιοι, κάτι ευτραφείς κυρίες με 20 χρόνια στην ΔΕΗ , σου συμπεριφέροντε λες και σου κάνουν χάρη που σε εξυπηρετουν , και σου την λένε κιολας. Ειναι ο κώλος τους τόσο καβατζωμένος , που ακόμα και παράπονα να κάνεις (ποια παραπονα και που??) , δεν τις αγγίζει τίποτε.

Για μενα , ακόμα και 10 Ευρώ τον χρόνο να γλιτώνω , είναι αρκετό για να φύγω απο την ΚωλοΔΕΗ. Σορρυ .....

• Like 4
Δημοσ.

Ο συγκεκριμενος κύριος , εκλεκτο μέλος του Ινσομνια κατα τα άλλα , προσπαθεί να μας πείσει ότι η ΔΕΗ είναι ένα μέρος στο οποίο όλα λειτρουργουν ρολόι , και οτι δεν ειναι ΔΕΚΟ και δημόσιο του αισχίστου είδους. Φυσικά έχει τους λόγους του , τους οποίους δεν θα αναλύσω εδώ.

Σιχαίνομαι οτιδηποτε δημόσιο στην Ελλάδα , και αρνούμαι να το πληρώνω. Οσο ακριβος και να είναι ο εκαθαριστικός ενός ιδιωτικού παρόχου , σιγουρα δεν είναι ΔΕΗ. Αρνουμαι να πληρώνω τους βυσματίες καρεκλοκένταυρους και τα ρεμάλια της ΔΕΗ ( οι παρόντες εξαιρούντε ίσως)

Ο ΟΤΕ , παρόλο που κατα καιρούς έχει ψέγματα δημοσίου , τουλάχιστον απο τότε που έγινε ιδιωτικος δουλευει λιγο καλύτερα , και το έχω διαπιστώσει απο το τηλέφωνο/Ιντερνετ , στο οποίο τα τελευταία 8 χρόνια είμαι πολύ ευχαριστημένος , ακόμα και βλάβη να βγει , την αποκαθιστουν πολυ γρήγορα. Οπότε είναι σοβαρή , πλεον , εταιρία.

Τερμα , είμαι υπερ της ιδιωτικοποίησης των πάντων , αρκετά με το δημόσιο και το Βαθυ ΠΑΣΟΚ το ορθόδοξο σε αυτή την χώρα.

Ακόμα και αν πληρώνω τα ίδια ακριβώς λεφτά , και τα ίδια χαράτσια , που δεν πρόκεται , αλλα λέμε , προτιμώ να τα δίνω σε μια ιδιωτική εταιρία , που στην τελική δίνει και δουλειά σε 10 ανθρώπους οι οποίοι περάσανε απο ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ , και δεν είναι κωλοβύσματα , παρά να τα δίνω στα ρεμάλια της ΔΕΗ και στον κάθε συνδικαλιστή.

Λυπαμαι Γιαννης Πλατανο , αλλα ότι και να μου πεις , δεν πρόκειται να με πείσεις ότι η ΔΕΗ είναι μια γλυκιά εταιρία με γλυκούς ανθρώπους.

Στην ΔΕΗ του Περιστερίου πχ , ο κόσμος κάνει ουρές για να κάνει δόσεις , και οι υπάλληλοι , εκτός ότι είναι τα ΖΑ μου αργά , ταλαιπωρώντας εκατοντάδες ανθρώπους , συμπεριφέροντε σαν να είσαι σκουπίδι. Επίσης , όσοι είναι παλιοι, κάτι ευτραφείς κυρίες με 20 χρόνια στην ΔΕΗ , σου συμπεριφέροντε λες και σου κάνουν χάρη που σε εξυπηρετουν , και σου την λένε κιολας. Ειναι ο κώλος τους τόσο καβατζωμένος , που ακόμα και παράπονα να κάνεις (ποια παραπονα και που??) , δεν τις αγγίζει τίποτε.

Για μενα , ακόμα και 10 Ευρώ τον χρόνο να γλιτώνω , είναι αρκετό για να φύγω απο την ΚωλοΔΕΗ. Σορρυ .....

Ρε φίλε αφού στην κάλπη τους ψηφίζεις κιόλας.

Μας δουλεύεις τώρα;

Πως να μην αισθάνονται ημίθεοι μετά οι δημόσιοι;

Σου λέει τους συμπεριφερόμαστε σαν σκουπίδια και μας ψηφίζουν κιόλας (1% παίρνουν κόμματα που υπόσχονται μικρό κράτος).

• Like 2
Δημοσ.

η ΔΕΗ είναι απλά για τα πανηγύρια 

Μέχρι το τέλος του 2015 ήμουν σε αυτή. Στην μία από τις παροχές μου δεν έβγαζε εκκαθαριστικούς λογαριασμούς παρά το γεγονός πως οι μετρήσεις από το αρμόδιο όργανο γινόντουσαν κανονικά. Έβγαζαν εκκαθαριστικούς κάθε 8 με 10 μήνες με αποτέλεσμα να σκάνε κάτι δυσθεώρητα ποσά και τα έβλεπα όλα.

Σε τηλεφωνικές επικοινωνίες με την καταμέτρηση μου έλεγαν πως έχουν στείλει στην δεη τις καταναλώσεις και από την πλευρά της η δεη πως δεν τις βλέπει.

Αποφάσισα λοιπόν τέλη του 2015 να φύγω από αυτούς γιατί δεν ήμουν διατεθειμένος να παρακαλάω αν είναι δυνατόν να μου βγάλουν λογαριασμό

Ξέρετε πότε μου έστειλαν τελικό εκκαθαριστικό λογαριασμό;

Δείτε το αρχείο που ανεβάζω 

dei.pdf

• Like 1
Δημοσ.

Ο συγκεκριμενος κύριος , εκλεκτο μέλος του Ινσομνια κατα τα άλλα , προσπαθεί να μας πείσει ότι η ΔΕΗ είναι ένα μέρος στο οποίο όλα λειτρουργουν ρολόι , και οτι δεν ειναι ΔΕΚΟ και δημόσιο του αισχίστου είδους.

Λοιπον...Ποτε δεν προσπαθησα να πεισω κανενα !!!!!! Ο καθενας εχει κριση και αντιληψη .

Απλα ενημερωσα καποιους για καποια κρυφα εναλλακτικων που δεν λενε .Οποιος καταλαβα ...καταλαβε...

ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΕΔΩ .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...