Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Συγγνώμη, αλλά για ποιο λόγο να υπάρχει ανοχή για πάνω από κάποιες...εκατονταδες ευρώ? Σε αυτο συμφωνω μαζι σου .Για πες το ομως σε καποον ανεργο να δεις τι θα σου πει .
SnapShot Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Σε αυτο συμφωνω μαζι σου .Για πες το ομως σε καποον ανεργο να δεις τι θα σου πει . οι άνεργοι και όσοι είναι σε δυσχερή οικονομική θέση έχουν τιμολόγιο που επιδοτείται από όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές και σωστά συμβαίνει κάτι τέτοιο Κάτι περισσότερο δεν μπορεί να γίνει Ας βγουν έξω να ψάξουν για δουλειά Αυτός που κοιμάται δεν πιάνει ψάρια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Σορρυ αλλά εδώ δεν έχεις δίκιο. Και ο ιδιωτικός τομέας έχει τα βύσματά του και τους προσληφθέντες με μέσα. Ναι, αλλά συνήθως ο ιδιωτικός τομέας δεν έχει μονοπώλια. Έχεις εναλλακτικές επιλογές, δεν πληρώνεις αναγκαστικά με το ζόρι την Χ εταιρεία κι ως πελάτης αλλά κι ως φορολογούμενος μέσω κρατικών επιδοτήσεων κτλπ κτλπ... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2017 από ThReSh
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 οι άνεργοι και όσοι είναι σε δυσχερή οικονομική θέση έχουν τιμολόγιο που επιδοτείται από όλους τους υπόλοιπους καταναλωτές και σωστά συμβαίνει κάτι τέτοιο Κάτι περισσότερο δεν μπορεί να γίνει Ας βγουν έξω να ψάξουν για δουλειά Αυτός που κοιμάται δεν πιάνει ψάρια Για να ενταχτεις στο Κοινωνικο τιμολογιο λογω χαμηλου εισοδηματος για παραδειγμα τωρα προσκομιζεις εκκαθαριστικο του 2016 που αφορα την χρηση 2015 και θελει και 2-3 μηνες να γινει ελεγχος απο Υπουργειο Οικονομικων . Πολλα μπορει να εχουν αλλαξει σε δυο χρονια . Ξερεις ποσοι ψαχνουν για δουλεια και δεν βρισκουν ?Ειδικα καποιας ηλικιας και πανω ? 1
SnapShot Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Για να ενταχτεις στο Κοινωνικο τιμολογιο λογω χαμηλου εισοδηματος για παραδειγμα τωρα προσκομιζεις εκκαθαριστικο του 2016 που αφορα την χρηση 2015 και θελει και 2-3 μηνες να γινει ελεγχος απο Υπουργειο Οικονομικων . Πολλα μπορει να εχουν αλλαξει σε δυο χρονια . Ξερεις ποσοι ψαχνουν για δουλεια και δεν βρισκουν ?Ειδικα καποιας ηλικιας και πανω ? Δύο φορές έχω βρεθεί άνεργος και τις 2 μετά από λίγο βρήκα δουλειά Θέλει προσοχή η ανεργία δημιουργεί μια δυναμική στο άτομο, μία ψυχολογία και υποτονικότητα που αν σε πάρουν μπάλα μένεις για καιρό έξω από την αγορά εργασία και στην συνέχεια απαξιώνεσαι εργασιακά
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δύο φορές έχω βρεθεί άνεργος και τις 2 μετά από λίγο βρήκα δουλειά Θέλει προσοχή η ανεργία δημιουργεί μια δυναμική στο άτομο, μία ψυχολογία και υποτονικότητα που αν σε πάρουν μπάλα μένεις για καιρό έξω από την αγορά εργασία και στην συνέχεια απαξιώνεσαι εργασιακά Αυτο δεν λεει κατι, με τη λογικη σου δεν θα επρεπε να ειχαμε ανεργους 1
skiabox Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Πρόσεξα καλά; Το να διοικείσαι από Γερμανούς ή Αμερικάνους κάποιοι το θεωρούν κακό; Λολ Αλλά τι ρωτάω. Με όποιον Έλληνα και να μιλήσεις έχει βαθιά μέσα του πλέον χαραγμένη την πεποίθηση (σε βαθμό θρησκευτικής πίστης) της ύπαρξης του λεφτόδενδρου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δύο φορές έχω βρεθεί άνεργος και τις 2 μετά από λίγο βρήκα δουλειά Θέλει προσοχή η ανεργία δημιουργεί μια δυναμική στο άτομο, μία ψυχολογία και υποτονικότητα που αν σε πάρουν μπάλα μένεις για καιρό έξω από την αγορά εργασία και στην συνέχεια απαξιώνεσαι εργασιακά Αυτο δεν λεει κατι, με τη λογικη σου δεν θα επρεπε να ειχαμε ανεργους Δεν διαφωνω οτι καποιοι τους αρεσει ή τουλαχιστον δεν κανουν τιποτα για να μην ειναι ανεργοι αλλα η πλειοψηφια δεν ειναι με αυτους .
Βασίλης_29 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2017 Αν από τα 500€ που λέει, τα ~200€ είναι το ρεύμα που κατανάλωσε και τα υπόλοιπα ΥΚΩ/ΕΤΜΕΑΡ κ.λπ., πόση οικονομία να κάνει και να κερδίσει τι και πόσα ακριβώς; Το point μου είναι άλλο, οτι τα 500ευρώ είναι τεράστιο ποσόν λογαριασμού συνολικά για μια γκαρσονιέρα. Εμείς μένουμε σε σπίτι 190τμ και επάνω δώμα 80τμ στο κέντρο, έχουμε και 2 λάμπες εξωτερικά στην είσοδο να λειτουργούν 12/24, έχουμε ένα 12αρι τον χειμώνα που το λειτουργούμε 150-200ώρες/σεζόν και κάτι καλοριφέρ λαδιού που τα λειτουργούμε και αυτά σε συγκεκριμένες ώρες, η μοναδική περίπτωση που μας ήρθε λογαριασμός πάνω από 500 συνολικά ήταν όταν υπήρχε το χαράτσι μέσα. Για αυτό είπα αν του έρχονται του ανθρώπου τέτοια ποσά σε γκαρσονιέρα λίγω τετραγωνικών που διαμένει μόνος του να κοιτάξει τα ενδεχόμενα που έγραψα.
futureshock Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 γιατι ξερεις σε τι συνθηκες μενει ο αλλος ; φετος ειχε το περισσοτερο κρυο που εχω πετυχει τα τελευταια χρονια στην πολη μου, με την θερμοκρασια να ειναι για αρκετες βδομαδες κατω απο το 0 . εμεις καψαμε 3200kw χωρις ηλιακο,με κλιματιστικο και αεροθερμο, με σπιτι 110 τ.μ 40ετιας - χωρις κουφωματα και με κεντρικη θερμανση που δουλευε 2-3 ωρες την ημερα(πολυ λεω). Σου φαινεται τοσο παραξενο το νουμερο ;
andreapaog328 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) http://parosagainst.blogspot.gr/ Η Πάρος κατά των Βιομηχανικών Αιολικών Πάρκων Paros says "NO" to Industrialized Wind Farms Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2017 από andreapaog328
futureshock Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 http://parosagainst.blogspot.gr/ Η Πάρος κατά των Βιομηχανικών Αιολικών Πάρκων Paros says "NO" to Industrialized Wind Farms εγω βλεπω μονο γιαγιαδες και παππουδες....
moure Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 http://parosagainst.blogspot.gr/ Η Πάρος κατά των Βιομηχανικών Αιολικών Πάρκων Paros says "NO" to Industrialized Wind FarmsFarmΗ Πάρος κατά των Βιομηχανικών Αιολικών Πάρκων Paros says "NO" to Industrialized Wind Farmss Εγω παντως οταν βλεπω ανεμογεννητριες δεν θεωρω οτι χαλανε το τοπιο. Πρεπει να καταλαβουμε οτι ο λιγνιτης σε καποια χρονια θα τελειωσει και θα πρεπει σιγα σιγα να ετοιμαζομαστε για την μεταβαση
futureshock Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2017 http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/149646/apergiakes-kinitopoiiseis-ksekina-i-genop-dei αρχισανε τα οργανα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα