Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ανέλυσα πιο πάνω τι από την έκπτωση μπαίνει στην εφορία και τι όχι κι ότι προφανώς καρασυμφέρει να την έχεις ακόμα κι αν φορολογείται (με συντελεστή) σαν εισόδημα. Απόδειξη αυτού ότι κανείς με τιμολόγιο ΓΠ δεν πάει σε Γ1/Γ1Ν, γιατί είναι μεγάλη χασούρα γι' αυτόν...
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Ανέλυσα πιο πάνω τι από την έκπτωση μπαίνει στην εφορία και τι όχι κι ότι προφανώς καρασυμφέρει να την έχεις ακόμα κι αν φορολογείται (με συντελεστή) σαν εισόδημα. Απόδειξη αυτού ότι κανείς με τιμολόγιο ΓΠ δεν πάει σε Γ1/Γ1Ν, γιατί είναι μεγάλη χασούρα γι' αυτόν... Λοιπον...Περυσι ειχα "κερδος" από το ΓΠ 1200 ευρω από τις μεγαλύτερες λογω 5μελους οικογενειας . Μειον φορο 30% καθαρα καπου 800 ευρω τον χρονο ή 60-70 ευρω τον μηνα που εχει δοθεί αντι αύξησης μισθου. Τρομερο ποσο !!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Αν δεις τους νέους λογαριασμούς με τις πιο αναλυτικές χρεώσεις θα προσέξεις ότι έχει μια κατηγορία ΔΕΗ, μια ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ, μια ΥΚΩ, μια ΕΤΜΕΑΡ και μια Λοιπές χρεώσεις. Τα 1200 euro ήταν από την ετήσια διαφορά στην κατηγορία ΔΕΗ και ΕΤΜΕΑΡ. Δεν βάζουν μέσα στα 1200 euro τα λεφτά που γλυτώνεις από την μη χρέωση των ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ/ΥΚΩ/Λοιπες Χρεώσεις. Αυτά είναι ακόμα αφορολόγητα αν δεν κάνω λάθος...
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Αν δεις τους νέους λογαριασμούς με τις πιο αναλυτικές χρεώσεις θα προσέξεις ότι έχει μια κατηγορία ΔΕΗ, μια ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ, μια ΥΚΩ, μια ΕΤΜΕΑΡ και μια Λοιπές χρεώσεις. Τα 1200 euro ήταν από την ετήσια διαφορά στην κατηγορία ΔΕΗ και ΕΤΜΕΑΡ. Δεν βάζουν μέσα στα 1200 euro τα λεφτά που γλυτώνεις από την μη χρέωση των ΑΔΜΗΕ-ΔΕΔΔΗΕ/ΥΚΩ/Λοιπες Χρεώσεις. Αυτά είναι ακόμα αφορολόγητα αν δεν κάνω λάθος... Εγω μιλαω για τα περυσινα ...Εσυ πως ξερεις τι ποσο θα μου προκυψει φετος και εγω δεν ξερω ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του .Ποιος σου ειπε ότι δεν πληρωνω για τα παραπανω ? Η ημιμθαεια είναι χειροτερη από την αμαθεια . 1
GT-MAN Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 πιστευω σε βαθος χρονο-χρονων που θα αρχισει να φευγει ο κοσμος απο τη ΔΕΗ, θα μειωσει καπως τις τιμες και ετσι και οι ιδιωτικες θα κανουν ακομα πιο προσιτες....Ελπιζω καποια στιγμη η διαφορα να ειναι οπως στην τηλεφωνια π.χ με ΟΤΕ. και ετσι θα φαει τα @@ μου η ΔΕΗ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Εγω μιλαω για τα περυσινα ...Εσυ πως ξερεις τι ποσο θα μου προκυψει φετος και εγω δεν ξερω ο καθενας ας βγαλει τα συμπερασματα του .Ποιος σου ειπε ότι δεν πληρωνω για τα παραπανω ? Η ημιμθαεια είναι χειροτερη από την αμαθεια . Γιατί είπα ότι μιλάς για τα φετινά? Απλά αναλύω αυτό που θέλω να πω με παράδειγμα των καινούριων αναλυτικότερων λογαριασμών, δεν θα μπορούσα να το κάνω με τους παλιότερους γιατί είχαν όλες αυτές τις χρεώσεις σε μια κατηγορία "Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις". Ούτε καν υπόθεση κάνω για την φετινή σου κατανάλωση... Ποιος μου είπε? ΓΠ τιμολόγια που πέφτουν στα χέρια μου. Δες εδώ από άλλο topic. Λογαριασμός ΓΠ vs Λογαριασμός Γ1Ν To 1o που είναι ΓΠ στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις έχει μόνο ΕΤΜΕΑΡ, καθόλου χρεώσεις για ΑΔΜΗΕ/ΔΕΔΔΗΕ/ΥΚΩ/Λοιπες Χρεώσεις. Το 2ο που είναι Γ1Ν τις έχει όλες κανονικά... 1
anikologr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Γιατί είπα ότι μιλάς για τα φετινά? Απλά αναλύω αυτό που θέλω να πω με παράδειγμα των καινούριων αναλυτικότερων λογαριασμών, δεν θα μπορούσα να το κάνω με τους παλιότερους γιατί είχαν όλες αυτές τις χρεώσεις σε μια κατηγορία "Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις". Ούτε καν υπόθεση κάνω για την φετινή σου κατανάλωση... Ποιος μου είπε? ΓΠ τιμολόγια που πέφτουν στα χέρια μου. Δες εδώ από άλλο topic. Λογαριασμός ΓΠ vs Λογαριασμός Γ1Ν To 1o που είναι ΓΠ στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις έχει μόνο ΕΤΜΕΑΡ, καθόλου χρεώσεις για ΑΔΜΗΕ/ΔΕΔΔΗΕ/ΥΚΩ/Λοιπες Χρεώσεις. Το 2ο που είναι Γ1Ν τις έχει όλες κανονικά... Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λες..
SnapShot Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Επειδή σήμερα το πρόσεξα. Υπάρχει έκπτωση στην elpedison 10% στο λογαριασμό ρεύματος για τους συνεπείς καταναλωτές. Μόνο που δεν γίνεται αυτόματα αλλά προϋποθέτει επικοινωνία με την εταιρεία πρώτα Περισσότερα εδώ http://www.elpedison.gr/gr/exupiretisi-pelaton/ebrothesmi-exoflisi-logariasmon/
The_Judas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Οι μισοί πεθαίνουν στα 60 περίπου από την μαυρίλα οι άλλοι μισοί τα τρώνε στους γιατρούς λόγο μαυριλας και το μειωμένο ρεύμα πλέον στο βάζει στην εφορία την έκπτωση που κάνει στον υπάλληλο. Όχι δεν δουλεύω στη ΔΕΗ και δεν πρόκειται να έκανα αίτηση για τα εργοστάσια για το λόγο που ειπα Παρόλα αυτά κανένας δεν κάνει πορείες ενάντια στον λιγνιτη. Ούτε καν οι ίδιοι υπάλληλοι. Ούτε βλέπω να παραιτείται κανείς εδώ και δεκαετίες. Μόνο ο ελληνικός χρυσός μας ενοχλεί, γιατί εκεί δεν έχει συνδικαλιστές και πολιτικές σκοπιμότητες. Επί του θέματος, έχει κάνει τρελές αυξήσεις η ΔΕΗ τους τελευταίους μήνες, και κανένας δεν μπορεί να καταλάβει από που προέρχονται. Εβαλαν κάτι κωδικούς που κανένας δεν βγάζει άκρη.
phanispal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Επί του θέματος, έχει κάνει τρελές αυξήσεις η ΔΕΗ τους τελευταίους μήνες, και κανένας δεν μπορεί να καταλάβει από που προέρχονται. Εβαλαν κάτι κωδικούς που κανένας δεν βγάζει άκρη. http://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/dei-kataftanoun-fouskomenoi-logariasmoi-ekatontadon-evro/ http://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/giati-fouskonoun-oi-logariasmoi-tis-dei/ http://newpost.gr/ellada/592755/mponamas-apo-th-deh-oi-foyskwmenoi-logariasmoi-toy-martioy-sto-foyl-oi-rythmizomenes-xrewseis-oyres-gia-thn-entaksh-stis-36-doseis Ψάχνω να βρω και βιντεάκια από τηλεοπτικά ρεπορτάζ, αλλά δε βρίσκω. Πάντως έχω πετύχει σίγουρα δύο στην τηλεόραση τις τελευταίες εβδομάδες. Κάποιοι βέβαια εξακολουθούν να προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μόνο που έχει αλλάξει, είναι η ανάλυση των χρεώσεων.
futureshock Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2017 Επειδή σήμερα το πρόσεξα. Υπάρχει έκπτωση στην elpedison 10% στο λογαριασμό ρεύματος για τους συνεπείς καταναλωτές. Μόνο που δεν γίνεται αυτόματα αλλά προϋποθέτει επικοινωνία με την εταιρεία πρώτα Περισσότερα εδώ http://www.elpedison.gr/gr/exupiretisi-pelaton/ebrothesmi-exoflisi-logariasmon/ αρκετες εταιριες δινουν. Οπως και η protergia αν δεν κανω λαθος. Το θεμα ειναι αυτοι που δινουν εκπτωση συνπειας εχουν αρκετα ψηλα την kw. αυτοι που δεν δινουν παιζουν ποιο κατω.
mclein Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 http://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/dei-kataftanoun-fouskomenoi-logariasmoi-ekatontadon-evro/ http://www.aftodioikisi.gr/oikonomia/giati-fouskonoun-oi-logariasmoi-tis-dei/ http://newpost.gr/ellada/592755/mponamas-apo-th-deh-oi-foyskwmenoi-logariasmoi-toy-martioy-sto-foyl-oi-rythmizomenes-xrewseis-oyres-gia-thn-entaksh-stis-36-doseis Ψάχνω να βρω και βιντεάκια από τηλεοπτικά ρεπορτάζ, αλλά δε βρίσκω. Πάντως έχω πετύχει σίγουρα δύο στην τηλεόραση τις τελευταίες εβδομάδες. Κάποιοι βέβαια εξακολουθούν να προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μόνο που έχει αλλάξει, είναι η ανάλυση των χρεώσεων. δηλαδή απ'αυτα που παρέθεσες, εμείς καταλαβαίνουμε οτι φταιει η ΔΕΗ ή το μπανανιστάν που μέσω ενός παρεχομενου -υπεραπαραίτητου αγαθού/υπηρεσίας σε φτιάχνει χωρίς βαζελίνη κ σάλιο ;
nvel Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Κάποιοι βέβαια εξακολουθούν να προσπαθούν να μας πείσουν ότι το μόνο που έχει αλλάξει, είναι η ανάλυση των χρεώσεων. η μοναδική χρέωση που έχει αλλάξει είναι το ετμεαρ από 1/1 στα 24,77ευρώ/MWh
telis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Λοιπον...Περυσι ειχα "κερδος" από το ΓΠ 1200 ευρω από τις μεγαλύτερες λογω 5μελους οικογενειας . Μειον φορο 30% καθαρα καπου 800 ευρω τον χρονο ή 60-70 ευρω τον μηνα που εχει δοθεί αντι αύξησης μισθου. Τρομερο ποσο !!! Αν θέλεις μπορείς να.παραιτηθείς και να πας να δουλέψεις σε εναλλακτικό πάροχο
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Αν θέλεις μπορείς να.παραιτηθείς και να πας να δουλέψεις σε εναλλακτικό πάροχο Ευχαριστω για την ...ενημερωση ! Κι εσυ σε άλλο παροχο οσο αντεξει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα