Ather Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Θα μείνουν 2-3 + ΔΕΗ, όπως έχει γίνει και με τις τηλεπικοινωνίες. Είναι στο χέρι του κράτους να ρυθμίζει/ελέγχει για να μην δημιουργούνται φέσια/πιστόλια/κανόνια... Μάλλον η αγορά δεν μπορεί να λειτουργήσει σε κάποιες περιπτώσεις αποτελεσματικά. Τηλεπικοινωνίες (ενσύρματες) μόνο ο ΟΤΕ κάνει επενδύσεις οι άλλες απλά υπάρχουν. Ρεύμα νομίζω μία από τα ίδια. Υγεία; Δείτε στις ΗΠΑ τι συμβαίνει αν κάποιος θέλει περίθαλψη. Διαπιστώνω μία συστηματική επίθεση από τα μέσα... Να φανταστώ πάει για πώληση; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Επενδύσεις για το "last mile" εννοείς. Αλλιώς έχουν δώσει λεφτά για οπτικές μέχρι τα DSLAM στο κάθε Αστικό Κέντρο (καθώς και για τα DSLAM τους εκεί). Τώρα με το vectoring θα αρχίσουν τις επενδύσεις και προς το "last mile" οι Vodafone και Wind.
Ather Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 @Thresh Πιστεύω ότι δε θα μπορέσουν να στρώσουν οπτικές ίνες μέχρι τις καμπίνες (μεγάλη επένδυση) οπότε θα επιβληθεί στον ΟΤΕ να τις νοικιάζει τις καμπίνες στις άλλες εταιρίες. Ίσως υποχρεωθεί πάλι ο ΟΤΕ να συντηρεί το δίκτυο χαλκού. Ίσως τα προϊόντα του ΟΤΕ να έχουν υψηλότερες τιμές των ανταγωνιστών του (για άλλη μία φορά) ώστε να μην κλείσουν οι άλλες εταιρίες. Ίσως πάλι να γίνεται κάτι αντίστοιχο με τη ΔΕΗ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Απριλίου 2017 Αυτό έχουν ανακοινώσει πάντως ότι θα κάνουν όταν αναλάβουν περιοχές για Vectoring. Τώρα αν μέχρι το τέλος της διορίας που έχει δώσει η ΕΕΤΤ δεν δηλώσουν τελικά ενδιαφέρον, θα δείξει. Επίσης για αυτές τις περιοχές οι ΟΤΕ θα παίρνει χονδρική από αυτούς, όπως παίρνουν τώρα αυτοί από τον ΟΤΕ.
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ερώτηση για όποιον ξέρει. Σε κάποιον μετρητή έχει να γίνει μέτρηση 12 μήνες, αν δηλωθεί ηλεκτρονικά η κατανάλωση μέσω της ειδικής ιστοσελίδας του ΔΕΔΔΗΕ, το σύστημα κατά την εκκαθάριση θα λάβει υπόψη του το όλο διάστημα και τις ημέρες κατανάλωσης ή θα το θεωρήσει ως δήλωση καταμέτρησης 2μήνου όπως γίνεται με τους έναντι;
Joshua21 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ερώτηση για όποιον ξέρει. Σε κάποιον μετρητή έχει να γίνει μέτρηση 12 μήνες, αν δηλωθεί ηλεκτρονικά η κατανάλωση μέσω της ειδικής ιστοσελίδας του ΔΕΔΔΗΕ, το σύστημα κατά την εκκαθάριση θα λάβει υπόψη του το όλο διάστημα και τις ημέρες κατανάλωσης ή θα το θεωρήσει ως δήλωση καταμέτρησης 2μήνου όπως γίνεται με τους έναντι; Δεν ξέρω τι εννοείς όταν γράφεις "δήλωση καταμέτρησης 2μήνου όπως γίνεται με τους έναντι". Αν δηλωθεί ηλεκτρονικά η ένδειξη, ο επόμενος λογαριασμός θα είναι εκκαθαριστικός.
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω τι εννοείς όταν γράφεις "δήλωση καταμέτρησης 2μήνου όπως γίνεται με τους έναντι". Αν δηλωθεί ηλεκτρονικά η ένδειξη, ο επόμενος λογαριασμός θα είναι εκκαθαριστικός. Ναι δεν το εξέφρασα καλά. Σε αυτόν τον εκκαθαριστικό που λες οτι βγει, το διάστημα κατανάλωσης θα είναι με βάση την τελευταία μέτρηση που είχε καταγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα και εκδόθηκε ο τελευταίος εκκαθαριστικός;
naive Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Δημοσ. 22 Απριλίου 2017 Ναι δεν το εξέφρασα καλά. Σε αυτόν τον εκκαθαριστικό που λες οτι βγει, το διάστημα κατανάλωσης θα είναι με βάση την τελευταία μέτρηση που είχε καταγραφεί στο ηλεκτρονικό σύστημα και εκδόθηκε ο τελευταίος εκκαθαριστικός; Όταν δίνεις μέτρηση στο ΔΕΔΔΗΕ και αυτός τη δίνει στη ΔΕΗ, η ΔΕΗ δεν καταλαβαίνει αν είναι από δική σου μέτρηση ή των καταμετρητών του ΔΕΔΔΗΕ. Οπότε το αποτέλεσμα στο λογαριασμό θα είναι το ίδιο με το να είχε μετρήσει ο ίδιος ο ΔΕΔΔΗΕ (αν ρωτάς αυτό). 1
naive Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Δημοσ. 23 Απριλίου 2017 Παιδιά μια ερώτηση: Στη ΔΕΗ, το νυχτερινό προσμετράται στις συνολικές KWh για αλλαγή κλίμακας; Δηλαδή αν έχω στο 4μηνο ημερήσια κατανάλωση 1900KWh και νυχτερινή 500KWh, τις 1900 θα τις πληρώσω με 0,0946 ή με 0,10252;
sp3cial Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Παιδιά μου ήρθε φουσκωμένος λογαριασμός πάνω απο το 50% που καταναλώνω.. Μένω μόνη κιόλας... Μπορώ να κάνω κάτι; Να το μετρήσω; Δεν θέλω διακανονισμό. Ή απλά θα το βουλώσω και θα πληρώσω σαν τον μαλάκα;;;
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Παιδιά μου ήρθε φουσκωμένος λογαριασμός πάνω απο το 50% που καταναλώνω.. Μένω μόνη κιόλας... Μπορώ να κάνω κάτι; Να το μετρήσω; Δεν θέλω διακανονισμό. Ή απλά θα το βουλώσω και θα πληρώσω σαν τον μαλάκα;;; Αν είναι εκκαθαριστικος να κοιτάξεις αν ο μετρητης σου γραφει εστω λιγο πιο πανω από αυτό που γραφει σαν τελευταια ενδειξη ο λογαριασμος σου . Αν ναι κλεισε τον γενικο και μετα από 5 λεπτα πηγαινε στον μετρητη μηπως γυριζει και αν γυριζει υπαρχει πρόβλημα. 1
skiabox Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Λογικό είναι αν είσαι μέσα στο σύστημα να πιστεύεις ότι δε θα καταρρεύσει ποτέ. Σα να πιστεύεις ότι θα ζήσουμε νέο κύκλο διορισμών σε σκληρό νόμισμα χωρίς να πάμε στη δραχμή. Δηλαδή θα πληρώνονται στρατιές αργόμισθων σε μια χώρα που δεν παράγει τίποτα σε σκληρό νόμισμα. Ούτε μία πιθανότητα στο δισεκατομμύριο δε δίνω να μην πάμε στη δραχμή (δεδομένου πάντα ότι 99% του κόσμου δε θέλει ούτε μισή μεταρρύθμιση). Εγω ειμαι εξω απο το συστημα (οσο δεν παει κιολας) και θα σου κανω μια πολυ ευκολη ερωτηση.Σε ποια χωρα ακομα και χρεοκοπημενη,ακομα και μετα απο πολεμους εκλεισε ποτε η εταιρια που δινει ρευμα? Μην ακουμε οτι να ναι. Οσο για την οικονομικοπολιτικη σου αναλυση..εμπεριστατωμενη φουλ! Καρανίκα εσύ; Ελα τώρα μη ντρέπεσαι φανερώσου! Ποιος άλλος θα υποστήριζε σφραγιδοπατητές και μεταφορείς χαρτιών σε τεχνολογικό forum!!! Παιδιά μου ήρθε φουσκωμένος λογαριασμός πάνω απο το 50% που καταναλώνω.. Μένω μόνη κιόλας... Μπορώ να κάνω κάτι; Να το μετρήσω; Δεν θέλω διακανονισμό. Ή απλά θα το βουλώσω και θα πληρώσω σαν τον μαλάκα;;; Το μεγάλο κράτος είναι το πιο ακριβό σπορ στον πλανήτη αυτή τη στιγμή καλή μου!
bilya Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Το μεγάλο κράτος είναι το πιο ακριβό σπορ στον πλανήτη αυτή τη στιγμή καλή μου! σταμάτα να σπαμάρεις όλα τα θέματα με τζημεροβλακείες. 4
Ablaoublas_542 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Επενδύσεις για το "last mile" εννοείς. Αλλιώς έχουν δώσει λεφτά για οπτικές μέχρι τα DSLAM στο κάθε Αστικό Κέντρο (καθώς και για τα DSLAM τους εκεί). Τώρα με το vectoring θα αρχίσουν τις επενδύσεις και προς το "last mile" οι Vodafone και Wind. ε καλα αυτο ελειπε να πανε με χαλκο μεχρι το dslam. Ftth αμα ειναι να κανουν οπως η inalan αστο. Τον εξοπλισμο στις συνεγκαταστασεις στα κεντρα του οτε αμα βελτιωσουν το συζηταμε για την ανταγωνιστικοτητα(τεχνικα) με τον ΟΤΕ. Και πριν πεταχτει κανας ασχετος, οχι το οτι με τον ΟΤΕ αγοραζεις 24 και πιανεις 5 δεν εχει να λεει για την τεχνικη υποδομη του δικτυου απο πισω
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 Δημοσ. 24 Απριλίου 2017 http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500140712
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα