YourTrueLegend Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Λυπάμαι, αλλά δε βρίσκω δημιουργικό να προσπαθώ να αντιμετωπίσω προκαταλήψεις. Καλύτερα να ανοίξω κουβέντα με ένα παπά για την ύπαρξη του θεού.Για δευτερη φορα χρησιμοποιεις το ιδιο "επιχειρημα" ως απαντηση σε στοιχεια. Διοτι μονο στοιχεια αναφερω στο ποστ που απαντας με το συγκεκριμενο ευφυολογημα. Το συμπερασμα προφανες. Εχουμε φτασει στο σημειο που συνηδητοποιεις οτι τα μισα απο οσα λες εδω και 2 σελιδες ειναι απλως αβασιμα. Οκ, κατανοητο οτι καθε ανθρωπος αντιδρα διαφορετικα οταν βρισκεται απεναντι σε μια τετοια κατασταση. Δεν περιμενα να παραδεχτεις οτι οντως υπαρχει αυξηση των ΔΥ την τελευταια 2ετια, οταν πριν λιγο το αμφισβητουσες με καθε τροπο. Δυστυχως, σε διαψευδουν πανηγυρικα οι επισημοι αριθμοι. *Κι αυτοι προκατειλημενοι ειναι προφανως 1
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ηρθε ο εναντι του ιουνιου, βλεπω ολους να πληρωνουν λογαριασμους δεη και λεω μονο εγω ειμαι ο τυχερος.
rus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Βρε παιδες μπορειτε να βοηθήσετε λιγο στον υπολογισμο λογ/σμου 4μηνου? Υπαρχουν οι εκονιζομενοι δυο διαδοχικοι λογ/σμοι που αφορουν 4μηνο, δηλ. ενας Εναντι και ενας εκκαθαριστικος. Ο Εναντι παραμενει απληρωτος, ενώ υπαρχουν και παλια χρεη. Πόσο είναι ο λογ/σμος του 4μηνου μόνο?
dtzgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Αν η πρώτη εικόνα είναι ο έναντι και η δεύτερη είναι ο εκκαθαριστικός, τότε: 1099 - 665 = 434€. Στην αρχή του τετραμήνου είχες χρέος 665€ και στο τέλος είχες 1099€. Η διαφορά τους είναι τι χρεώθηκες στο τετράμηνο αυτό.
rus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Eτσι το σκεφτηκα κι εγω, απλα καποιος γνωστος επεμενε σε άλλο νουμερο... Θενκς
dtzgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Αν μπερδεύουν τα 126,52€, αυτά είναι το ρεύμα έναντι, τα οποία προστίθενται στον έναντι και αφαιρούνται στον εκκαθαριστικό (στην περίπτωση αυτή αφαιρούνται ακόμα και αν δεν πληρώθηκαν, γιατί είναι μέσα στα 839€ του ανεξόφλητου προηγούμενου ποσού).
rus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Πληρωθουν δε πληρωθουν τα 126, θα αναφερονται στον εκκαθαριστικο και με πλην? Αυτος μου εβγαλε ένα ποσο στα 560ε. Εγω με τη πρωτη εκτιμηση εβγαλα 260(ειπα 1099-839). Παντως η ΔΕΗ εχει ακριβυνει πολύ το τελευταιο καιρο ε? Γιατι 440 περιπου ητανε και με >2000 κιλοβατώρες(αυτος είναι <2000).
dtzgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ξεκινάει με αρχικό χρέος (ΑΧ) 665€. Στον έναντι, χρεώνεται 126,52€ έναντι ρεύματος διμήνου, συν δήμους, ερτ, κλπ για το Α' δίμηνο (αυτά δεν είναι έναντι -- πάνε με ημερολογιακές μέρες). Άρα ο έναντι περιέχει: ΑΧ + εναντι διμήνου + δήμος/ερτ Α' διμήνου. Εφόσον δεν έχει πληρωθεί τίποτα, όλος ο έναντι γίνεται ανεξόφλητος, και στον επόμενο εκκαθαριστικό, χρεώνεται: το ρεύμα τετραμήνου + δήμος/ερτ/Β' διμήνου + ανεξοφλητο = ρεύμα τετραμήνου + δήμος/ερτ/Β' διμήνου + ΑΧ + εναντι διμήνου + δήμος/ερτ Α' διμήνου = ρεύμα τετραμήνου + δήμος/ερτ/τετραμήνου + ΑΧ + εναντι διμήνου (που έρχεται επειδή χρεώθηκε στον έναντι, αλλά πλέον είναι διπλοχρέωση, γιατί έχει χρεωθεί ήδη το πραγματικό ρεύμα διμήνου) Άρα, στον εκκαθαριστικό, αφαιρούνται τυχόν έναντι χρεώσεις (είτε πληρώθηκαν είτε όχι) γιατί αν μεν πληρώθηκαν ΟΚ, αν όχι έχουν ήδη χρεωθεί με τη μεταφορά του ανεξόφλητου ποσού. Επίσης, δεν βλέπω να αυξήθηκε η ΔΕΗ τα τελευταία 3-4 χρόνια (τουλάχιστο στους δικούς μου λογαριασμούς).
rus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Άρα, στον εκκαθαριστικό, αφαιρούνται τυχόν έναντι χρεώσεις (είτε πληρώθηκαν είτε όχι) γιατί αν μεν πληρώθηκαν ΟΚ, Όταν λες "OK"? Θα ξαναεμφανιστουν στον εκκαθαριστικο, και με πλην? Επίσης, δεν βλέπω να αυξήθηκε η ΔΕΗ τα τελευταία 3-4 χρόνια (τουλάχιστο στους δικούς μου λογαριασμούς). Αν ειναι ετσι τοτε εκανα εγω λαθος και τους υπολογιζα λιγοτερο απ οσο ηταν! Σιγουρα οι Ρυθμιζομενες Χρεωσεις είναι ιδιες τα τελευταια χρονια?
bilya Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Όταν λες "OK"? Θα ξαναεμφανιστουν στον εκκαθαριστικο, και με πλην? Αν ειναι ετσι τοτε εκανα εγω λαθος και τους υπολογιζα λιγοτερο απ οσο ηταν! πλακα κανεις ετσι?? Αφου φαίνεται κ στην φωτο που ανέβασες οτι αφαιρείται ο εναντι.
rus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 πλακα κανεις ετσι?? Αφου φαίνεται κ στην φωτο που ανέβασες οτι αφαιρείται ο εναντι. Δε παρακολούθησες τη συζητηση, οποτε δεν καταλαβες και το ερωτημα. Ο εναντι αυτος είναι απληρωτος. Σε περιπτωση που ηταν πληρωμένος, παλι θα εμφανίζονταν στον εκκαθαριστικο? Αυτό ρωταω, γιατι ο φιλος dtzgr λεει ότι θα εμφανιζονταν και στις δυο περιπτωσεις, αν καταλαβα καλα.
dtzgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Όταν λες "OK"? Θα ξαναεμφανιστουν στον εκκαθαριστικο, και με πλην? Ναι. Μόνο το έναντι ρεύμα, όμως. Ο δήμος/ερτ κλπ είναι πραγματικές χρεώσεις (όχι έναντι), ακόμα και στον έναντι (είναι για τις μέρες που καλύπτει ο έναντι. Δηλαδή, ο εκκαθαριστικός έχει αξία ρεύματος τετραμήνου αλλά ερτ/δήμο κλπ διμήνου). Σιγουρα οι Ρυθμιζομενες Χρεωσεις είναι ιδιες τα τελευταια χρονια? Ίδιες είναι, τουλάχιστο στις καταναλώσεις <2000kwh / τετράμηνο (δεν ξέρω για τις άλλες κλίμακες γιατί δεν καταναλώνω >2000kwh και δεν το παρακολουθώ).
naive Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Άντε να ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ να κόβει επιτέλους το ρεύμα πριν κάποιοι μπαταχτσήδες φτάσουν χρέος 1000+€
rus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Ναι. Μόνο το έναντι ρεύμα, όμως. Ο δήμος/ερτ κλπ είναι πραγματικές χρεώσεις (όχι έναντι), ακόμα και στον έναντι (είναι για τις μέρες που καλύπτει ο έναντι. Δηλαδή, ο εκκαθαριστικός έχει αξία ρεύματος τετραμήνου αλλά ερτ/δήμο κλπ διμήνου). Για το εναντι μιλαμε μονο. Υπαρχει εναντι με ρευμα και εναντι χωρις ρευμα? Aπο κει και περα γνωριζω ότι κάθε διμηνο εχει το δικο του δημο/ερτ/φπα.
dtzgr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Εννοω μόνο το κομμάτι του έναντι που αφορά στο ρεύμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα