Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 931
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εδώ μπας και γνωρίζει κάποιος, Κοινωνικό Τιμολόγιο σε σπίτι που νοικιάζει κάποιος, είναι εφικτό;

Φυσικα αν η παροχη ειναι στο ονομα του και πληροι τα κρητηρια .

Δημοσ.

Για να μην μπερδευτούμε, επειδή η φράση «νοικιάζω ένα σπίτι» έχει δύο έννοιες, εγώ εννοώ την περίπτωση του νοικάρη (αυτού που μπαίνει στο σπίτι), όχι του νοικοκύρη.

Και το ρωτάω γιατί στις προϋποθέσεις διαβάζω κάτι για κύρια κατοικία.

Δημοσ.

Για να μην μπερδευτούμε, επειδή η φράση «νοικιάζω ένα σπίτι» έχει δύο έννοιες, εγώ εννοώ την περίπτωση του νοικάρη (αυτού που μπαίνει στο σπίτι), όχι του νοικοκύρη.

Και το ρωτάω γιατί στις προϋποθέσεις διαβάζω κάτι για κύρια κατοικία

Αν το σπιτι που μενεις εχει την παροχη στο ονομα σου ασχετα αν ειναι δικο σου ή το νοικιαζεις απο αλλον δικαιουσαι κοινωνικο τιμολογιο αν πληρεις τους ορους.

Η ΔΕΗ δεν μπορει να ξερει αν ειναι η κυρια κατοικια σου .

• Like 1
Δημοσ.

Παντα πληρώνω λογαριασμούς πριν λήξουν

Απλα ελειπα διακοπες και το αμελησα, καθως θυμομουν λαθος ημερομηνία ληξης

Εχω ή μαλλον ειχα έκπτωση 15%

Δε πειράζει. Στπν μεθεπόμενο τωρα.

Νοικιαζω σπιτι και έχω κοινονικο κανονικα

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mηπως ξερει κανεις,

γινεται e-bill στον κοινοχρηστο πολυκατοικίας? Αν ναι,  ποια κατηγορια επιλέγεται? "Νομικο προσωπο/εταιρεια" ή "Πελατης πολλαπλου"?

Δημοσ.

Mηπως ξερει κανεις,

γινεται e-bill στον κοινοχρηστο πολυκατοικίας? Αν ναι,  ποια κατηγορια επιλέγεται? "Νομικο προσωπο/εταιρεια" ή "Πελατης πολλαπλου"?

Στη σελιδα της ΔΕΗ για είσοδο στο e-bill αναγράφει κάτω για κοινόχρηστους λογαριασμούς όπου συμπληρώνεις μόνο τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και στο βγάζει. δε χρειάζεται σύνδεση

https://www.dei.gr/Ebill/Login.aspx?lang=1

• Like 1
Δημοσ.

Στη σελιδα της ΔΕΗ για είσοδο στο e-bill αναγράφει κάτω για κοινόχρηστους λογαριασμούς όπου συμπληρώνεις μόνο τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και στο βγάζει. δε χρειάζεται σύνδεση

Εσι...Τωρα τελευταια αλαξε ..Εγω παλια ειχα κανονικο λογαριασμο .

• Like 1
Δημοσ.

A μαλιστα, δεν το ειχα προσεξει :-)

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Σημερα ηρθε ο λογαριασμος και πηγα να παθω ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ 320 ευρω εκ των οποιον ρευμα που καταναλωσα ειναι 150 ευρω τα αλλα 180 ειναι ΕΤΜΕΑΡ ΔΕΔΔΗΕ ΕΡΤ ΔΗΜΟΣ , ειναι τραγικο οι φοροι που πληρωνω να ειναι πιο πολλοι απο το ρευμα που εκαψα.

Μπορω να κανω κατι ?

Υ.Γ

Και να φανταστεις ειμαι και στο ΚΟΤ σαν ανεργος σκεψου να μην ημουν

Δημοσ.

Και να φανταστεις ειμαι και στο ΚΟΤ σαν ανεργος σκεψου να μην ημουν

Μήπως ξεπέρασες τις κιλοβατώρες που δικαιούσαι (1500) και σε χρέωσαν χωρίς το ΚΟΤ;

Δημοσ.

Μήπως ξεπέρασες τις κιλοβατώρες που δικαιούσαι (1500) και σε χρέωσαν χωρίς το ΚΟΤ;

ok αυτο ειναι λογικο αφου τα εκαψα να τα πληρωσω τις αλλες βλακιες γιατι να πληρωνουμε ?

Δημοσ.

Kαλα, 1500 κιλοβατώρες είναι για να μενεις μονος σου και να κανεις ασκητικη ζωη.

Ή να εχεις ηλιακο θερμοσιφωνα και φυσικο αεριο

Δημοσ.

Kαλα, 1500 κιλοβατώρες είναι για να μενεις μονος σου και να κανεις ασκητικη ζωη.

Ή να εχεις ηλιακο θερμοσιφωνα και φυσικο αεριο

Όντως δεν ειναι πολλές, αλλα αν εισαι σπάταλος δεν σου φτάνουν και παραπάνω να ειναι οι κιλοβατώρες.

Αν εισαι λιγο προσεκτικός φτάνουν και περισσεύουν.

Δημοσ.

Όντως δεν ειναι πολλές, αλλα αν εισαι σπάταλος δεν σου φτάνουν και παραπάνω να ειναι οι κιλοβατώρες.

Αν εισαι λιγο προσεκτικός φτάνουν και περισσεύουν.

αναγκαστικα τωρα το καλοκαιρι επαιζε κλιματιστικο στο φουλ αλλα και παλι οι "κρυφες" χρεωσεις κανουν τον λογαριασμο τοσο υψηλο και οχι το ρευμα που καις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...