Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο παράδειγμα, δλδ αριθμός λαμπτήρων και μέσος όρος ωρών χρήσης ανά μέρα, δεν γίνεται να πάρεις απάντηση, ούτε καν στο περίπου... 1
Joshua21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 To θεμα δεν είναι τι εχω εγω αλλα τι θα κερδισει καποιος αν αλλαξει τις κοινες λαμπες με led, όπως προταθηκε. Έλα όμως που πρέπει να ξέρουμε και τι έχει και τι καταναλώνει κάποιος ώστε να υπολογίσουμε τι θα κερδίσει βάζοντας led. Oι led πάντως σε γενικές γραμμές καίνε περίπου 80-85% λιγότερο σε σχέση με τις κοινές πυρακτώσεως. Αν κάποιος καταναλώνει με πυρακτώσεως πχ 200kwh για φωτισμό με led θα κερδίσει 160-170khw, αν καταναλώνει 20 θα κερδίσει 16-17kwh.
rus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν υπάρχει συγκεκριμένο παράδειγμα, δλδ αριθμός λαμπτήρων και μέσος όρος ωρών χρήσης ανά μέρα, δεν γίνεται να πάρεις απάντηση, ούτε καν στο περίπου... Ειπαμε, 6-8 λαμπες για ένα τριαρι, αλλα τι σημασια εχει ο αριθμος και οι ωρες χρησης? τη διαφορα μεταξυ κοινων λαμπτηρων και λαμπτηρων led θελουμε να μαθουμε, όχι τη διαφορα σε ενα συγκεκριμενο σπιτι. Oι led πάντως σε γενικές γραμμές καίνε περίπου 80-85% λιγότερο σε σχέση με τις κοινές πυρακτώσεως. Αν κάποιος καταναλώνει με πυρακτώσεως πχ 200kwh για φωτισμό με led θα κερδίσει 160-170khw, αν καταναλώνει 20 θα κερδίσει 16-17kwh. Εκτος από τις κοινες πυρακτωσεως και τις led, δεν υπαρχουν ενδιαμεσοι τυποι λαμπτηρων? 16-17kwh ανα τετραμηνο?
Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Ειπαμε, 6-8 λαμπες για ένα τριαρι, αλλα τι σημασια εχει ο αριθμος και οι ωρες χρησης? Απαντήθηκε ήδη αυτό, αν δεν ξέρουμε αριθμό/τύπο/ώρες χρήσης δεν μπορούμε να υπολογίσουμε ούτε στο περίπου το κέρδος που θα έχουμε με led. τη διαφορα μεταξυ κοινων λαμπτηρων και λαμπτηρων led θελουμε να μαθουμε, όχι τη διαφορα σε ενα συγκεκριμενο σπιτι. Άλλο ρώτησες πριν... ρώτησες πόσες κιλοβατώρες μικρότερη κατανάλωση θα έχουμε με τη χρήση led σε συγκεκριμένο σπίτι... Επίσης έχει απαντηθεί και αυτό που ρωτάς τώρα, οι led καίνε 80-85% λιγότερο σε σχέση με τις απλές πυρακτώσεως, δες post #782 Εκτος από τις κοινες πυρακτωσεως και τις led, δεν υπαρχουν ενδιαμεσοι τυποι λαμπτηρων? Φυσικά και υπάρχουν. 16-17kwh ανα τετραμηνο? Εφόσον η κατανάλωση τετραμήνου ήταν 20 ναι, το κέρδος θα είναι 16-17 ανά τετράμηνο. 1
rus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Απαντήθηκε ήδη αυτό, αν δεν ξέρουμε αριθμό/τύπο/ώρες χρήσης δεν μπορούμε να υπολογίσουμε ούτε στο περίπου το κέρδος που θα έχουμε με led. Ο αριθμος ή οι ωρες χρησης δεν εχουν σημασια. Βαλε μια λαμπα και μια ωρα. Μετα απλα πολλαπλασιαζεις. Ο τυπος ειναι κατι που το ρωτησα, ποιοι τυποι υπαρχουν πλην των πυρακτωσεως? Eιναι σημαντικες οι μεταξυ τους διαφορες? Άλλο ρώτησες πριν... ρώτησες πόσες κιλοβατώρες μικρότερη κατανάλωση θα έχουμε με τη χρήση led σε συγκεκριμένο σπίτι... Συγκριτικα θελουμε τη διαφορα για να δουμε τι κερδιζουμε. Γενικα, μετα ο καθενας μπορει να υπολογισει για το συγκεκριμενο σπιτι του. Παραδειγμα ένα τριαρι εφερα με 6-8 λαμπες, μη κολλας εκει.
Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Ο αριθμος ή οι ωρες χρησης δεν εχουν σημασια. Βαλε μια λαμπα και μια ωρα. Μετα απλα πολλαπλασιαζεις. Ο τυπος ειναι κατι που το ρωτησα, ποιοι τυποι υπαρχουν πλην των πυρακτωσεως? Eιναι σημαντικες οι μεταξυ τους διαφορες? Συγκριτικα θελουμε τη διαφορα για να δουμε τι κερδιζουμε. Γενικα, όχι συγκεκριμενα. Ο καθενας μπορει μετα να υπολογισει για το συγκεκριμενο σπιτι του. Παραδειγμα ένα τριαρι εφερα με 6-8 λαμπες. Επιμένεις να μην θέλεις να καταλάβεις... δεν τρέχει τίποτα, απλά έτσι δεν θα πάρεις ποτέ την απάντηση που ψάχνεις. Όσο για τους τύπους, δες το παρακάτω link: http://www.mrled.gr/.-antistoichia-fotistikis-apodosis-metaksu-lamptira-puraktoseos-lamptira-fthorismou-kai-lamptira-led.html 1
rus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Επιμένεις να μην θέλεις να καταλάβεις... δεν τρέχει τίποτα, απλά έτσι δεν θα πάρεις ποτέ την απάντηση που ψάχνεις. Τι δε θελω να καταλαβω? Όσο για τους τύπους, δες το παρακάτω link: http://www.mrled.gr/.-antistoichia-fotistikis-apodosis-metaksu-lamptira-puraktoseos-lamptira-fthorismou-kai-lamptira-led.html Αρα μεταξυ των πυρακτωσεως και των led υπαρχει μονο μια κατηγορια, οι φθορισμου(στο κειμενο εχει και άλλη μια).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2017 Ναι η οικονομίας που λέει είναι κάτι σαν υποκατηγορία του φθορισμού, CFL (Compact Fluorescent Lamps) συμπαγής λαμπτήρες φθορισμού. Αυτές είχαμε μετά τις πυρακτώσεως και πριν τις LED, ασφαλώς χρησιμοποιούνται ακόμα...
chill Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Σε εισπρακτικές αναθέτει την είσπραξη των οφειλομένων η ΔΕΗ Και ξαφνικά οι ανεπρόκοποι θα γίνουν νοικοκυραίοι !!! MAGIC!!!
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 καιρος ηταν. εχουν αργησει και πολυ μαλιστα ! Λαθος κατά την γνωμη μου. Μονο με διακοπη συνδεσης καταλαβαινουν μερικοι.Τοτε μονο βρισκουν λεφτα .
mclein Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2017 Λαθος κατά την γνωμη μου. Μονο με διακοπη συνδεσης καταλαβαινουν μερικοι.Τοτε μονο βρισκουν λεφτα . εννοειται. μετα την προσπαθεια της εισπρακτικης ελπιζω πως θα πεφτει μαχαιρι ! ειδικα κατι περιεργοι που δεν πληρωνουν απο επιλογη κ οχι απο αναγκη, πρωτοι στη λιστα.
thanasis19 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Σε άλλους κόβουν λογαριασμούς για λίγα ευρώ, κι εγώ που θέλω να κόψουν μια σύνδεση που έχει φτάσει στο 1000ρικο δε το κόβουν (3 χρόνια οφειλες!). Αλήθεια πώς λειτουργεί το σύστημα των διακοπών?
rus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Σε άλλους κόβουν λογαριασμούς για λίγα ευρώ, κι εγώ που θέλω να κόψουν μια σύνδεση που έχει φτάσει στο 1000ρικο δε το κόβουν (3 χρόνια οφειλες!). Αλήθεια πώς λειτουργεί το σύστημα των διακοπών? Ενας γνωστος μου ευχεται να του κοψουν το ρευμα σε ένα ακατοικητο σπιτι που εχει στο χωριο ωστε να μην χρεωνεται κάθε διμηνο ερτ, δημοτικα τελη, παγιο, φπα. Επισης εχει φτασει το 1000ρικο. Αλλα δεν το κοβουν.
naive Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2017 Ενας γνωστος μου ευχεται να του κοψουν το ρευμα σε ένα ακατοικητο σπιτι που εχει στο χωριο ωστε να μην χρεωνεται κάθε διμηνο ερτ, δημοτικα τελη, παγιο, φπα. Επισης εχει φτασει το 1000ρικο. Αλλα δεν το κοβουν. Γιατί δεν το κόβει μόνος του;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα