moure Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Παντως ειχα ακουσει οτι τους ψηφιακούς δε μπορούν να τους πειράξουν εκτος αν εχουν τιποτα bypass ξερω γω..Αυτός που ανέφερα κάτι τέτοιο που λες είχε κάνει.Είχε βγάλει από την γραμμή του τις ενεργοβόρες συσκευές (θερμοσίφωνα,κουζίνα,κλπ) και έτσι φαίνονταν να έχει συνέχεια χαμηλές καταναλώσεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Αυτός που ανέφερα κάτι τέτοιο που λες είχε κάνει. Είχε βγάλει από την γραμμή του τις ενεργοβόρες συσκευές (θερμοσίφωνα,κουζίνα,κλπ) και έτσι φαίνονταν να έχει συνέχεια χαμηλές καταναλώσεις. Και από που επερνε ρευμα για αυτές ?
moure Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Και από που επερνε ρευμα για αυτές ?Μου τα είχε εξηγήσει τότε αλλά επειδή η μνήμη μου είναι λίγο για τα μπάζα και το θέμα δεν με ενδιέφερε τεχνικά δεν μπορω να σου απαντήσω. 1
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Γιάννη θα μας πεις τι ξέρεις για τις αυξήσεις; Τι να περιμένουμε σε λίγες μέρες που θα έρθει ο λογαριασμός; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Γιάννη θα μας πεις τι ξέρεις για τις αυξήσεις; Τι να περιμένουμε σε λίγες μέρες που θα έρθει ο λογαριασμός; Αν και είναι θεμα ΔΕΗ και είμαι ΔΕΔΔΗΕ δεν ξερω να υπαρξουν αυξησεις .
Christos21417 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Πως να βαρέσει κανόνι η ΔΕΗ και τι θα γίνει μετά δηλαδή; Αν φτάσουμε σε τέτοιο σημείο θα έχουν καταρρεύσει όλα πιστεύω! Οι άλλοι πάροχοι δεν έχουν εξάρτηση από τη ΔΕΗ; Μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν αν βαρέσει κανόνι η ΔΕΗ; Η ΔΕΗ δεν έχει σχέση με τις άλλες εταιρίες. Ο ΔΕΔΔΗΕ έχει σχέση που είναι ο πάροχος ρεύματος. Όλες αυτές οι χρεώσεις είναι του ΔΕΔΔΗΕ. Η ΔΕΗ απλά βάζει την τιμή που της δίνει ο ΔΕΔΔΗΕ από τις μετρήσεις. Αν φύγει κάποιος από τη ΔΕΗ και πάει σ άλλη εταιρεία είναι σα να αλλάζει λογιστη. Πάλι στον ΔΕΔΔΗΕ μένει. 3
skiabox Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 ......Εχουν το 10% της συνολικης παραγωγης . Δεν θα βαρεσει ποτε κανονι η ΔΕΗ . Αλλα προβλήματα θα εχει που πιθανον να αυξησει τα τιμολογια και ισως αυτό είναι το ζητουμενο . Λογικό είναι αν είσαι μέσα στο σύστημα να πιστεύεις ότι δε θα καταρρεύσει ποτέ. Σα να πιστεύεις ότι θα ζήσουμε νέο κύκλο διορισμών σε σκληρό νόμισμα χωρίς να πάμε στη δραχμή. Δηλαδή θα πληρώνονται στρατιές αργόμισθων σε μια χώρα που δεν παράγει τίποτα σε σκληρό νόμισμα. Ούτε μία πιθανότητα στο δισεκατομμύριο δε δίνω να μην πάμε στη δραχμή (δεδομένου πάντα ότι 99% του κόσμου δε θέλει ούτε μισή μεταρρύθμιση).
azuli Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Λογικό είναι αν είσαι μέσα στο σύστημα να πιστεύεις ότι δε θα καταρρεύσει ποτέ. Σα να πιστεύεις ότι θα ζήσουμε νέο κύκλο διορισμών σε σκληρό νόμισμα χωρίς να πάμε στη δραχμή. Δηλαδή θα πληρώνονται στρατιές αργόμισθων σε μια χώρα που δεν παράγει τίποτα σε σκληρό νόμισμα. Ούτε μία πιθανότητα στο δισεκατομμύριο δε δίνω να μην πάμε στη δραχμή (δεδομένου πάντα ότι 99% του κόσμου δε θέλει ούτε μισή μεταρρύθμιση). Εγω ειμαι εξω απο το συστημα (οσο δεν παει κιολας) και θα σου κανω μια πολυ ευκολη ερωτηση.Σε ποια χωρα ακομα και χρεοκοπημενη,ακομα και μετα απο πολεμους εκλεισε ποτε η εταιρια που δινει ρευμα? Μην ακουμε οτι να ναι. Οσο για την οικονομικοπολιτικη σου αναλυση..εμπεριστατωμενη φουλ! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2017 από azuli 1
futureshock Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 950kw καταναλωση για μια γκαρσονιερα 35τ.μ . με εναν θερμοπομπο να δουλευει με θερμοστατη και ενα θερμοσιφωνα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Πως να βαρέσει κανόνι η ΔΕΗ και τι θα γίνει μετά δηλαδή; Αν φτάσουμε σε τέτοιο σημείο θα έχουν καταρρεύσει όλα πιστεύω! Οι άλλοι πάροχοι δεν έχουν εξάρτηση από τη ΔΕΗ; Μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν αν βαρέσει κανόνι η ΔΕΗ; Δεν ξέρω πως θα βαρέσει κανόνι η ΔΕΗ. Ξέρω οτι στο σπίτι μου δεν πέρασανε να μετρήσουνε επί 1 έτος τον μετρητή και όταν τηλεφωνούμε στο κέντρο καταμέτρησης δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα είτε γιατί τα ξύνουν είτε για άλλον λόγο, τώρα περιμένουμε να μας ενημερώσουν από τον ΔΕΔΔΗΕ πότε θα περάσει άνθρωπος για να καταγράψει την ένδειξη του μετρητή. Aka επι ένα χρόνο υπάρχει κατανάλωση ενέργειας που δεν έχει καταγραφεί στο σύστημα και δεν έχει πληρωθεί στην ΔΕΗ. Ξέρω οτι το παραπάνω πρόβλημα σε ίδιο ή μικρότερο βαθμό συμβαίνει και σε άλλα άτομα, οπότε φαντάσου σε πόσες χιλιάδες άτομα δεν καταγράφεται η μέτρηση επι κάποιο χρονικό διάστημα πράγμα που σημαίνει οτι χιλιάδες κιλοβατώρες καταναλώνονται από το σύστημα ενώ η καταγραφή και η πληρωμή της ενέργειας θα γίνει αρκετά ετεροχρονισμένα. Ξέρω οτι γίνεται της πόπης από παραβιάσεις μετρητών. Τα προβλήματα που ανέφερα παραπάνω εντείνουν το φαινόμενο αφού δημιουργείται κλίμα οτι η ΔΕΗ δεν ενδιαφέρεται να κυνηγήσει τους παράνομους και να ελέγξει τι γίνεται στα ρολόγια. Ξέρω οτι γίνονται καταλήψεις σε κτίρια και συνδέουν παράνομα το ρεύμα χωρίς να στείλει το κράτος τα ΜΑΤ και συνεργεία να σκάψουν και να το κόψουν από τον δρόμο. Ξέρω πολυκατοικία που έχουνε σπάσει τους μετρητές και έχιε ξηλωθεί όλο το καπάκι μπροστά ενώ οι σφραγίδες είναι ακουμπισμένες στο πάνω μέρος, δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα. Βάλε σε όλα αυτά τα ήδη πολλά χρέη, την νοοτροπία που έχει διαμορφωθεί οτι δεν σου κόβουν το ρεύμα αν δεν πληρώσεις. Σαφώς και υπάρχουν άτομα που έχουν προβλήματα και το κράτος θα πρέπει να λαμβάνει κοινωνικά μέτρα αλλά εδώ βρίσκει ερρείσματα ο οποιοσδήποτε και δεν πληρώνει παίζοντάς το φτωχός. Με όλα τα παραπάνω είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι. Εδώ στην περιοχή μου και μιλάμε για κέντρο Αθήνας έχουμε αρκετές διακοπές ρεύματος από τον Ιανουάριο και με βάζει σε σκέψεις για διάφορα. 1
phanispal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Αν και είναι θεμα ΔΕΗ και είμαι ΔΕΔΔΗΕ δεν ξερω να υπαρξουν αυξησεις . Σου φαίνονται λογικά τα νούμερα δηλαδή; Του futureshock παραπάνω του ήρθε 143 με 950kWh απ' ότι λέει. Εμένα με ~1600 πόσο θα μου έρθει δηλαδή; Προχθές έπαιξε ένα ρεπορτάζ στην τηλεόραση, αλλά δεν είπαν κάτι ουσιαστικό. Τι σκατά γίνεται; 1
zio10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Οι άλλοι πάροχοι βάζουν δικούς τους μετρητές; Πως μετράνε την κατανάλωση, αυτόματα ή περνάει κάποιος;
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Οι άλλοι πάροχοι βάζουν δικούς τους μετρητές; Πως μετράνε την κατανάλωση, αυτόματα ή περνάει κάποιος; Οχι βεβαια .....Οι μετρητες παραμενουν οι ιδιοι και την καταμετρηση για ολους την κανει ο ΔΕΔΔΗΕ. 1
ParhsG Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 http://www.akouseto.gr/ypologismos-logariasmou-deh/ Απο εδω μπορειτε να υπολογισετε 1
Christos21417 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω πως θα βαρέσει κανόνι η ΔΕΗ. Ξέρω οτι στο σπίτι μου δεν πέρασανε να μετρήσουνε επί 1 έτος τον μετρητή και όταν τηλεφωνούμε στο κέντρο καταμέτρησης δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα είτε γιατί τα ξύνουν είτε για άλλον λόγο, τώρα περιμένουμε να μας ενημερώσουν από τον ΔΕΔΔΗΕ πότε θα περάσει άνθρωπος για να καταγράψει την ένδειξη του μετρητή. Aka επι ένα χρόνο υπάρχει κατανάλωση ενέργειας που δεν έχει καταγραφεί στο σύστημα και δεν έχει πληρωθεί στην ΔΕΗ. Ξέρω οτι το παραπάνω πρόβλημα σε ίδιο ή μικρότερο βαθμό συμβαίνει και σε άλλα άτομα, οπότε φαντάσου σε πόσες χιλιάδες άτομα δεν καταγράφεται η μέτρηση επι κάποιο χρονικό διάστημα πράγμα που σημαίνει οτι χιλιάδες κιλοβατώρες καταναλώνονται από το σύστημα ενώ η καταγραφή και η πληρωμή της ενέργειας θα γίνει αρκετά ετεροχρονισμένα. Ξέρω οτι γίνεται της πόπης από παραβιάσεις μετρητών. Τα προβλήματα που ανέφερα παραπάνω εντείνουν το φαινόμενο αφού δημιουργείται κλίμα οτι η ΔΕΗ δεν ενδιαφέρεται να κυνηγήσει τους παράνομους και να ελέγξει τι γίνεται στα ρολόγια. Ξέρω οτι γίνονται καταλήψεις σε κτίρια και συνδέουν παράνομα το ρεύμα χωρίς να στείλει το κράτος τα ΜΑΤ και συνεργεία να σκάψουν και να το κόψουν από τον δρόμο. Ξέρω πολυκατοικία που έχουνε σπάσει τους μετρητές και έχιε ξηλωθεί όλο το καπάκι μπροστά ενώ οι σφραγίδες είναι ακουμπισμένες στο πάνω μέρος, δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα. Βάλε σε όλα αυτά τα ήδη πολλά χρέη, την νοοτροπία που έχει διαμορφωθεί οτι δεν σου κόβουν το ρεύμα αν δεν πληρώσεις. Σαφώς και υπάρχουν άτομα που έχουν προβλήματα και το κράτος θα πρέπει να λαμβάνει κοινωνικά μέτρα αλλά εδώ βρίσκει ερρείσματα ο οποιοσδήποτε και δεν πληρώνει παίζοντάς το φτωχός. Με όλα τα παραπάνω είναι θέμα χρόνου να συμβεί κάτι. Εδώ στην περιοχή μου και μιλάμε για κέντρο Αθήνας έχουμε αρκετές διακοπές ρεύματος από τον Ιανουάριο και με βάζει σε σκέψεις για διάφορα. Την μέτρηση μπορείς να την καταχωρήσεις και εσύ στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ σε περίπτωση που δεν απαντάνε. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2017 από Christos21417 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα