Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου φαίνονται λογικά τα νούμερα δηλαδή;

Του futureshock παραπάνω του ήρθε 143 με 950kWh απ' ότι λέει.

Εμένα με ~1600 πόσο θα μου έρθει δηλαδή;

Προχθές έπαιξε ένα ρεπορτάζ στην τηλεόραση, αλλά δεν είπαν κάτι ουσιαστικό.

Τι σκατά γίνεται;

στο πατρικο μας ειμαστε λιγο πανω απο τις 2000kw. Περιμενουμε μεθαυριο να εκδοθει ο λογαριασμος να κλαψουνε μανουλες.

Τι κοστος εχει να μπει στον λογαριασμο το νυχτερινο ρευμα;  Ειδα για μια χρεωση 34+ φπα εφαπαξ . Ισχυει ; 

Δημοσ.

2000kwh με 2000kwh εχει μεγάλη διαφορά γιατι αλλάξει η κλιμακα.. Δηλαδη μπορει 1kw να τη πληρώσεις +50++..

Σε μενα για 2000 ειναι 450~ τετραμηνο 

Αν παω 2001 ειναι 520..

• Like 2
Δημοσ.

στο πατρικο μας ειμαστε λιγο πανω απο τις 2000kw. Περιμενουμε μεθαυριο να εκδοθει ο λογαριασμος να κλαψουνε μανουλες.

Τι κοστος εχει να μπει στον λογαριασμο το νυχτερινο ρευμα; Ειδα για μια χρεωση 34+ φπα εφαπαξ . Ισχυει ;

Το κόστος είναι ελάχιστο για να μπεί το νυχτερινό,το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν μετρητές και μπορεί να περιμένεις πάνω από χρόνο για να σου βάλουνε καινούργιο μετρητή και να γίνει η ενεργοποίηση του νυχτερινου

• Like 1
Δημοσ.

2000kwh με 2000kwh εχει μεγάλη διαφορά γιατι αλλάξει η κλιμακα.. Δηλαδη μπορει 1kw να τη πληρώσεις +50++..

Σε μενα για 2000 ειναι 450~ τετραμηνο 

Αν παω 2001 ειναι 520..

ναι το ξερω, στον προηγουμενο εκκαθαριστικο ηρθε 2014kw .  :cry:

Το κόστος είναι ελάχιστο για να μπεί το νυχτερινό,το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν μετρητές και μπορεί να περιμένεις πάνω από χρόνο για να σου βάλουνε καινούργιο μετρητή και να γίνει η ενεργοποίηση του νυχτερινου

:shock:

Δημοσ.

Τι κοστος εχει να μπει στον λογαριασμο το νυχτερινο ρευμα;  Ειδα για μια χρεωση 34+ φπα εφαπαξ . Ισχυει ; 

Ναι ισχυει και συμφερει .

Δημοσ.

Και να το δει τι θα κάνει ομως..

καθε μήνα η και λιγκότερο μπορεί να σημειώνει τι καίει και ανάλογα να αναπροσαρμόζει την κατανάλωση του τις συνήθειες του. λιγη ενεργειακή συνείδηση δε βλάπτει.

χώρια τα λεφτα που σου μένουνε αμα δε περάσεις τις 2000.

Δημοσ.

βαλε κανα μετρητή στον πίνακα σου να βλέπεις περίπου που είσαι

λεει αυτο και μπορουμε να "κοψουμε" kw αν δουμε οτι ξεφευγουμε για τοσο λιγο. Αλλα το κοστος παλι φοβαμε για τον μετρητη + εγκατασταση.  

Δημοσ.

τοτε απλά μετράς με τον μετρητή της δεη. πάρε μια απο αυτες τις παπαριες που μπαινουνε ανάμεσα σε πρίζες και σου μετραν κατανάλωση που εχει και το eshop. 

όταν βλέπεις νούμερα σε πιάνει η καρδιά σου ναφήσεις αναμμενο το πισι γιατι θα γυρίσεις σε μιση ώρα ξερω γω.

Δημοσ.

Εν μέρη ισχυει και μείωσα τη κατανάλωση έτσι εκει που θα πήγαινε 3.500kw πιστευω να φτάσει 2.000kw.

Αλλά δεν εξαρτάται παντα απο σένα. Δλδ δε μπορεις να πείσεις τα αλλα ατομα στο σπίτι πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

Εν μέρη ισχυει και μείωσα τη κατανάλωση έτσι εκει που θα πήγαινε 3.500kw πιστευω να φτάσει 2.000kw.

Αλλά δεν εξαρτάται παντα απο σένα. Δλδ δε μπορεις να πείσεις τα αλλα ατομα στο σπίτι πάντα.

προφανώς δε λεω να κόψουμε τον θερμοσίφωνα να κάνουμε μπάνιο σάββατο.  :P

αλλά μικρές παρεμβάσεις μπορείς να κάνεις, πχ σβήνεις φώτα όπου δε βρίσκεσαι, κλιματιστικά στις σωστες θερμοκρασίες χειμώνα καλοκαίρι, πλυντήρια νυχτα αν εχεις νυχτερινο, εξωτερικά φώτα led και με διακόπτη μερας νύχτας, δεν αφήνεις συσκευές stand-by και άλλα διαφορα. 

Δημοσ.

τελικά εγώ πήρα στην ΔΕΗ απλα για να ρωτήσω περι τη είναι τα περίεργα ΥΚΩ,ΕΤΜΕΑΡ κλπ και δεν ήξερε ούτε αυτή εκει πέρα, να πάρω λέει τηλέφωνο.

Επειδή το σκέφτομαι πολύ να αλλάξω σε άλλο πάροχο πιστεύεται ότι αξίζει; για 2500kWh τα 514 ευρώ μου ήρθανε πολύ καπάκι.

έστω και 100 ευρώ να γλιτώσω το 4μηνο μου αρκεί.

Η nrg μου φαίνεται πάντως αξιόπιστη εταιρία. εσείς πια προτείνεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...