Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την μέτρηση μπορείς να την καταχωρήσεις και εσύ στην ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ σε περίπτωση που δεν απαντάνε.

Δυστυχώς δεν μπορώ γιατί δεν μου αναφέρει επάνω στον λογαριασμό μου σε ποιες ημερομηνίες μπορώ να μπω να την καταχωρήσω την μέτρηση. Παλαιότερα το έγραφε, προφανώς επειδή δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα για καιρό με κάποια ένδειξη μετρητή δεν μου λέει τώρα πότε μπορώ να μπω από το internet.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν μπορώ γιατί δεν μου αναφέρει επάνω στον λογαριασμό μου σε ποιες ημερομηνίες μπορώ να μπω να την καταχωρήσω την μέτρηση. Παλαιότερα το έγραφε, προφανώς επειδή δεν έχει ενημερωθεί το σύστημα για καιρό με κάποια ένδειξη μετρητή δεν μου λέει τώρα πότε μπορώ να μπω από το internet.

Παρε  το 11500  .

http://www.deddie.gr/el/upiresies/11500-tilefwniko-kentro-enimerwsis-pelaton

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά πήγα να το δηλώσω τώρα τυχαία να δω αν θα το δεχτεί το σύστημα και λέει να ξαναπροσπαθήσω 19/04 με 25/04. Πάλι καλά που έμαθα τις ημερομηνίες γιατί ο λογαριασμός μου δεν τις αναγράφει. Αν δεν έρθει ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ την επόμενη εβδομάδα που με ενημέρωσαν οτι θα περάσουνε, θα περιμένω εκείνη την ημερομηνία για να καταχωρήσω την ένδειξη.

Ιουυυυ. Πόση κατανάλωση είχες ρε αρχηγέ;

Δημοσ.

Ιουυυυ. Πόση κατανάλωση είχες ρε αρχηγέ;

Δεν ειναι δικο μου ρε :P Του τυπου στο reddit ειναι, αλλα λογικα ειχε καλη καταναλωση αφου μιλαει για 2 heaters των 2ΚW + a/c

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι δικο μου ρε :P Του τυπου στο reddit ειναι, αλλα λογικα ειχε καλη καταναλωση αφου μιλαει για 2 heaters των 2ΚW + a/c

Και 2 μπάνια την ημέρα. Αλλά μιλάμε ο τυπάς είναι 5μελης οικογένεια μόνος του. Τέτοια κατανάλωση δε θα είχε όπως λέει σε γκαρσονιέρα ούτε αν ήταν σε ταράτσα χωρίς σκέπη

• Like 1
Δημοσ.

Κοινωνικο εννοουσα ναι.ελπιζω να μην με βαλουν να πληρωσω διαφορα ρευματος για 1.5 χρονο.

Αλλαξε αμεσα το ονομα στην παροχη .Εκανες χρηση σε κατι που δεν δικαιουσαι .Ελπιζω να μην εχεις μπλεξιματα αλλα οσο το αργεις τοσο χειροτερα.

Δημοσ.

Καθόλου λογικό να του ήρθε καμπανα.

Πολύ λογικό το νούμερο για το ρεύμα εντελώς ηλίθιες οι συνολικές χρεώσεις που είναι πάνω από το ποσο για το ρευμα που κατανάλωσε!!!

Κλαίω με αυτούς που από κάτω του γράφουν You can still run away... Πόσο δίκαιο έχουν.

Δημοσ.

Για το νυχτερινό αν είσαι 23:00 -07:00 και ζητήσεις αλλάξει σε σπάσει να ξέρεις πως αν αλλάξεις γνώμη πάλι δεν θα ξαναπάς στο 23:00 - 07:00

*να αλλάξει σε σπαστο. Έκανε αυτόματη διόρθωση και δεν βλέπω edit από κινητό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...