Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα το πρωί που ήρθα είχε διορθωθεί.

Δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση από την wind γιατί είχε συμβεί αυτό. Το router έτσι και αλλιώς που είχα ήταν ένα tp link . Έφαγε τα restart του αλλά δεν νομίζω να έφταιγε αυτό γιατί είχε πρόβλημα μόνο με το server Που φιλοξενεί το site και τα mail μας (μεγάλη καθυστέρηση)

Τέσπα. Όλα καλά προς το παρόν

Για την ιστορία. Το site είναι το foteinon.gr το οποίο έχει στηθεί από την αρχή και παλεύουμε τον τελευταίο ενάμιση μήνα

Επεξ/σία από ΜΑΝΩΛΗΣ1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπορεί να έκαναν καμιά μαλακία με τα dns tables και να είχε πρόβλημα το routing.

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί που ήρθα είχε διορθωθεί.

Δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση από την wind γιατί είχε συμβεί αυτό. Το router έτσι και αλλιώς που είχα ήταν ένα tp link . Έφαγε τα restart του αλλά δεν νομίζω να έφταιγε αυτό γιατί είχε πρόβλημα μόνο με το server Που φιλοξενεί το site και τα mail μας (μεγάλη καθυστέρηση)

Τέσπα. Όλα καλά προς το παρόν

Για την ιστορία. Το site είναι το foteinon.gr το οποίο έχει στηθεί από την αρχή και παλεύουμε τον τελευταίο ενάμιση μήνα

Eνδεχομένως να είχε φάει κάποιο σκάλωμα ο router. Ή όπως είπε ο elorant να είχαν διαφορετικό routing για συγκεκριμένα ranges και με την επανεκκίνηση να άλλαξε η IP και να έγινε χρήση άλλης διαδρομής.

Δημοσ.

Eνδεχομένως να είχε φάει κάποιο σκάλωμα ο router. Ή όπως είπε ο elorant να είχαν διαφορετικό routing για συγκεκριμένα ranges και με την επανεκκίνηση να άλλαξε η IP και να έγινε χρήση άλλης διαδρομής.

Έχουμε στατική ip εδώ στην εταιρεία. 

Μίλησα με την wind και μου είπαν να προσθέσω το dns τους μέσα στις συνδέσεις των υπολογιστών.

Εγώ τους είπα ότι το πρόβλημα έχει λυθεί από την Πέμπτη χωρίς να κάνουμε εμείς κάτι και οτι από άλλες συνδέσεις ΟΤΕ και CYTA και FORTHNET έπαιζε κανονικα το site

Αυτοί πάντως είπαν ότι έκαναν όλους τους ελέγχους και πως δεν βρηκαν πρόβλημα 

Το να έφτιαξε μόνο του αποκλείεται. Απλά κατι μπορεί να αλλάξαν σε πιο πάνω hop από την wind και να έφτιαξε χωρίς να ξέρουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...