lambros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Αρχη τον cc ειχα βγαλει την moneysafe card και εκανα αγορες για αλλους για να μην φαινονται απο τον δικο μου λογαριασμο εμβασματα στην revolut. Μικρο ποσα μην φανταστειτε 100 - 200 το χρονο. Τωρα που εγινε ταυτοποιηση πιστευεται οτι φακελο8ικαμε και θα δειχνει αυτο η στην my choice card η οχι?? ΜΕ την my choice card αγοραζεις κανονικα απο ebay kai aliexpress banggood???
Hapatingo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Γιατί βρε παιδιά φοβάστε τόσο? Βγάλτε μια revolut, leupay, n26 Λίγο που τσέκαρα τις χρεώσεις στην κάρτα που αναφέρεις, φρίκαρα. Επίσης μπορείς να τσεκάρεις την curve card
lambros Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 πχ αν εγω θελω να αγορασω μια οθονη για ενα λαπτοπ ενος φιλου, γιατι να το παω μεσω revolut που θα την φορτωσω εγω αρα στο τελος 8α μου πουνε τοσα βγαζεις τοσα ξοδευεις. Τι γινεται? Και να μην του πω πηγαινε στο περιπτερο παρε μου ανανεωση τοσο ποσο και να μην φανω εγω?
Hapatingo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2017 Όχι μην σκέφτεσαι έτσι. Δεν κάνεις κάτι παράνομο, ούτως ή άλλως τα χρήματα τα στέλνεις στην εταιρία revolut και όχι στον εαυτό σου. Ο φίλος σου παράδειγμα γιατί δεν βγάζει revolut? Όπως και να έχει τσέκαρε την curve card, νομίζω ταιριάζει γάντι σε εσένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα