Προς το περιεχόμενο

Samsung s7 vs Honor 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετώ την ομαδα. Λόγω του οτι πριν 3 ημερες μου κλεψανε το σ6 ψαχνω για αγορα νεου κινητου.

Θελω ενα κινητο που θα μου βγάλει 3 απροβληματιστα χρονια και το ζητουμενο ειναι ταχύτητα κάμερα και ήχους -δόνηση 

Λόγω δουλειας θελω αριστη καμερα, να στελνω mail με φωτογραφιες και καλο ηχο λογω εξωτερικων θορυβων.

Σε αυτα που εχω καταλήξει  χωρις να ειμαι και απόλυτος γνώστης ειναι το samsung s7 k το Honor 8.

Επειδη πρεπει να αποφασισω θα ηθελα τη γνωμη σας.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

χαιρετώ την ομαδα. Λόγω του οτι πριν 3 ημερες μου κλεψανε το σ6 ψαχνω για αγορα νεου κινητου.

Θελω ενα κινητο που θα μου βγάλει 3 απροβληματιστα χρονια και το ζητουμενο ειναι ταχύτητα κάμερα και ήχους -δόνηση

Λόγω δουλειας θελω αριστη καμερα, να στελνω mail με φωτογραφιες και καλο ηχο λογω εξωτερικων θορυβων.

Σε αυτα που εχω καταλήξει χωρις να ειμαι και απόλυτος γνώστης ειναι το samsung s7 k το Honor 8.

Ευχαριστω.

Τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο; Γιατί πχ στο skroutz το honor8 και το s7 έχουν τώρα πάνω από 100 ευρώ διαφορά

Δημοσ.

Σε αυτα που εχω καταλήξει  χωρις να ειμαι και απόλυτος γνώστης ειναι το samsung s7 k το Honor 8.

Ευχαριστω.

η κάμερα του s6 που έχεις είναι καλύτερή απ αυτή του honor 8 αν θες να κάνεις downgrade σε κάμερα τότε χτυπά το huawei
+ να ξες το honor πάσχει στον ήχο
με λίγα λογία πάρε το s7 αν δε τίθεται θέμα χρημάτων
  • Like 1
Δημοσ.

Η καλυτερη επιλογη ,να ξερεις η διαφορα των 100 ευρω θα μικρυνει στην μεταπωληση ,ειχα και honor και samsung 

Δημοσ.

Η καλυτερη επιλογη ,να ξερεις η διαφορα των 100 ευρω θα μικρυνει στην μεταπωληση ,ειχα και honor και samsung 

εχεις απολυτο δικιο. Θα επερνα το σ6 παλι αλλα βλεποντας οτι η διαφορα απο το σ7 ειναι 70 ευρω νομιζω οτι δε χρειαζεται σκεψη.

και θελω να μου βγαλει τουλαχιστον 3 χρονακια

• Like 1
Δημοσ.

Καλήμερα πάλι

στην ομαδα.

Να κανω αλλη μια ερωτηση. Στο σ6 που ειχα αντιμετωπισα ενα θεματακι.Δεν ακουγα καλα τους συνομιλητες μου σε κλησεις.Ακουγοντουσαν λες και δεν ειχε ενταση το ακουστικο. Απο sammy μου ειπαν οτι μαλλον το επηρεάζουν το viber k το fb κ επρεπε να ξανακατεβασω τις εφαρμογες.Το εκανα αλλα παλι το αποτελεσμα ηταν το ιδιο. Ξερετε κατι κ εαν αυτο συμβαινει κ στο σ7?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλήμερα πάλι

στην ομαδα.

Να κανω αλλη μια ερωτηση. Στο σ6 που ειχα αντιμετωπισα ενα θεματακι.Δεν ακουγα καλα τους συνομιλητες μου σε κλησεις.Ακουγοντουσαν λες και δεν ειχε ενταση το ακουστικο. Απο sammy μου ειπαν οτι μαλλον το επηρεάζουν το viber k το fb κ επρεπε να ξανακατεβασω τις εφαρμογες.Το εκανα αλλα παλι το αποτελεσμα ηταν το ιδιο. Ξερετε κατι κ εαν αυτο συμβαινει κ στο σ7?

Ευχαριστω.

Καλημερα ,το ιδιο τηλεφωνο εχει θεμα, δεν ισχυει κατι τετοιο

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μου εχω το σ7 και πρωτη φορα δεν βαζω το ηχειο στο φουλ γιατι με ενοχλει....ειναι πολυ δυνατο.σου τρυπαει το τυμπανο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...