deadwar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Καλησπερα. Να μην τα πολυλογω καποιος μου αλλαξε οθονη με original oem απο γερμανια. Αποτελεσμα ειναι η καινουργια να μην δειχνει τιποτα ενω το κινητο ανοιγει και αγνωριζεται κανονικα απο το itunes. Οταν εφερα κοντα στα ματια μου το κινητο ειδα να αχνοφαινεται το μηλαρακι της Apple. Σε προχειρο ψαξιμο που εκανα ειδα οτι μπορει να επαθαν ζημια κατι σαν ασφαλειες του backlight πανω στην πλακετα! Βαζοντας και την παλια οθονη την σπασμενη που εδειχνε πριν,τωρα δεν δειχνει τιποτα! Υπαρχει περιπτωση να τα επαιξαν και οι 2 οθονες; Αυτος το δηλωσε σαν ελλατωματικο το κομματι της οθονης στο ebay και θα του στειλουν παλι αλλη. Πιστευω ομως παλι τα ιδια θα κανει. Φτιαχνει καποιος αυτο το προβλημα με χαμηλο κοστος; Γιατι μια ερωτηση που εκανα στο ihomeservice μου ειπα για 160 ευρω!αν βαλουμε και τα 100 που μου πηγε η οθονη τοτε καλυτερα να το επαιρνα μεταχειρησμενο. Ειδα βιντεο στο Youtube ατομα να το φτιανουν και μαλιστα με κοστος 50 ευρω! Τα φωτα σας οποιος ξερει το οτιδηποτε μπας και ...... PS μακαρι να ειναι προβλημα της οθονης και οχι πανω στην μητρικη!
Zenor Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Αυτός που σου άλλαξε οθόνη προφανώς δεν έβγαλε τη μπαταρία. Είναι πολύ συνηθισμένο στα 6s θέλει επισκευή το backlight συνήθως είναι ένα smd φίλτρο στη logicboard αλλά εξαρτάται.
deadwar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2017 ωραια.... εχω δει απογοητευτικες τιμες μεχρι στιγμης απο τα καταστηματα που το αναλαμβανουν αυτο το προβλημα. υπαρχει περιπτωση να ξερεις κατι; αν κρινω απο την υπογραφη σου ασχολεισαι με τετοια. Σωστα;
zourman1981 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 νομιζω 160 ειχε αν πηγαινες για γνησια οθονη σε επισημο αντιπροσωπο οκ θα καθυστερουσε ισως και μια εβδομαδα γιατι θα πηγαινε ολλανδια τωρα εισαι σιγουρα χωρις τηλεφωνο, σιγουρα χωρις εγγυηση και μου φαινεται το κοντερ θα παει στη σουμα πολυ πανω απο τα 160... Και μετα θα καταλαβεις οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ oem γνησιες εκτος και αν εχουν βγει απο τηλεφωνο απλα μετριας ποιοτητας με συνηθως διαφορετικα χρωματα, που σπανε και πολυ πιο ευκολα
deadwar Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δεν είναι πρόβλημα της οθόνης όπως αναφέρθηκε πιο πάνω μιας και στην οθόνη αχνοφαίνεται το μηλαρακι όταν ανοίγει το iphone. Έχει δηλαδή τέρμα χαμηλό φωτισμό. Είναι πρόβλημα φίλτρου πάνω στην μητρική και θέλει επισκευή. Με ένα googlarisma θα δεις ποσο συχνο ειναι αυτο το φαινόμενο στο 6 και 6s
Zenor Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Και μετα θα καταλαβεις οτι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ oem γνησιες εκτος και αν εχουν βγει απο τηλεφωνο απλα μετριας ποιοτητας με συνηθως διαφορετικα χρωματα, που σπανε και πολυ πιο ευκολα Υπάρχουν μια χαρά γνήσιες lcd με oem γυαλί που είναι προϊόν refurbished. Παίρνουν δηλαδή μια λειτουργική οθόνη της αλλάζουν το σπασμένο εξωτερικό γυαλί και την πουλάνε. Αυτές όταν προέρχονται από σοβαρά εργοστάσια που κάνουν τη συγκεκριμένη δουλειά και όχι από τον κυρ κώστα που το κάνει σπίτι του, αποτελούν καλό value for money για αντικατάσταση οθόνης. Γενικά οτι πληρώνεις παίρνεις. 2
tolismakedonas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 @deadwar , συγγνώμη που ξαναανοιγω το θέμα. Τι έκανες τελικά με το κινητό γιατί έχω το ίδιο ακριβώς προβλημα.
lefos211 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2017 Σίγουρα αυτό που είπε ο Zenor. Και ελπίζεις να είναι τα φιλτράκια !
Προτεινόμενες αναρτήσεις